+18 için sponsor hostingarkadaşlar +18 /adult video/ sitem için sponsor hosting arıyorum. Hitler bir süre sonra emin olun patlama yapacak 1-2 haftaya kalmaz o zaman ücretinizi ödemeye başlayabilirim ancak. Ama şimdi elimde olan
Konu DerSeW tarafından açılmış, 312 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
+18 için sponsor hosting konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 312. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #451046
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14139
|
arkadaşlar +18 /adult video/ sitem için sponsor hosting arıyorum. Hitler bir süre sonra emin olun patlama yapacak 1-2 haftaya kalmaz o zaman ücretinizi ödemeye başlayabilirim ancak. Ama şimdi elimde olan verebileceğim tek şey sponsoruma seo desteği ve link ..
İstediğim özellikler 150 mb alan 15 gb bw/ linux / cpanel Cpu iznini şimdiden söyleyeyim optimizasyon yapacağım siteye ama yinede kasmalar olacaktır bazı günlerde..Günlük 25-30k hiti görecek site hiçbir link olmadığı halde googleden günlük şu anki hiti 50-95 arasında. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=381773 Bu istediklerime göre tekliflerinizi sunabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111303 Yer: melita
Karma etkisi: 216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21050
|
50-95 hit var dediğine göre domain alınmış pr si hakkında konu linki ile birlikde pm atarmısın belki yardımcı olabilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432294
Karma etkisi: 55