Milli UnsurlarSiyasi konular hariç,bilgi ve öngörülerinizi paylaşabilirsiniz. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 997. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19609
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
![]() Ülkesi olmayan biri,neden para basma ihtiyacı duysun?Buradan da anlaşılıyor ki,Yahudiler ABD aracılığıyla,bu insanları satın almışlar.Dostları gibi görünerek,onlara ülke kurduruyorlar.Ama bu insanlar,Kuzey Irak'da ikinci İsrail'in kurulduğunun farkında bile değiller. ------------------------------------ 100.000 dinarın üstünde ki adam,Kürtler arasında büyük üne sahip şovalye Salahaddin Eyyubi...22 ayar altından yapılmış. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=91202 10.000 dinarın üstünde ki ise Bozdoğan.999 ayar gümüşten yapılmıştır. Çok dikkatli olmalıyız.Etrafımızda yaşanan olayları iyi analiz etmeliyiz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5528
|
Allah belalarını versin her zaman piyon oldular tarih hep tekerrürden ibarettir bundan sonrada hep piyon olacaklar TC dışındakiler cünkü burda cumhur başkanı bile olabiliyolar ama bunu bazı Kürt aydınları dışında gören yok tüm pkk lılara ölüm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
Bizim hükümet niye öyle mal aml izliyor anlamıyom ki adamlar adım adım gidiyor. İlla asker gönderip şehit mi verelim yıkmak için. YIlanın başıı küçükken ezmezsen bunu pahalıya ödersin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78167 Yer: burası kırsal bir yöre
Karma etkisi: 219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21218
|
sözde kürdistan lafı bile ben delirtiyo böyle bişey sözde bile gerçekleşemez hepsini kendi ellerimle öldürsem yinede rahat etmem
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
ya niye şaşırıp kızıyorsunuz anlamıyorum... biz elimi kolumuz bağlı izlersek daha neler olur.... kusura bakmayın ama biz bunu hak ediyoruz...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
Kurdİstan MiŞ Ok Kursunlar Ama Turkİyede Kurdİstan Dİye Öten Varsa Kurdum Len Ben Benİm Ülkem Olsun Dİyen Olursaa Buyursun Gİtsİn Oraya Bu Ülkenİn Bu Ülkjeyİ Sevenen İhtİyeci Var Bİz GeÇmİŞİmİzde SavaŞlari Turkle Kurtle Cenele Arbazla Bİlmeme Ne Toplumuyla Aldik Bu SavaŞlari Ne Oldu Ne DehİŞtİ Dersenİz Vatanini Satan Guruplar Oldu Kani Bozuklar Covaldi Kendİnİ Abd Denİzlen KÖpehe Satan Adinada Mertlİk Gİbİ Tava Yapip Kurdİstan Dİye KÖpek Gİbİ Havlayan İpnelerİ GÖrdÜk Ama Hata Bİzde Gİttİk Adamlarla Masya Oturduk Kale Aldik Cumhubasknalik Sarayina Kadar Soktuk PeŞmerge Kİm Lan Allahin Salvarli Bİ Pezevengİ İŞte Ama Adam Sankİ Ülke Baskani Gİbİ Bakip Bunlarin GÖtlerİn Kaldirdilar 2 Fuze Sokucaktin Kamplarina Nasil Oolsa Onlarda Pkk Mİlİtani YetİŞtİrİyor Kamplarinda İÇİmze Sokuyorlar İpnler At Tane Nuklleer Sonrada Ben Bİlmİyom Ben Atmadim De Baska Ülke Gİb Bak Baklaim Ses Cikiyomu GÖtlerİnden
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38875
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3339
|
Alıntı:
kim bunlar ya , uyuşturucu bunlarda, pavyonların önlerinde badigartlık bunlarda, kadın ticareti bunlarda, çek/senet mafyalığı bunlarda, kısaca tam bir ayak takımı. onların mağaralarının kapısını AB açtı bizde seyirci kaldık. devlet kuracaklar mış. millet olmanın asgari şartlarından hangisine sahiplerki devlet kursunlar. gene tezgaha geldiler yine ihanet içindeler. tarih yine tekerrür ediyor. bu ülkede çoookkkkkk kan dökülecekkkkkkkkkkk. bunu istediğim için yazmıyorum ama maalesef perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. bizde köpek b.k yemekten vaz geçmez diye bir laf var. ne kadar doğru. selametle. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32353
Karma etkisi: 325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31814
|
bi kere yıktık bi daha yıkarız.''Türkün sabrını denemesinler (biri demişti ama !!) ''beyler ne kadar umarsamaz olsakta yeri gelince bizim ordumuza o toprakların mezar olacağını söylyenler gerçekleri görecek türk milleti sidik yarıştırılacak millet diildir bunu hepsi bizden ii bilio ne yalan diim böyle şanlıtarihimiz böyle şanlı ordumuz varken benim hiçbir korkum yok istediklerini kursunlar köpekle kurtu ayırmak lazım
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75139 Yer: Keşke Mekke Olsaydı!
