1st Class Üyelik Hakkında.Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlayarak konuya giriyorum. Şimdi ben 1st Class üyelik alırsam ve keylogger kullanmaya başlarsam, sadece tek bir bilgisayarda mı kullanabiliyorum ? yani o adam format atınca birdaha kullanma
Konu pee-wee tarafından açılmış, 302 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199489
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlayarak konuya giriyorum. Şimdi ben 1st Class üyelik alırsam ve keylogger kullanmaya başlarsam,
sadece tek bir bilgisayarda mı kullanabiliyorum ? yani o adam format atınca birdaha kullanma olanağım olmuyor mu ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=422380 birde aynı anda farklı pc lerde bunu kullanabilirmiyim? ekran görüntüsü oyun şifresi v.s bütün özellikler tek bir paketin içinde mi yoksa ayrı ayrı mı satın alabilirim ? aynı anda farklı pc lerde kullanabilirsem veya bir pcye format atıldığında tekrar yerleştirme imkanım oluyorsa ben 1st Class üyesi olmayı düşünüyorum... bu sorduklarım haricinde buna yakın bilgilendirmelerde yaparsanız sevinirim.. İyi günler... ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Selamlar, programı istediğiniz kadar sisteme kurabilirsiniz. Herhangi bir limit yoktur.
Bütün özellikler ve bütün programlar tek bir üyelik ile ulaşılabilir. Sizden herhangi bir ekstra istenmez. Her türlü özellik limitsizdir,sınırsızdır. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|