1st Class Üyeliği ile ilgili.Arkadaşlar merhaba, açık olmak gerekirse hack konusunda pek bir bilgim yok ve merak salıp öğrenmek kendimi geliştirmek istiyorum. 1 yıllık 1st Class üyeliği almaya niyetim var fakat üyeliği aldıktan sonra
Konu SchIzopRenia tarafından açılmış, 600 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #465044
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar merhaba, açık olmak gerekirse hack konusunda pek bir bilgim yok ve merak salıp öğrenmek kendimi geliştirmek istiyorum. 1 yıllık 1st Class üyeliği almaya niyetim var fakat üyeliği aldıktan sonra kendimi bu 1 yıl içerisinde gerceken hack konusunda geliştirme ihtimalim varmıdır ? Yani gerekli bilgileri tam anlamı ile öğrenme olasılığım veya herhangı bır konuda takıldıgım zamanlarda gercekten samimi olarak yardımcı olabilicek arkadaşlarımız varmıdır ?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=432032 Zamanında Kendime kevin mitnick'i örnek alıp bir kaç kitap bir kaç döküman okuyarak kendi kendime ufak tefek bilgilerle geliştirmeye çalıştım ama baktım kı olmuyor. Başvuruda bulundum umarım olumlu bir cevap gelir ve 1 hafta ıcınde ödemeyi gercekleştirip kendimi bu hack konusunda geiştirmeye başlayacağım. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. İyi Çalışmalar. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Merhaba, öncelikle kendinizi geliştirmek ve öğrenmek için doğru adresi seçtiğinizi belirtmek isterim.Acemilik konusunda ise şunu söyleyebilirim, bu işte uzman olduğunu düşünen kimselerde hergün bilgilerine bilgi katmakta ve kendilerini geliştirmektedirler, kısacası bilginin sınırı yoktur.
![]() Alıntı:
1stClass gerçekten harika bir ortam üye olduğunuzda bunu göreceksiniz ![]() Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Hocam ilgin ve alakan için tşk ederim. İnsallah 1 hafta sonra 1st Class üyeleri arasında olacağım. Umarım o günden sonra gercekten kendimi iyi bir şekilde geliştiririm. Şimdiden teşekkür ederim bilgilerin ve yardımın için.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Hoşbuldum Amin inşallah cümlemizin.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360763
Karma etkisi: 8767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876125
|
Aramız hoşgeldiniz, tavsiyem yalnızc keylogger ile takılıp kalmayın, kendinizi geliştirmeye de bakın ( ki sanırım kendinizi geliştirmek için üye oluyorsunuz )
Dangerious'a ek olarak, ne kadar bilgim varsa sizindir ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Amacım keyloger ögrenıp sadece onun uzerınde calışmak değil. Her türlü konu hakkında bilgi sahıbı olmak. Yani ne bileyim misaL., site açıkları programların acıkları expolitler, site index basma vs gıbı her turlu konular uzerınde bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.
Teşekkür ederim mesale Hoşbuldum. |
|
|
|
|
#8 |
|
En Yardımsever Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: siz .
Karma etkisi: 59204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5919411
|
Mesela ve Dangerious dağılın ben geldim
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #253339 Yer: Yok !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2572790
|
Oktay dur, Ne oluyor Lennn
![]() ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #492484
|
Arkadaslar bende yenı uye olucam 1stclass a Banada yardım edersenız sevınırım tesekkurler sımdıden
![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490970
|
6 aylık kullanım ile 1 yıllık kullanım arasında kısıtlama var mı ?
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
En Yardımsever Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: siz .
Karma etkisi: 59204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5919411
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|