1 bucuk yıldır sürünen bir zavallıyımsöylediğim gibi arkadaslar aynen öyleyim adım idil.bir kız olarak haliyle coook fazla pcden anlamıyorum denediğim bir kac yöntemle birkac kere pcmi cökerttim:) yardım isteyemiyorum tanıdığım arkadaslarımdan cünkü utanç içerisindeyim. 1bucuk
Konu tosstoss tarafından açılmış, 543 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #501199
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
söylediğim gibi arkadaslar aynen öyleyim adım idil.bir kız olarak haliyle coook fazla pcden anlamıyorum denediğim bir kac yöntemle birkac kere pcmi cökerttim
yardım isteyemiyorum tanıdığım arkadaslarımdan cünkü utanç içerisindeyim. 1bucuk yıldır msn üzerinden konustuğum bir cocuk var.ve ben bu cocuğun ne numarasını biliyorum ne de adresini.bu bir ask hikayesi falan değil artık insanlıktan bile cıktım.bırak bosver diyecekseniz lütfen yazmayın cünkü bırakılmıyor gece uykularım kacıyor.oturduğu sehre kadar gittim aradım heryeri inanmazsınız ama cok ciddyim semt semt gezdim adeta bir salak gibi.tek derdim adresini öğrenmek bunu öğrenmem lazım.pcsini girsem diyeceğim ama bunu yapabilecek kadar zeki olduğumu zannetmiyorum ipget yükledim gecenlerde fakat calısmıyor anlayamadım nedenini.bana yardımcı olmak isteyen acıyan arkadaslar varsa eğer cok mutlu olurum.. umarım silinmez yazım.. |
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6503418
|
1st ye geç yada bas 800 tl al süper trojen öğren herşeyini
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #501199
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
suan maddi olarak dibe vurmus durumdayım..en son onun sehrine gittim 10 gün kaldım 1 milyar para harcadım öncesinde harcadıklarımda cabası baska bir çare bulmam lazım.ucuz bir care
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
hocam güzin abla olayları yüzünden hacking ile uğraşılmaz... konu kapandı maalesef...
+ bu tarz bayanlardan gelen yardım istekleri çoğaldı...(wardom içinde bu aralar birşeyler yapmaya çalışan,,bayan kılığındaki kişiler takipimizdedir... ) saygılar |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|