1 Adet Satılık S-BOT ACCONTSatılık S-Bot Accont İzmir İçi Yada Tüm İllerden Alabilirsiniz S-Bot Acc (Old Customers) Yani Önceden Kredi Yüklemesi Yapılmıştır (Fakat Şuanda İçerisinde Kredi Mevcut Değildir Aldığınızda Siz Yükleyebilirsiniz) Botun Bütün Bilgileri
Konu MertAnil35 tarafından açılmış, 168 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1 Adet Satılık S-BOT ACCONT konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 168. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #511700
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Satılık S-Bot Accont İzmir İçi Yada Tüm İllerden Alabilirsiniz S-Bot Acc (Old Customers) Yani Önceden Kredi Yüklemesi Yapılmıştır (Fakat Şuanda İçerisinde Kredi Mevcut Değildir Aldığınızda Siz Yükleyebilirsiniz) Botun Bütün Bilgileri Mevcuttur. Oyunu Okul Ve İşlerim Nedeniyle Bıraktığım İçin Kişisel Kullandığım Botumu Satıyorum. Almak İsteyen İzmir İçine Elden Teslim Edilir Yada Diğer İllerden İse Havale İle Gönderim Yapıbilirseniz Satış Gerçekleştirilebilir.. Güven Konusunda Bir Süpheniz Olmasın Önceden Karşılıklı Kişisel Bilgiler Alınıp TEYYİT Edildikten Sonra Satış İşlemini Gerçekleştiricez.Lütfen Ciddi Alıcılar İletişime Geçsin..Bota Fiyat Olarak 50 TL İstiyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=477380 İletişim Adresi:EqeliAnil35@msn.com(Lütfen Eklemeyiniz Sadece E-MAİL Gönderimi Yapınız Ben Sizinle İletişime Geçerim) Havale Yolları:PTT-VAKIFBANK-ZİRAATBANK(Hesaplarım Mevcuttur) NOT: Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Sayfa Yöneticileri Konuyu Gerekli Bölüme Taşıyabilir Eğer Yanlış Birşey Yazdıysam Düzeltme Haklarını Kullanırlarsa Sevinirim Konuyu Kaldırmak Yerine DİPNOT Ayrıca 2-3 Kötü Niyetli Arkadaş Olabilir Onlar Sakın Olaki Ben Bunu Tongaya Düşürürüm Botu Bedavaya Getiririm Düşüncesine Kapılmasın Eğer Öle Birşey Olma Durumunda Tüm Yasal Haklarımı Kullanacağımı Bilmenizi İsterim... TEŞEKKÜRLER Herkeze |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Satılık Site | pozitifforum | Site Satışı/Script Satışı/Script Paylaşımı | 1 | 24-11-2010 01:39 |
| Satılık Her Keseye Uygun Kasalar… | trusen | İkinci El | 1 | 23-01-2010 23:49 |
| Satılık 10 Adet Laptop | Crazy-Ozzy | İkinci El | 1 | 21-08-2008 13:45 |
| Satılık Bilgisayar (Masaüstü) | faruk023 | İkinci El | 11 | 24-06-2008 21:45 |
|
|