1 aylık Rapid Premium 6 lira...Selam arkadaşlar. Bir rapid premium satışı ile karşınızdayım. Öncelikle akla ilk gelen sorularla başlayalım. Neden bu kadar ucuz? Hesaplar phishing yöntemiyle elde ediliyor. Herhangi bir şekilde Türklerden elde edilmiyor. Yabancı
Konu furkey94 tarafından açılmış, 181 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #445907
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selam arkadaşlar. Bir rapid premium satışı ile karşınızdayım. Öncelikle akla ilk gelen sorularla başlayalım.
Neden bu kadar ucuz? Hesaplar phishing yöntemiyle elde ediliyor. Herhangi bir şekilde Türklerden elde edilmiyor. Yabancı bir adult forumdan elde ediliyor. Hesaplar patlarsa? Phishing olması sebebiyle hesabın süresi erken bitebilir veya patlayabilir. Süre biterse bana ulaştığınız takdirde hesap yenilenecek. Size verilen 30 gün bittiğinde ise hesabın kalan süresi için şifre değiştirilecek. Yani 30 gününüzü doya doya çekebilirsiniz Hesabın patlaması halinde kısa bir araştırma yapılacak. Hesap sizin yüzünüzden patladıysa(hesabı farklı şahıslara vermek gibi) yeni hesap verilmeyecek. Diğer türlü bir durumda ise süre bitiminde uygulanan yöntem uygulanacak ve yeni bir hesap verilecek. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=423754 Tamam da kardeşim sana nasıl güveneyim referansın nerede??? Haklısınız tabii. Referans lazım güvenilir olmadan önce. Ancak daha ilk satışım olduğu için mazur görün. Bu nedenle 1 aylık rapid premium alacak olan ilk 3 kişiye 4 liraya verilecek. Aynı zamanda bu 3 kişi ileride benden alışveriş yapmaya devam ederlerse güzellikler yapılacak tabii (extra hesap süresi, indirimli fiyatlar gibi)İyi hadi alıcam ben de nasıl alıcam? Ödemeler paypal üzerinden veya turkcell kontör transferi aracılığıyla yapılacak. Paypaldan alınacak olan hesaplar 5,5 liradan satışa sunulacak. Kontör transferi ile 6 lira olucak. Hesap edinme adım adım şöyle olucak. -E-posta veya msn üzerinden iletişime geçilir. -Para yatırılır. -Paranın yatırıldığına dair e-posta bırakılır. -Paranın yatırıldığı gün hesap size gönderilir ve ne kadar sürelik aldıysanız hesap size ulaştığı andan itibaren başlar. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Konuya bakanlar en azından bu kardeşinize moral destek olması için konuya mesaj bırakırsanız çok sevinirim ![]() Düzenleyen necdet35 : 20-09-2010 at 01:12. |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Konu açmadan evvel konu açacağınız bölümün kurallarını okuyunuz daha sonra konu açınız Wardomda Çalıntı(phishing) yöntemi ile elde edilen üyeliklerin satılması yasaktır
![]() http://www.wardom.org/konu-acmadan-o...n-t359040.html |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|