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7114
|
Türkün Türkten başka dostu yok diyelimmi?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
bence artık madem türksün göster ürksün dielim nasıl olsa yapmadığımız şeyleri bize yaptı olarak geri yolluolar bari yapalım da şerefsizlerden kurtulalım zaten sonunda olmayan ermenikatliamını yaptıracaklar bize bide saddamın kürtlerle yarım kalan bi davası vardı onu bize tamamlatacaklar
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56129
Karma etkisi: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1342
|
bende en son bu pkk kordinatörlüğü muhabbeti çıktı onu anlamadım gitti!bu nasıl bi ahmaklıktır abdden bi ipne tipli general geliyo yok onlara biz liste veriyoruzda böylede şöylede!bu iş hiç böyle olur mu soruyorum size?israil-abd nerdeyse bir ülke deil mi?peki peşmergeleri kim besliyo kim eğitiyo tabikide israil!ee o zaman sen bu listeyi kime ne diye veriyosun kimden medet umuyosun?kimin malını kime şikayet ediyosun?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=91202 bunları tabiki ordumuzda biliyo hükümette ama neden bu yollara başvuyorlar anlamak mümkün değil!çünkü anlamak için bilgi gerekiyor bizim bilmediğimiz olaylar olduğu için doğru bi yorum yapmak çok zor!bu arada avrupadanda iyice uzaklaşmış durumdayız!bence git gide bi savaşın eşiğine çekiliyoruz sanki!tabiki bizim savaştan bi korkumuz yok olsada köklerini bi kurutsak soysuzların! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2528
|
adamların parlementosu, üniversiteleri, devlet başkanları var eee artık paraları olacak tabii.... suç onlarda değil suç ; bizde yılanın başını küçük ken ezmedik ama kuzey ıraktaki kürtler şunu unutuyorlar orda bir devlet kurarlarsa komşuları türkiye iran ve suriye olacak bu üç devletten hiçbiri bunların bağısızlığını istemiyor yani açlıktan ölecekler. birde son söz olarak apo nun dediği gibi ; "kürtler hain i çok olan bir topluluktur."
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
|
tabi biliolar kardeş ama öyle bi halkımız varki afedersiniz bi yerleri rahata alışmış şimdi biz bunlara kafa tutarsak ambargo gelir abd para vermez bizde gece gezmeleri yapamayız magazin haberlerini dolduramayız ayaklanma çıkartırlar valla mecburen yumarta dayanana kadar beklioruz
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2528
|
üçbeş tanae peşmerge dediğimiz kaale almadığımız insanlar şimdi ırak devlet başkanı oldular. bize vatan millet sakarya edebiyatı yapan şerefsiz politikacılar hala hergün şehit veriyoruz vatan hainlerine.. ama bu millet zamanı geldiğinde o politikacıları sandığa hainleri de mezara gömmesini çok iyi bilir.....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68623 Yer: İzmir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1343
|
alayını asıcaklar ya hiç merak etmeyin bakın artık tit falan varmış yani bu nedemek kurandaki kıstasa kıstas dişe diş kana kan taktiği artık uygulanmaya konulmuştur. Artık pkk terörüne en pkkcı kürtlerin yaşadığı Türk şehirlerinde terörle cevap verilecek. Devletin başına radikal adamlar gelicek ya faşizm yada kominizm gelecek.
alayını ipe dizicez. Bu arada Türk silahlı kuvvetleri ve komutanları çok iyi biliyo bunları hiç korkmuyorum. desinlerki git intihar et giderim o pkk kampına bombaların pimini çeker intihar ederim ya alayını ta amına koyum faşist kürtler. Kimin toprağından toprak istiyon köpek. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|