Çöp KutusuForumda daha önceden yayınlanmış, linki çalışmayan ,vb başlıkların bulunduğu bölümümüz. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51382 Yer: Kütahya
Karma etkisi: 1192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 118329
|
İlk kez biribirlerini otobüs durağında gormuslerdi.
Ve ilk gozgoze geldiklerinde birbirlerinden cok etkilenmişlerdi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=43976 Oğlan tıp fak.de kız da mimarlıkta okuyordu. Ertesi gun yine birbirlerini gorebilme umuduyla aynı saattte otobus durağına gittiler... Bİrkaç gün geçtikten sonra birlerine birbirlerini cok sevdiklerini soylediler hatta hergun evleri şehrin obur ucunda olduklarına ragmen buraya geldiklerini itiraf ettiler. Biirbirlerini çok seviyorlardı.. Aşkları o kadar yuceydi ki oğlan : "Senin için olurum" derdi Kız : " Asıl ben senin için olurum" derdi. Yıullar geçti unv. bittikten sonra evlendiler... Bazen ayın sonunu zor denk getirdikleri oluyordu ama aşklarından bir gram bile aazalmıyor aksine hep buyuyordu.. Unlu doktor ve muhendis olduklarında bile o eski gubnlerini unutmuyorlardı. Bir bebekleri olsun istiyorlardı ama olmadı. Bu onların aşkına hiçbir etki yapmadı aksine birbirlrerine abğlılıklarını çoğalttı... Gunlerden bir gun orta yaşlara geldiklerinde deniz kenarındaki harabeyi gosterdi kadın burayı alalım dedi adama. Adam fiyatı ne olursa olsun orayı alacağız yeterki sen iste terasında martıları izleyeceğiz dedi.. Kadın çok Mutlu olmuştu... Çok geçemden adam Londradaki tıp konferansına gitmek için eşinden ayrılacaktı bir haftalığına ayrı kalcakları halde sanki hiç birbirlerini goremeycekler gibi uzunutuluyduler birbirlerinden zor ayrıldılar. Adam Londra'DAn dondukten sonra kadına çok soğuk davranıyodu . Kadın buna bir anlam veremiypodu . Kadın ne kadar yaklaşsa kocasına kocası o kadar uzak duruyodu. Kadın yapacakları ev için planı verdiğinde kocası " orayı alcak durumda deiliz butcemiz el vermez" dedi. Oysaki fiyatı ne olursa olsun kocası ona soz vermişti. Bİr gun kadının arkadaşı kocasının onu aldattığını soyledi.. Kadın buna inanamadı . Nasıl olurdu bibirlerini deli gibi severken? Kadının arkadaşı ; kocasının hergun bir kadınla ogle yemeği yediğini ve sarmaş dolaş arabaya bindiklerini soyledi . Kadın inanmamıştı fakat kocasını ertesi gun takip etti gorduklerine inmanmıyordu. Kadınla adam en kısa zamanda tek celsede boşandılar .. Kadın kocasının amerikaya taşındığını aldattığı kişiylede evlendikleri haberini almıştı.. Ondan nefret etmek istiyor fakat edemiyordu ona olan sevgisi bunu engeliiyordu.. 1 yıl geçmeden bir gun kapı çalındı karşısında eski kocasının karısı duruyodu kapıuyı kapatmak istedi fkat kadın konusmak istedi.. Eski kocasının karısı ona ; " kocanız dun öldü. Aslında o sizi hiç bir zaman aldatmadı.. Sadece size bir oyun yaptı.. Çünkü kendisine Londradaki konferansta 1 yıl omrunun oldugunu soylediler. Amerikaya taşınmadı ilk tanıştığınız otobus durağının karşısında bir ev tuttu orada tedavi goruyordu . Kurtulacağına inanıyordu fakat dun kaybettik... Size şu kutuyu verememi istedi.é dedi... kadın goz yaşları içindeydi. Kutuyu açtığında içinde notlar duruyordu ve birde anahtar... Notlarda " karıcıgım oncelikle ozur dilerim fakat sen hep derdin ya Senin için olurum diye ben benim içiçn olmene raazı olamazdım . Seni çok seviyorum ve bundan sonrada seveceğim . Kutuda bir anahtar bulcaksın o anahtar deniz kenarındaki senin projenle yaptıdığım evin anahtarı onun terasında martıları seyredeken hep ben senin yanında olacğım ve seni seyredeceğim", |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38952
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 12
|
arkadaşım çok güzel bu ya çok etkilendim +1 karma çok ii kimsenin başına gelmesin
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43558
Karma etkisi: 5164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 515426
|
abi keşke yazmasaydın bunu buraya sağol... çok güzeldii...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34552 Yer: le bir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 185831
|
ağladım şerefsizim zaten canım sıkkındı iyi geldi saol kardeş
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35210
Karma etkisi: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1720
|
a.q biz doru dürüst manita bulamayız 2gün önce manitadan ayrıldım buda süper oldu üstüne gözlerim doldu yawww
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41670 Yer: öDeMiŞ
Karma etkisi: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3635
|
saol güzeldii+k
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1217
|
tüylerim ürperdi al bakalım +2 karma
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16798 Yer: Ankara
![]() Karma: 10
|
çok güseldi yaa ellerine sağlık
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37303
Karma etkisi: 264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25787
|
çok güzelmiş, filmlerdeki gibi...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #79
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 22
|
güzel saolda geyikle ne alakası var
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 476
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37590
![]() Karma: 11
|
cok süper olmuş dostum +karma
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43912 Yer: imde duramıyorum
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 19
|
layn bende bole bis ask istiyorum layn bıktım ulan yalandan böyle bir sevgilim olsun istiyorum daha sonra onla evlenecem(costum)
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37590
![]() Karma: 11
|
Dostum süpersin walla duygulandım benden sana helalinden +karma
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
Bu daha uzundu 4-5 syafa olarak hatırlıyorum özetlenmiş hali . Güzel paylaşım tşkler
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|