Milli UnsurlarSiyasi konular hariç,bilgi ve öngörülerinizi paylaşabilirsiniz. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17586 Yer: Alanya
Karma etkisi: 292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28422
|
![]() Diyarbakır'da Türk Bayrağı Açmanın Bedeli : 12 Milyar Lira Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66147 29 Ekim kutlamaları sırasında ADD Diyarbakır üyelerinin açtığı Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri Diyarbakır Valisi Efkan Ala'nın talimatı ile "Provokasyon yapıyorsunuz(!)" gerekçesi ile güvenlik güçlerince kaldırtıldı. "Ben AB'ye zihniyet olarak uyum sağladım" sözü ile basında öne çıkan, "Kürdistan'a gidiyorum" diyerek Diyarbakır'a gelen AB Parlamento Başkanı Joseph BORELLİ ve 2005 Nevruz törenlerinde Diyarbakır'a gelerek "Biji PKK" sloganı atarak PKK bayrağı sallayan Norveçli, Danimarkalı turistleri makamında ağırlayarak onlara armağan vermesi ile kamuoyunun tepkisini çeken Vali Efkan Ala, ADD olayının basına aksetmesi üzerine ADD Şube Başkanı Sayın Rıza GÜL'e 12 Milyar liralık manevi tazminat davası açtı. Bir yandan demokratikleşme ve küreselleşme adına eşkiyalığa ve bölücülüğe göz yumulurken, diğer yandan ulusal iradenin gerçek temsilcisi kurumlarımız yıldırma politikası ile tasfiye edilmek istenmektedir. Sevgili Wardomlular konu ile ilgili olarak bilgilenmelerini ve demokratik tepkilerini ortaya koymalarını rica ederiz. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379895
|
Devletin valisi bunu yapıyorsa oradaki kırmançolar ne yapmazki (imam cemaat olayı)
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12344 Yer: Symrna
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2174
|
gerekçesi ile güvenlik güçlerince kaldırtıldı.
hangi güvenlik güçleri türk bayrağını kaldırdı çoook merak ettim. bunu yapacak bir polis asker varmı yaaa, valiyede yazıklar olsun diyorum. Şerefsiz haysiyetsiz insanlar. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32138 Yer: ::::> wardom
Karma etkisi: 133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12488
|
Ben devletin valisinin bunu yapcagına inanmıyorum
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
Manevi Tazminat Talebi Reddedilmezse Adalete Güvenim Kalmaz.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69013
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 32
|
bunu yapan T.C sınırlarında yaşayan ve vali adı altında bizim verdiğimiz vergilerle onlarla bunlarla kazanılan parayı maaş diye alan adam ! kısacası bizim doyurduğumuz adam ! ama bu öyle bir karmaşadır ki AB den bu adamı ve bu adamın (mide kaldıran) grubunun ziyarete gelmeleri ve KÜRTÇE !!! propaganda yapmaları ! böyle bir çelişki var mı ya !!! resmen adamları itekliyorlar bize karşı biz arkadanızdayız imajından başka birşey göremiyorum ben burda ! görebilen varsa bana da söylesin lütfen
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58673 Yer: C:\Program Files\Adobe\Photoshop Cs2\Photoshop.exe
Karma etkisi: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184
|
Türk bayrağını kaldıran polis bu ülkenin polisi değildir. Bunu yapan insanlar türk vatandaşı olamaz. Hepsini şiddetle kınıyorum. Çok sinirlendin arkadaş doğru düzgün yazamıyorum paylasımın icin saol
|
|
|
|
|
#8 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
haberin kaynağını lütfen belirtirmisin?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28970
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
hepsini cudi dağına niye asmıyor şanlı ordumuz bende şaşıyorum artık...Nerdesin Büyükanıt paşam görmüyormusun bunları..Temizle bu pislikleri vatan toprağımızdan ..bastıkları toprak bile haram zıkım olsun bu yaratıklara...
|
|
|
|
|
#11 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
abicim bu nedir ya... adamlar göz göre göre atalarımızın kanının aktığı bu topraklarda hak iddia ediyor... bu ne cüret anlamıyorum... kafayı sıyırcam kardeşim yaa....
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Türkiye Cumhuriyeti'nin memuruna bakar mısınız ??
Arkadaşlar, eskilerin deyimiyle "sular bulanmadan durulmaz." Ne yazıkki ülkemizi çok büyük iç karışıklıklar bekliyor. Gamlı baykuş gibi yazdığım için kusura bakmayın. Ama gidişat maalesef bu yönde. Kolay gelsin, esen kalın. |
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68846
![]() Karma: 10
|
KardeŞ 12 Mİlyar DeĞİl 0,111111111111 Tyl Olsa Atamizin Bİze Hedİye EttİĞİ Topraklardan Hay İstenez İsteyen ............................................. Bİzden DeĞİldİr
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
|
Bu nasıl memleket?
HERŞEYDE DİYARBAKIRDA'N ÇIKIYOR Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Roj TV'deki konuşması için savcılıkta ifade verdi. Başkan'a Roj TV sorgusu Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, savcılıkta ifade verdi. Cumhuriyet Başsavcılığı'na çağrılan Demirbaş, Roj Tv'nin kapatılmaması için 56 belediye başkanın 18 Ocak 2006 tarihinde yaptığı ortak basın açıklaması ve telefonla katıldığı ''Gündem'' adlı programda yaptığı konuşmadan dolayı ifade verdi. Demirbaş, ifade verdikten sonra savcılıktan ayrıldı. Kaynak: İnternet Haber Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66147 ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4825 Yer: kartal'ın penCHE'sinden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1074
|
böyle bir gerekçe olmaz. kesinlikle altında başka birşey wardır.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|