1st class keylog (açıklama istiyorum)selam arkadaşlar... bunla ilgili konu bulamadım içim-(iz) rahat olsun diye bilmek istiyorum... 1-1st classtaki keylog üyeler tarafından başka sitelere dağıtılabilir mi? bunu merak ettim.. bazı forumlarda bunlarla ilgili bir sürü
Konu SonBalina tarafından açılmış, 535 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1st class keylog (açıklama istiyorum) konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 535. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1673935
|
selam arkadaşlar... bunla ilgili konu bulamadım içim-(iz) rahat olsun diye bilmek istiyorum...
1-1st classtaki keylog üyeler tarafından başka sitelere dağıtılabilir mi? bunu merak ettim.. bazı forumlarda bunlarla ilgili bir sürü konu gördüm çünkü.. 2- Bu keylog wardom formunda oyunların içinde yada programların içinde olabilirmi? çünkü boyutu 1 kb gibi birşeymiş sanırım.. format atılsa bile hala kalıcı olabiliyormuş.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=315712 wardom sahipleri açıklama yapabilirmi bu konuda? güzel bir konu açıp bu konu hakkında güzel bir açıklama yapıp sabitlerse sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312733 Yer: im'İm Hersey'İm
Karma etkisi: 5221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 521732
|
1. baska forum koyulabılır sanırım ama koysayda calısmas sadece 1.c. uylere özel dır
2. onu koyan arkadasa guvenın belırler ![]() mehmet abi acıklamasını yapar konuyu gorunce yada dığer modlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #319180 Yer: Everywhere is Trabzon For Us
Karma etkisi: 4058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 405313
|
Warloggeri .jpg(resim) .avi(video) .txt(not defteri) .mp3(müzik) ile birleştirebilirsin.
Programı çekip baska sıtelere koyabılırsın fakat 1stclass panelıne gıremedıkten sonra bı işe yaramaz ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #365296 Yer: in Kulagi Var...
Karma etkisi: 2322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 231872
|
1- dağıtılsada loglar 1stclass hesabınızdaki özel panelinize geldiği için ulaşamazlar.
2 - wardomda warlogger yayılamaz. yayan banlanır. boyutuda 1.5mb civarıdır. 1kb değil. format atılsa dahi kalmaz. format atılırsa o kişiyle bağlantın kopar taki format sonrası yeniden warlogger yiyene kadar. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1673935
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40708
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 30
|
o zaman o programı kullanmayıp adminlere şikayet ediceksin en doğrusu bu ama sanmıyorum öyle bir şey olucagını
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|