1St Class Üye Olmak İçin Yarını Sabırsızlıkla Bekliyorum Aklıma 1 2 Soru TakılmıştıdaArka Arkaya Konu Açıyorum Ama Kusura Bakmayın Arkadaşlar Merak Ettiğim Bi Sorum Var Onu Cevaplarsanız Çok Sevinicem Mesela Ben Keyloggeri Oluşturdum Bi Resim Dosyasıyla Birleştirdim Ve O Resmi Rarlamadan Direk
Konu blackmad tarafından açılmış, 1505 kişi tarafından görüntülenip, 33 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1St Class Üye Olmak İçin Yarını Sabırsızlıkla Bekliyorum Aklıma 1 2 Soru Takılmıştıda konusundaki toplam yorum: 33, okunma sayısı: 1505. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #280751 Yer: mi? Bence Yer...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 76777
|
Arka Arkaya Konu Açıyorum Ama Kusura Bakmayın Arkadaşlar Merak Ettiğim Bi Sorum Var Onu Cevaplarsanız Çok Sevinicem Mesela Ben Keyloggeri Oluşturdum Bi Resim Dosyasıyla Birleştirdim Ve O Resmi Rarlamadan Direk Msn Den Gönderebilirmiyim Birisine Bunu Merak Ediyorum Bide Rapid Knight Hesapları Düşürme Olasılığı %?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Şimdiden hoşgeldiniz
.Keyloggerı resim ile birleştirdikten sonra zip ya da rarlayip yollamanız gerekiyor. Knight Online,rapidshare hesapları fazlasıyla düşüyor ki 1stClass içinde kullanıcılarla birbirlerine dağıtıyor. Yüksek levellı ekran görüntülerini çokca gördüm ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Aklıma Bi Şey Daha Takıldı Resim Dosyasıyla Birleştirdiğimizde Rarın İçinde Uzantıyı .Exe Olarak Göstermiyor Demi .Jpeg Olarak Gösteriyor Bazı Kişiler Yutmuyorda Mesela Attığımda Rarın İçinde Resim .Exe İlgisini Çekiyo Ve Almıyo Dosyayı Şimdiden Hoşbulduk Yarın Okuldan Çıkınca İlk İşim Bankaya Gİtmek Olucak
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45680
Karma etkisi: 243
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23617
|
maalesef resim.exe olarak görünüyor.sen boşver bu yöntemleri daha orjinal taktik ve stratejilerimiz var hele bir içeri gel
bence m3hm3t %100 müşteri memnuniyeti yaz sitenin bir köşesine ben pişman olan görmedim![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
O Zaman İşimiz Biraz Daha Zorlaşacak Gibi Ama 1St Class A Güveniyorum Elbette Çok Güzel Yöntemler Vardır
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
KO konusunda sanırım gelinebileçek en iyi yerdesin, pek bilgim yok, ama bir arkadaşımız var sürekli dağıtıyor oyuncu +70 +75 vs...
1st class olunca tanışırsın arkadaşımızla, reklamını yapmayalım :P şimdiden hayırlı olsun |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #299811 Yer: Bir kaç m2'lik odamdan
Karma etkisi: 5017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 501298
|
Alıntı:
Herhangi bir slayta serverın adını değiştirip felan oraya gizliyorsun ondan sonra simge seçerek kandırabilirsin... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
Teşekkür Ediyorum Yarını Sabırsızlıkla Bekliyorum Wardom.Org Sitesine İlk Girdiğimde İçeriği Görmeden Felan Sıkıcıdır Felan Diye Umuyordum Ama İçine Girince Herkez Birbirine Yardım Etmekten Çekinmiyo Çok Güzel Bir Ortam Üyelerinde Yardımıyla Her Türlü Sorunun Aşılacağına Eminim
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312200
![]() Karma: 10
|
vala super bır sıte gorunumunde yarın ılk ısım bende aranıza katılıcam umarım guzel deneyımler olacak bızım ıcın
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Dostum 1 st old gel pm ıle bana ulas...
Sana herseyı anlatayım.. Taktıklerı koyacagın forumları vereyım... Yenı uyelere kıyagımız mevcut... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163989 Yer: Wardom'un Kıyısında
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 525895
|
Hayırlı olsun kardeşim
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
Bugün Parayı Yatırmaya Uğraştımda Uğraştım 33 Ytl Denkleştirdim Son Dakikaya Kadar Ama 6 Ytl Lik Açık Yüzünden Alamadım 1 2 Güne %100 Geliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
6 lira da bankacılardan ısteseydın
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312684
Karma etkisi: 1751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 174782
|
bende kafaya koydum kesin 3 yada 5 güne 1stclass üyelk yapacagım.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Alıntı:
![]() ŞİMDİDEN hoşgeldiniz ! |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|