107 TL Değerindeki 3000 Adwords Kuponu Hediyehttp://img519.imageshack.us/img519/2674/mainp.jpg Buraya'dan (http://www.ok.net/r10) giriş yapıyoruz adresine giriyoruz, üyeysek login oluyoruz değilsek üye olup login oluyoruz. Karşımıza 3 adet soru çıkacak doğru yanıtları vererek kuponu kazanıyoruz, tek 1 hakkınız mevcut değil
Konu Balamir tarafından açılmış, 1503 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
107 TL Değerindeki 3000 Adwords Kuponu Hediye konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1503. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
![]() Buraya'dan giriş yapıyoruz adresine giriyoruz, üyeysek login oluyoruz değilsek üye olup login oluyoruz. Karşımıza 3 adet soru çıkacak doğru yanıtları vererek kuponu kazanıyoruz, tek 1 hakkınız mevcut değil bir çok kez tekrardan soruları başlatabiliyorsunuz yanlış yanıt verdiğinizde, doğruları bulana kadar deneme şansınız var. Soruları doğru yanıtladıktan sonra site bizi panelimize yönlendiriyor ve oradan kuponumuzu oluşturup, kodumuzu alıyoruz. Yarışma ücretsiz bir yarışmadır katılabilmeniz için ücret, kontör vb. şeyler ödemeniz gerekmemektedir. Toplam hediye kupon adet 3000 'dir. Kuponlar yani kampanya 31 Aralık 2009 tarihine kadar geçerlidir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=320465 Kuponlar tükenmeden elinizi hızlı tutun Kampanyamızı tüm arkadaşlarımıza iletelim herkes faydalansın desteklerinizi eksik etmeyin. Kuponlarınızı iyi günlerde kullanın bol kazançlar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256113
Karma etkisi: 692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 68872
|
teşekkürler hemen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #217385 Yer: İstAnBuL
Karma etkisi: 7510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 750552
|
eyvallah çok sağol bilgilendirme için
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312661 Yer: SİNCAN/ANKARA
Karma etkisi: 2493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 248969
|
bana bir kez olsun şans gülmez o yüzden protesto ediyorum katılmıyorum
![]() ya tutarsa hesabı katılıyorum ama nerde bende şans ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #217385 Yer: İstAnBuL
Karma etkisi: 7510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 750552
|
bu arada bu kuponları nasıl kullanabiliriz tam olarak?Şöyle söyliyim..Benim bir websitem var.Ama henüz google adwords kullanmadım.Adsense hesabım var ama.Şimdi yanlış değilsem bildiğim kadarıyla 15 günden eski hesaplarda kullanılmıyor bu kuponlar..doğru mudur?nedir ne değildir?ne yapmak lazım?bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
![]() Resmi tam koyamadım ama soruları bildim ![]() Teşekkürler balamir ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325337
Karma etkisi: 8677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867199
|
Ben daha önce promosyon kuponu kullanmıştım, 3 ay önce felan aynı site için tekrar kullanabilirmiyim ?
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
3 soruyu bileceksin cevapları googledan baksanda olur sorunun cevabını bilene kadar istediğin kadar deneme yapabilirsin hakkın dolmuyor ![]() Alıntı:
![]() Kupon'u tekrar aynı site için kullana bilirsiniz eğer hata verirse yeni bir gmail hesabı ile adword'e tekrar kayıt olun sorun düzelir |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #253339 Yer: Yok !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2572790
|
Teşekkürler.. süper bir kampanya olmuş...
![]() +k wercem ama daha önce werdiğim için olmuyo malesef tekrar teşekürler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142372
Karma etkisi: 3384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 337937
|
![]() ![]() ![]() Çok TeşekkürLer ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142372
Karma etkisi: 3384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 337937
|
BaLamir Sen benim herşeyimsin
![]() ![]() ![]() Bide bunu nasıL kuLLanıcağımı biLsem ![]() ![]() Çok Çok Çok TeşekkürLer yeniden ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
Walla 14TL giriyor bikere orası belli oldu. yani 93 TL hediye sadece
![]() Ben beleşten kullanıyoruz sanmıştım aktif etmeye 14tl istiyor adamlar.Hesabını aktifleştirmişse ve ard arda yapabilen varsa kod'u vereyim aktifleştirsin reklamlarımı yapsn ulen ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325139 Yer: bursa
Karma etkisi: 696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69296
|
valla çol saol hemen aldım bide siteye host alsak
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
hesap aktifleştirmek için kredi kartıyla belli bir ücret ödemek gerekiyor(16 tl diye hatırlıyorum.) bir de bir hesap için bir kez deneme kuponu kullanılabiliyor diye biliyorum. farklı hesap açıp farklı bir sitenin reklamını yaparım derseniz o ayrı. kupon alma işlemi çok kısa sürüyor ve çok basit alın derim bir kenarda dursun. 2 aylık süresi var daha. balamir hatırlattığın için de sağol.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|