1stclass almayı düşünüyorum ama aklıma takılan 3-4 soru var...1-) serveri kuracağım pc oldukça yavaş. bundan önce casus 007 yazılımını kurmuştum ama pc neredeyse nette durma noktasına geldi.bunda da böyle yavaşlama söz konusu olabilir mi ? 2-) diğelim serveri
Konu ist123ist tarafından açılmış, 2469 kişi tarafından görüntülenip, 23 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #501510
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75890
|
1-) serveri kuracağım pc oldukça yavaş. bundan önce casus 007 yazılımını kurmuştum ama pc neredeyse nette durma noktasına geldi.bunda da böyle yavaşlama söz konusu olabilir mi ?
2-) diğelim serveri bir pc ye kurduk. daha sonra serveri kurduğumuz makineyle işimiz bitti.kaldırmak istiyoruz nasıl kaldırırız.yada uzaktan nasıl belli etmeden kaldırtabiliriz ? 3-) serveri yolladıktan sonra logların gelmesiyle ilgili bir değişiklik yapacaksan nasıl yapacaz ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=441370 4-) panelden gördüğüm logları adminler dahil başka kimseler görebiliyormu ? saygılarımla. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
1. Emin degilim ama, warlog pek kasma yapmaz pcde yani benim eski leptop`da biraz yavasti bir sorun olmuyordu.
2. Warlogger panelinden kaldirabilirsin serveri. 3. Loglarin gelmesiyle ilgili bir degisiklik yapmak derken neden kast ediyorsun, loglar mailine gelmez wardom paneline gelir. 4. Kimse goremez, kac yillik forum suana kadar oyle bir sorun ciktigini ne gordum ne duydum. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
her log yollandığında diğer loglar adamın pc sinden siliniyormu? ayrıca karşı taraf bu tutulan logları bi şekilde görebilirmi.arama yaparak veya başka yollarla.? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #404259
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3613
|
Alıntı:
Kurulu pc de adam hiç bir log göremez. Logları ancak sana açılan wardom panelinde görürsün. Bu yüzden pc de yavaşlamayada sebeb olmaz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #485088 Yer: TOKAT
Karma etkisi: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95002
|
arkadasim bende yeni üyeyim fazla sayilma ama 007 casus warlogger arasinda cok fark var 007 de setup yapip kuruyon
![]() ama warloggerde keylogu resmin içine atiyorsun adama gönderiyorsun adamın klavyede ne girdiyse senin üyelik paneline girerek bulabilirsin loglari |
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Alıntı:
Karsi taraf bu loglari goremez, fakat biraz bilgisayar`dan anliyorsa keylogger oldugunu anlarsa ancak siler, eskiden karsi taraf nickinizi bulabiliyordu fakat m3hm3t bey onu kapatti diye biliyorum, zor yani ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388974 Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563823
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
|
screenshotlar nerede saklanıyor ve resim araması yaparak çekilen screenshotları bulabilir mi.
casus 007 bi şekilde saklıyordu galiba.onun gibi bi saklama taktiği varmı. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10375545
|
Alıntı:
warloggerın en kolay yanı, önüne yemeği, çatalı, bıçağı koyuyorlar, elini uzatıp ağzına götürüyorsun. admin sağolsun, önümüze hazır lokma koyuyor. ve bir de resim - exe birleştirici kullanarak göndereceğin oyuncağı resim dosyası haline getiriyorsun, karşı taraf yalamadan yutuyor. karşı tarafta resim açılmıyor tabi, eh o kadar da olsun ehehe ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #95 Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1210671
|
Alıntı:
Aynı gizlilik hatta daha fazlası warlogger da mevcuttur kasma yapmaz. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
|
evet üye oldum çok güzel bişeye benziyor.Birde karşı tarafın yazdıkları gelse yada screenshotlar daha sık aralıklarla çekilse çok daha müthiş olurmuş.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
Üye numarası: #502768 Yer: Ankara
![]() Karma: 10
|
1-2 soru da benden. Diyelim 6 aylık üyeliği aldık, 6. ayın sonunda hala loglar gelmeye devam ediyorken üyelik bitince ben gelen logları görememeye mi başlarım? Eğer öyleyse 6. ay bitmeden yolladığım tüm bilgisayarlardan nasıl kaldırırım tek tek? Birde basılan tuşları kaydederken kasmaz ama karşı bilgisayarda resim alırken kasmaya sebep olmaz mı bu?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=441370 Ve msn de biriyle yazışıyor diyelim, her kelimesini alabilecekmiyim? Kiminle yazıştığı da dahil. Mesela cam açtı cam kapattı titreşim yolladı falan, herşey yani? Son bi soru daha, logları almak istediğim kişi haftasonu pc de 10 saat geçiriyorsa hafta içi 1 saat bile geçirmiyordur, logları hangi aralıkla almak istediğimizin ayarı varmı? Mesela hafta içi haftada 1 kere, hafta sonu da her saat başı istiyorum. Mümkünmüdür? |
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518734
|
benimde birkaç sorum asıl olarak sıkıntım güvenlik noktasında logların site üzerinden gelmesini anlıyorum müşteriyi tutmanız için gerekli birşey ancak programlarınızı kullanmaya başladıktan sonra bu bilgilere benden başkasının ulaşıp ulaşamayacağı nasıl bir güvence altında yada burdaki üyelik süresi bittikten sonra gelen loglara neolacak?
amacım hack veya vs değil burada kullanacağım bilgisayarlar kişisel bilgilerimide içerdiğinden bunun teminatı nasıl olmakta bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim |
|
|
|
|
#14 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509284
Karma etkisi: 2
|
Alıntı:
Kopyala yapıştır, ekran klavyesi de geliyor. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Programın arkasında 13 senedir aktif olan Wardom adıyla isim yapmış bir site var. Program için özel açılmış ya da programcı x kişinin yazdığı bir program yok. 550 bin üyesi, programı kullanan binlerce "canlı" üyenin bulunduğu bir sitedesiniz.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bulgaristan Üniversiteleri Hakkında Merak Ettikleriniz Soru ve Cevapları | 61burak6161 | Yurtdışında Eğitim ve Yaşam | 4 | 18-08-2011 12:19 |
| Allah' ı Kim Yarattı ? Soru Cevap ... | TheMafyA | Çöp Kutusu | 19 | 02-01-2010 18:54 |
| Laptop almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz + bir model hakkındaki görüşleriniz (acil) | .Cumhur. | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 7 | 18-10-2009 22:32 |
| Arkadaslar 6630 almayı düşünüyorum Ne düşünürsünüz... | Temhemkira | Cep Telefonları | 5 | 24-12-2007 02:45 |
|
|