Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
1st Class üye olacam ama bi kaç sorum var1st Class üye oldugumda sürekli yakalanmayan bir keylogger bulabilecekmiyim ve 1st Class da sayfaya girince trojen yedirme yani exploit oluyordu sanrıım bunun hangi tarayıcılara uygun versiyonları yer almakta acaba ne |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #421200
Karma etkisi: 88
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8590
|
1st Class üye oldugumda sürekli yakalanmayan bir keylogger bulabilecekmiyim ve
1st Class da sayfaya girince trojen yedirme yani exploit oluyordu sanrıım bunun hangi tarayıcılara uygun versiyonları yer almakta acaba ne kadar günceli var veya karsımdaki adama dosya yollamadan bir link veya benzeri bir durumla keylogu yedirebilecegim nasıl yötemler mevcut benim bu ihtiyaclarımı ne kadar karsılayabilir 1st Class üyeligi bu sorularımı cevaplarsanırz sevinirim iyi günler |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #124843
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 107198
|
Keyloggerimiz sürekli güncellenmektedir bir günde 2 kez bile güncellendiği olur antivirüslerin bu güncellemelere yetişmesi çok zor =) Yani yakalanmayan bir keylogger bulabileceksin. Exploitler hala var sürekli yeni exploitler bulunmayada devam ediliyor javaupdater gibi hemen hemen bütün tarayıcılarda çalışan yöntemler 1st içersinde tartışılıp paylaşılan konulardır...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430722 Yer: ςєђєภภє๓
Karma etkisi: 2356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 235416
|
36 TL Hacım Çok Para Deme , Paran Yoksa Biriktir.
36 TL Ver 6 Aylık Üyelik Al. İşi Biliyosan 10 Katını Kısa Zamanda Çıkarırsın .. Ama Tabi Sana Bağlı.. |
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #343796
Karma etkisi: 2499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 249556
|
herkeze 1stclass olmayı tavsiye ederim.....
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183965 Yer: ist
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hikaye üye olduma bin pişman oldum en son 3 ay önce sorduğum soruya halla bir cvp bile almadim face den ibaret keyloger dedikleri şey
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 127724
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12771000
|
Alıntı:
Sorduğun soruyu buraya eklermisin.. Ben hiç anlamadığım halde 1st Class üyeliği almışım tek bir logumda yok sadece bilgilenme ve faydalandığım bir siteye destek amaçlı üyelik aldım.. Ya gözden kaçmış yada sorduğun sorunun benzeri defalarca sorulduğu için yanıt almamış olabilirsin.. Biraz zaman ayırıp arama yapılırsa bulunmayacak bilgi yoktur wardom da ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408113
Karma etkisi: 5688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 568429
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416832
Karma etkisi: 17329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1732453
|
kardeşim maddi sıkıntın yoksa hemen olmanı tavsiye ederim şu sınawları bitirelim bnde olcam İnş.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 9649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 963591
|
Bütün üyelere bire-bir bana ulaşacakları özel mesaj,mail yolları bildirilmektedir. Yanıt alamadığınız soru olduğunda her zaman direkt benden bilgi alabilirsiniz.
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|