İşletim SistemleriWindows ve diğer işletim sistemleri ile ilgili sorularınız için. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1342. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20664 Yer: system32/sağdan ikinci dll
Karma etkisi: 173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16535
|
WİNDOWS XP Yİ A’DAN Z’YE MAC OS ‘A ÇEVİRİN DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİNİNİZ OLSUN ![]() İlk olarak flyakite osx 3 isimli programı indirmekle işe başlıyoruz. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] adresinden programı indirebiliriz. Artık neredeyse işin büyük bi kısmını halletmiş durumdayız. Bu program ile birlikte gelen birçok yazılımda mevcuttur. Şimdi biraz onlardan bahsedelim... 1-) Y’Z shadow bu pro ile pencerelerimize çeşitli gölgelendirmeler veya renkli neon lamba görünümü verebiliriz. 2-) Winroll Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] bu program ile de açtığımız sayfaları altta bulunan başlık çubuğuna yuvarlatabiliriz. 3-) Folder bununla da sağ tuş menüsüne yeni bi seçenek ekleyerek klasör renklendirme yapabiliriz. ================================================== ===== DOCK ALTERNATİFLERİ Masa üstündeki kısayol simgelerini ekranın altındaki çubukta toplamamızı sağlar. İki alternatifden bahsedelim... 1-) RK LOUNCHER 0.4 BETA Pencereleri simge durumuna küçültürken çeşitli efektler vermeye yarar. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 2-) OBJECT DOCK 1,2 Aynı işlevin ikinci bir alternatifi de bu programdır. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== MAC USULÜ FİNDER İlk olarak [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]indiriyoruz. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] bu program ile dosya sistemimizi üçlü bir hale getiriyoruz. ================================================== ===== MAC USULÜ GÖREV ÇUBUĞU [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ekranın en tepesinde bulunan menü bar’ dır. Açılan her pencere ile ilgili menülere burdan ulaşabiliriz. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== TOP DESK [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]programını indirin. Bu program birden çok pencere ile aynı anda uğraşmak zorunda kaldığımızda kullanılır. Windows da bulunan ALT+TAB tuş kombinasyonunun yerini tutar. İsterseniz tüm pencereleri ekrana getirebilir isterseniz hepsini birden görev çubuğuna gönderebilirsiniz. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== KÖŞE BUCK AQUA (SKİNSLER) Linkdeki dosyada Firefox için ifox Thunderbird için Tiger Mail2.0 Winamp için i tunes 4 winamp Skinsleri bulunmaktadır... [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== WİDGETLER [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Saat , hava durumu , takvim , pratik bir notepad , hesap makinesi vb. küçük işlevli programları içinde barındırır. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ikinci bir alternatif program ise avedesk programıdır. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== ================================================== ===== Birkaç tane daha küçük uygulama..... About Mac Clone [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== RK_AladdinLampEffect [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== iFinderv2.0 [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== Mb138 [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== finder bar [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== looca199 [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ================================================== ===== linkler toplu halde [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.][Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] rar pass: wardom.org_by_CandC Düzenleyen CandC : 29-03-2006 at 00:03. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19633 Yer: Arama Yapıyorum...
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 104
|
kardeş gerçekten büyük adamsın valla eline sağlık... sana bişey sorcam geçenlerde pc ye mac os kurmak için konu açmıştın işletim sistemini e-muleden aratın indirin demiştin abi ben arattım buldum fakat indirmeye kalktım iki saat bekledim indirme başlamadı anlamadım gitti ben daha önce e-mule kullanmadım bi ayar falanmı yapmamız gerekiyo???
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
onun için indirmesi uzun oluyo hatta günler bile alıyo |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42697
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 12
|
RK LOUNCHER 0.4 BET için rar şifresi nedir ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44608 Yer: izmir-güzelyalı
Karma etkisi: 1089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108046
|
ellerine sağlık krdeşim cok teşekkür edrerim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2060 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
Bunlar çok hoş şeylere benziyo ya..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
kusura bakmayın rar şifrelerini unutmuşum
şifreler : wardom.org_by_CandC |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26345
Karma etkisi: 96
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8881
|
Teşekkür ettim iyi çalışma +karmaa
en kısa zamanda yollanacaktır You must spread some Karma around before giving it to CandC again. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Kardeş tamam indirmesi isterse bi hafta alsın ama bende bulduğumda çift tıklıyorum indirme bölümüne alıyo ööööllee bekliyo bişeyler duymuştum kredi falan alman gerekiyomuş heralde emule ile ondanmı acaba?? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
|
d,ostum ben kotalı kullanıcıyım ve bu imajı çekmedim
bi arkadaştan kargo ile aldım emule de kullanmadığım için bilemiyorum ama bu konu ile ilgili yabancı forum siteleri mevcut ve orda emule ve torrent programı ile sorunsuz indirebilirsiniz diyo |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
|
hııı tamam kardeş ilgin için saol ben biraz daha araştırayım bakayım
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2060 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
dün indirmemştm,şimdi indiriyodum da epey var bunların boyutu.Kotam da doldu nerdeyse.BAşka zaman indiririm.AMA yine de+2 karma
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49679 Yer: Giresun
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 163
|
Benim pc eski oldundan bu programları yüklince bilgisayar fare imleçi yerinden zor oynuyo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49192
![]() ![]() ![]() Karma: 247
|
Sağol kardeş güzel paylaşım eline sağlık tşk
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65930
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -2597
|
kardeş peki xp ye dönmek istersek ne yapmamız gerek_?
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|