1915 Tartışılırken Gözden Kaçırılanlarhttp://img524.imageshack.us/img524/6448/basinaciklamasimn7.gif (http://imageshack.us) Genelkurmay Başkanlığının dün sitesinde yayınlamaya başlağı,sözde ermeni soykırımı ile ilgili arşivlerinizde saklayacağınız harika bir eser.Mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.. Tıklayınız (http://www.tsk.mil.tr/8_TARIHTEN_KESITLER/8_1_Ermeni_Sorunu/konular/1915_gozden_kacanlar/sarem_kitap.doc)
Konu MuRaTTK tarafından açılmış, 683 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1915 Tartışılırken Gözden Kaçırılanlar konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 683. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
![]() Genelkurmay Başkanlığının dün sitesinde yayınlamaya başlağı,sözde ermeni soykırımı ile ilgili arşivlerinizde saklayacağınız harika bir eser.Mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=171244 Tıklayınız |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50243 Yer: Ankara
Karma etkisi: 20834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2082174
|
İndirdim. 34 sayfaymış. Şimdilik göz gezdirdim. Müsait bir zamanda mutlaka okuyacağım.
Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
PhotoShop Birincisi
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64635 Yer: Photoshop Layer's
Karma etkisi: 4406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 439990
|
güzel paylasım cok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140016 Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6421621
|
Bende indiriyorum. Paylaşım için çok sağol. Kaynak nieliğinde.
Ahmet DURSUN' un okuduğum bir makalesinden bir kesit: “Ermeni Sorununun Muhatabı Tarihçiler Değil, Siyasilerdir” başlıklı yazısında, Doksan yıldır tekrarlanan iddialar ve bu iddialardan beslenen çevreler var. Bu çevrelerin sadece Ermeni diyasporasından ve Ermenistan yönetimi ve halkından ibaret olmadığını herkes görüyor. Ermenilerin konu üzerinde bu kadar ısrarla durmaları ve tüm dünyada Türkiye'ye karşı bir kin, garaz ve düşmanlık kampanyaları yürütmelerini bir noktaya kadar anlamak mümkünse de üçüncü devlet ve toplumların bunu istismara yönelik politikalarını anlamak biraz zor gözükmüyor. Evet Batı ülkelerinin çoğunda küçümsenmeyecek bir Ermeni toplumu yaşamaktadır. Bunların oylarına talip olan partiler ve siyasi çevreler … Ermeniler tarafından tüm dünyada propaganda edilen ve bu çerçevede ileri sürülen iddia ve talepler tarihte kalmış ve tarihçiler tarafından yapılacak araştırmalarla çözümlenecek bir sorun mudur? Türk Tarih Kurumu yıllardır çalışıyor, konuyla ilgili arşiv belgelerini topluyor ve bunları değerlendirerek bir bakış oluşturuyor. Ama bu çaba sorunun çözümü için yeterli mi?.. Sözün özü her yıl nisan ayında tartışmak ve cevap yetiştirmek zorunda kaldığımız Ermeni sorunu tarihçilerin çözebilecekleri bir sorun değil; sorunun muhatapları siyasilerdir. Çözüm tarihçiler değil siyasiler bulmak zorundadır” şeklindeki görüşlerine yer vermektedir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #115732 Yer: Hayaller dunyası..
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80140
|
bu muattap neden tarıhcıler degılde sıyasetcıler artık uzuluyorum.. zamanında ne olup ne bıttıgını tarıhcılerden ıyı bılemezler ve bunun uzerınden prım yapıyorlar..
tesekkurler murat abı guzel paylasım.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
tesekkrler murat abi paylasım için
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Teşekkürler kardeş bende indirmeye başladım saol muhtemelen okuyucam...Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
İndirdim teşekkürler Murat.
Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|