1stClass hakkında bilgi istiyorum..Arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum.1stClass hakkında yorumları okudum.Nerdeyse bile değil, birtane bile olumsuz yorum görmedim.Üye olmayı düşünüyorum.Bu konuda sizden bilgi ve yardım istiyorum.. Ne tür yardımcı programlar var.Mesela usta
Konu Massacreal tarafından açılmış, 445 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #467954
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum.1stClass hakkında yorumları okudum.Nerdeyse bile değil, birtane bile olumsuz yorum görmedim.Üye olmayı düşünüyorum.Bu konuda sizden bilgi ve yardım istiyorum..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=402615 Ne tür yardımcı programlar var.Mesela usta bir keylogger la karşımdakinin pcsini alt edebilir miyim? Veya bilgisayarımı güvenli yapıp tek sahibi ben olabilir miyim? Kapsamlı bi bilgiye sahip değilim.Sizden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #397641 Yer: altı elması
Karma etkisi: 456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45326
|
İlk olarak burası alt etme sitesi değil keylogger sayesinde istediklerini elde edeceğine inanıyorum kalite program var ayrıca çeşitli konulara gözatarsan bilgisayarının sahibide olursun paşasıda 1st bunu için var hiç düşünme sende katıl aramıza
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
Bilgisayarda asla %100 güvenlik yoktur.
Keylogger ile karşınızdakileri alt edebilirsiniz fakat, sosyal mühendislik konularını incelemeniz gerekiyor öncelikle Yani keyloggeri yedirebilmeniz gerekli.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=402615 1stde Keylogger dışında ortam var. istediğiniz konu hakkında yardım alabilirsiniz 7/24 destek(1stli arkadaşlar tarafından) onun dışında birşey bulamazsınız ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Alt eltmek bağabında sormadım.Ne kadar etkili olduğunu merak ettiğim için sordum.Bana verebilceği hizmetlerin sınırını merak ediyorum...
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #397641 Yer: altı elması
Karma etkisi: 456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45326
|
çok etkili diyebiliriz zeka ile paralel yürütürsen işi sınırları geniş
ama bir üst sürümüyle daha çok sınırları zorlarsın 800 lira mı ne tam bilmiyorum |
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
Burdan para kazananları falan okudum.O nasıl oluyor programların neyi ile para kazanıyorlar?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Şimdiden hayırlı olsun
![]() Hoşgeldin ... |
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351116 Yer: Ev
Karma etkisi: 1514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 151135
|
Ne iyidir ne de kötüdür.Ortada bişey işte
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
hoş geldin kim ne derse desin burası başka bir dünya
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|