1 Haine 22 Bacak Feda EdiliyorduGüneydoğu’da yaşanan gerçek olayları aktarmaya bu yazıda devam edelim; 11 kişilik özel eğitimli birlik operasyona gider. Yola çıkarken A.T can yoldaşına dönerek ‘Bu hava patlar’ diye söylenir. Gerçekten de öyle
Konu Akdeniz tarafından açılmış, 1509 kişi tarafından görüntülenip, 38 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1 Haine 22 Bacak Feda Ediliyordu konusundaki toplam yorum: 38, okunma sayısı: 1509. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379895
|
Güneydoğu’da yaşanan gerçek olayları aktarmaya bu yazıda devam edelim;
11 kişilik özel eğitimli birlik operasyona gider. Yola çıkarken A.T can yoldaşına dönerek ‘Bu hava patlar’ diye söylenir. Gerçekten de öyle olur, operasyon esnasında bir yandan gökten mermi yağarken, bir yandan da kar yağar tepelerine. Harekât başarıyla tamamlanmıştır. Şimdi istikamet, 37 kilometre uzaklaştıkları kışlalarıdır. Telsizden helikopter isterler. Ancak helikopterin onları almaya gidemeyeceği yanıtını alırlar. Bu yanıt, onlar için adeta çöküşün başlangıcı olmuştur. Mesafe tam 37 kilometredir. Nasıl gideceklerdir… Kar tüm yolları kapamış, iz-miz kalmamıştır. Zaten tedarikli de çıkmamışlardır operasyona. Karda yürümek için kullandıkları edevat da yoktur yanlarında. Hava kararmaktadır. Acilen karar verip ona göre bir çare uydurmak durumundadırlar. Vakit daha geç olmadan komutan A.T, hemen kışlaya doğru yola çıkmaları gerektiğini emreder. 11 kişilik özel birlik yürümeye başlar. Bata çıka yürümeye gayret edip, santim santim ilerlemeye çabalamaktadırlar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=80304 Hayatları, yaşadıkları, sevapları, günahları… Hemen her şeyi bir anda düşünmektedirler. Bir yandan da endişeli gözlerle çevreyi dikkatlice izlemektedirler. Arada bir durup verdikleri molanın sonuncusunu kışladan sadece birkaç kilometre önce verirler. Artık dermanları kalmamıştır. Çoğunun bilinçleri kapandı kapanacak düzeye gelmiştir. Komutan endişelidir. Bir son gayretle kışlaya varırlar. Halleri perişandır. Elleri ayakları tutmamaktadır… Çok ama çok üşümüşlerdir. Hemen hastaneye kaldırılırlar. 11 yiğitten oluşan özel birlik sadece birkaç saat önce omuz omuza çarpıştıkları gibi yan yana hastane koğuşunda yatmaktadırlar. Doktor gelir ve acı kararı çekinmeden ‘pat’ diye söyler: Ayakları kesilecek! Doktorun sesi sanki kafalarına inen birer balyoz olur. Yıkılan hayaller, tükenen umutlarla çarpışır… Ortalık duman olur… Ameliyat hazırlıkları bir yandan yapıladursun 11 yiğitten birinin aklına hinlik gelir. Dışarıdan bir arkadaşını arayıp güvendiği bir doktor getirmesini ve kendilerini ‘ayak kesme’ teşhisi koyan doktorun da adını vererek araştırılmasını ister. İstekler çok kısa sürede yanıtlanır. Getirilen güvenilir doktor, ayakların kesilme kararı karşısında şok yaşar. Ayakların kesilme gibi bir durumu yoktur. Zira; Ayak kesme teşhisi koyan doktor, HEP il yöneticisidir. Yani yakın olduğu dağlar bellidir. Kaynak: Habera Düzenleyen Akdeniz : 03-08-2006 at 18:52. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48115 Yer: .
Karma etkisi: 1261
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125374
|
öğrendiğimiz iyi oldu saol..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55242
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2384
|
yapar icinde serefsizlik köpeklik varsa yapar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616
|
way ş*rrefsiz, ben olsam onun bacaklarını kesip g*tüne sokardım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
Vatanını satan adamdan ne beklersin.
![]() Düzenleyen gamyoncu : 01-08-2006 at 17:46. Sebep: imla hataları |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #76004 Yer: Evimin dört duvar arasında kalan kısmında
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3843
|
adi insan bunlar şerefsizler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52066 Yer: sarı gök kırmızı
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 924
|
ilginç bir hiakye eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
bU BAŞLIKTA KÜFÜR YASAK MI?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78744 Yer: im,yanım HAYKO
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3481
|
arkadaşım bu haberi nereden öğrendin bilemiyorum ama hikayedeki uyanık bendim...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7810
![]() Karma: 14
|
bana biraz garip geldi nedense, orduda erinden tut en yüksek rütbeli askere kadar herkes ordu hastanesinde tedavi görür, kaldıki özel operasyonlarda görevli askerlerin bakımı ve tedavisi daha mühimdir daha önemlidir, öyle bir doktorunda öyle bi yerde olacağına inanamadım nedense.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49405
![]() Karma: 2
|
malesef böyle hainlerden devletin enalt kademesinden enüst kademesine kadar birçok makamda örnekleri mevcut
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
Alıntı:
+6 valla ne diim.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
wayyy o.çocuğu ulan bide böyle pezevengin evlatları yemin edip görev yapıyolar.bunların ettikleri yeminin tam orta yerine ben...Şerefsiz insan haysiyetini kaybetmiş biriymiş ya bu doktor walla kan beynime sıçradı şimdi okuyunca
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7810
![]() Karma: 14
|
iyide en üst kademesinde dediğiniz hainler olsaydı şimdiye kadar ordu falan kalmazdı dikkat edin yani bahsedilen kişiler sanırım özel görev mensubu askerler, devlet onların yetişmesi için milyonlarca para harcıyor, gidip elin hainlerinemi teslim edeceklerini sanıyorsunuz, çok iyi yetiştirilmiş 11 askere bacakları kesilecek deniyor, ve güvenilir doktor gelmese kesilecek garip herşey o kadar kolay değil işte. O üst seviyedeki hainler istese o askerleri ve diğerlerini istediği gibi keser biçer zehirler ozaman sizin düşüncelerinize göre. ama bu bahsedilen askerler normal askerse birşey demem harp sırasında subayların başka bölüklere verilmesinin sebebide kendi askeri harp sırasında vurmaması içindir yani hainlik alt seviyede böyle engelliyo en basitinden :]
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |