1st class olucam ama ?Merhaba 1st class üye olacağım ama aklımda bir kaç soru var, önce 1st olmuşların yorumlarını okudum fakat aklıma takılan birkaç mevzu oldu bazı arkadaşlar bazı yerlerde 1st class da kardeşlik
Konu 02oğuz tarafından açılmış, 1253 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1st class olucam ama ? konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 1253. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326841
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22572
|
Merhaba
1st class üye olacağım ama aklımda bir kaç soru var, önce 1st olmuşların yorumlarını okudum fakat aklıma takılan birkaç mevzu oldu bazı arkadaşlar bazı yerlerde 1st class da kardeşlik yok ,herkes birbirine kazık atmaya çalışıyor demişler, aa yapılan diğer yorumlarda ise üyeler %100 memnun görünüyor. Aklım karıştır! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=281954 Benim tanıdığım üyeler var 1st class da buranın keyloggerinin tam çalışmadığını söyüyorlar, ayrıca benim amacım birşeyler öğrenmek , sizce üye olsam pişman olurmuyum? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
olmazsın merak etme
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314253
Karma etkisi: 1196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 119289
|
en son baktıgımında 600 ü geçikti 1stclass üyesi
600 kişide bi kaç çürük elma çok mu sonuçta seçerek almıyor admin siteye Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=281954 yinede cok güzel bir ortamı var 1stclass ın keylogger calısıyor fakat şu sıralar bazı problemler var sanırım bazı antivirüs programları yakalıyor ama güncelleniyor o da dökümanlar ve exploit bölümlerinden faydalanabilirsin bişeyler öğrenmek istiyorsan zaten yanlıs hatırlamıyorsam m3hm3t exploitlerin detaylı anlatıldığı bi döküman yayınlıyacaktı yani uzun lafın kısası , 1st olan kimsenin birşey kaybetmediğini aksine hepsinin çok kazanclı çıktıklarını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Keyloggerdaki yakalanma problemi giderilmiştir. Her zaman da bu tür problemler olduğunda düzeltilmektedir.
Keyloggerın çalışmadığı bir durum yok. Bazı arkadaşlar kullanıcı adlarını yazmıyor loglar boşa gidiyor,bazı arkadaşlar 1dk içinde log gelmesini bekliyor(süre 25dk.),vs... Biraz heyecan,biraz acemilik çalışmıyor,tam çalışmıyor gibi yakınmalara sebep olabilir ancak gelen kayıtların sayısını kimsenin aklı hayali almaz .Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=281954 Birbirini kazıklamaya çalışanlar ise, 1stClass içinde char takası yapan bir kaç şahıs oldu. Bazıları 1stClass'tan atıldılar,bazıları ile ilgili araştırmalarım sürmektedir. 1stClass içinde bu tür durumlara müsade etmedigimiz gibi, ortamın huzurunu korumak içinde elimizden geleni yapıyoruz. 1stClass'ta dostluk-kardeşlik yoksa hiç bir yerde yoktur . Üyelerin çok büyük çoğunluğu kaliteli bir ortama katılmak için geliyorlar. Bir gün herkes bu ortamın bir parçası olacak. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15120 Yer: Wardom
Karma etkisi: 2127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 211951
|
23 Mayın 2009 Saat 02:08 şu an warloggerı hiç bir antivirüs programı yakalamıyor.Çalışmadığını söyleyenler ufak tefek hata yapıyordur ya da karşı taraf dosyayı açmamış olabilir.Örnek vericek olursam benim hazırladığım dosyayı çok kişi indiriyor.Bu kişilerden sorunsuz kayıtlar geliyor.(Ekran görüntüleri,klavye ile tüm bastıkları,geçmiş kayıtları)
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=281954 Eğer üye olmayı düşünüyorsan bence fazla düşünme üye ol.Ben üyeyim çok memnunum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22572
|
m3hm3t bey sizin açıklamalarınız içimi ferahlaştırdı. Biraz daha araştırıp inşallah yakın zamanda üye olurum
İlgilendiğiniz teşekkür ederim. Bir dost tavsiye etti ama kafama yatmamıştı şimdi daha iyi oldu . CÜmleten iyi geceler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Wardom 11 senedir yayında olan bir sitedir. 11 sene önce de hack ve güvenlik ile ilgili yazılımlar hazırlıyordum, Securityfocus'da dahi yayınlanmıştır yazdığım yazılımlar. Üyelerin çok büyük çoğunluğu Wardom ile yeni tanışıyorlar. Biraz zaman ayırıp araştırır, okurlar ve sitemizi gezerlerse dünyada en iyisi olduğumuzu görebilirler.
Sadece keyloggerı bana özel hazırlayın diyen üyelere 800 TL'den veriyorum. 1stClass'ın amacı kaliteli bir ortam oluşturmaktır ve bunun için çok yüksek rakamlar ödeyen değil, cebindeki parasından fedakarlık edip,iyi niyetini gösteren üyeler aramıza katılmaktadırlar. Ve bunun neticesinde gerçekten çok büyük yardımlaşma ve destek olan elit bir ortam oluşturduk. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
keyloggerin calısmaması m3hm3t abinin dediklerine ilave olarak bazen yoğunluktan dolayı geç gelebiliyor ama geliyor
birde sadece logger olarak düşünmemek lazım içerdeki dökümanları kendinize göre uyarlayıp istediğinizi yapabilirsiniz geniş bir arşiv var ve kısa sürede sorularınız cevaplandırılıyor. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #330939
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010
|
yıllardır msn hacklemeye çalışıyordum 1 tane bile hackleyemedim 1 haftadır 1st yim 1 sayda dolusu şifre var elimde
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Merak etmeyin 1st class da bu işin profesyonelleri sizlere yardımcı olacaktır
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10375545
|
Alıntı:
![]() aylarca yediremediği pc en sonunda yalamadan yuttu keyloggeri ![]() ekran görüntülerinde ara sıra aksaklıklar oluyor ama, bu gerçekten hiç önemli değil.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130326 Yer: Bizim Ev :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 519956
|
14 haziran 2009 gunu bende kayıt olucam ınşş (öss den cıkar cıkmaz ) :d
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256113
Karma etkisi: 692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 68872
|
bilgisayarı açtığımda ilk olarak açtığım sayfa 1st daha ne diyim
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #330496
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 712
|
kardesim üye olmanda bir sakınca yok kardeslik yok demeleri biraz abes kacmış elbetde kardeslik var kazıklama olayına gelince bu herforumda var biliyomusun bilmiyorum ama cyberwarrior sitesi cok ünlü bir siteydi bu siteyi cökertmek yada hacklemek imkansız gibiydi fakat ne oldu bu sitenin modaretor lerinden bir tanesi senin anlıycan cok güvendikleri dostları olan biri tarafından hacklendi kale icerden gittti ve bundan sonra site yöneticileri üyelik baş vurularını kefilli sisteme dönderdiler yani lafın kısası senin o dediğin insanlar her yerde var ama bu tür şeyler üye olacak arkadaslarımızsı yanıltmasın sana üye olmanı tavsiye ederim ve keylogerlara gelince bu konuda söleceyim sudur inanki calısıyor panalime şifreler geliyor klevte kayıtları geliyor antilerde yakalamıyor ben denemek amacı ile 5 tane anti kurup denedim ve hepside lisanslı ama anti kullanmayı seven bir adam deilim o yüzden deme amacı ile kurup kaldırıyorum ve yakalanmıyor ama sana sunu söleyim hiç namaz kılmamaktansa gösterişle namaz kılmak daha eftaldir çünki bir gün olurki o gösterişle kıldın namaz hakikate dönüşecektir
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|