10 tane pcyi birbirine baglama yardim lutfenarkadaslar 10 tane pc var tek makinadan kontrol etmek istiyoruz. nasil yapabiliriz bilgisayarlar birbirleriyle bagli degil. ne almali ne yapmali basit bisey istiyoruz basit bi anlatimla yardim edebilcekler var mi
Konu burak_yksl_88 tarafından açılmış, 538 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
10 tane pcyi birbirine baglama yardim lutfen konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 538. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #218369
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 10
|
arkadaslar 10 tane pc var tek makinadan kontrol etmek istiyoruz. nasil yapabiliriz bilgisayarlar birbirleriyle bagli degil. ne almali ne yapmali basit bisey istiyoruz basit bi anlatimla yardim edebilcekler var mi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #353980
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108144
|
Bi tane Switch yada Hub alıcaksın Cat5 kablo alıcaksın bilgisayar ve switch yada hub arasında Düz kablo çakıcaksın.Böylece ağ kurmuş olucaksın.Sonra bu bilgisayarları yönetmek için bi program kurucaksın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 167305
|
@2 arkadasın dediği gibi yapıp akınsoft vb. internet cafe programları kuracaksınız
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86806 Yer: siz'im :p
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2287147
|
Alıntı:
yonetim makinasında tum programlar dursun diğer makinalarda r_server ve 2 tane dll hariç diğer eklentileri sil. cafeplus veya baska kafe programlarına gelipde tumunu kurmana gerek yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #433878 Yer: Bursa
Karma etkisi: 3028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 302573
|
Ayrıca sakın hub alayım deme switch al
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Evet hub değil modem switch al.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
arkadaslar switch aldim diyelim. her pcye kablo doseyip switche bagliycam. ana makinayi kurcagim programlami belirliycem.interneti switche mi bagliycam yoksa ana makinadan paylasim yapaiblcek miyim
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Modemden gelen ethernet kablosunu switche takıcaksın, geri kalan boş portlara diğer bilgisayarları bağlayacaksın . |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Arkadaşların dediklerini yap çok kolay iş...
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
|
arkadaslar son bisey ana makinede yapılacak islemin tum pclerde gosterilmesini istiyorum bunun icin kullanabilcegim program var mi
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 762424
|
Alıntı:
Switch ya da router almalısın (kablolu kablosuz artık senin isteğine bağlı) Bir bilgisayarı anabilgisayar yapıcaksan bir domain kurucaksın sanırsam sunucu tabanlı bir işletim sistemi kurmalısın ana makinana. "ana makinede yapılacak islemin tum pclerde gosterilmesini istiyorum" demişsin bunun için ise bir çok third party program var sunucu kurmana gerek yok (sırf bu işlem için) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|