1stClass İçin PArayı Yatırdım ama m3hm3t abiye pm atamıyorum :(:( bakarmısnız..ark.lar 1 yıllık 1stClass ücretini yatırdım ama m3hm3t abiye pm atarken şöle bi hata veriyo nedir bu ? This forum requires that you wait 60 seconds between sending private messages.
Konu TuncerSK tarafından açılmış, 715 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
ark.lar 1 yıllık 1stClass ücretini yatırdım ama m3hm3t abiye pm atarken şöle bi hata veriyo nedir bu ?
This forum requires that you wait 60 seconds between sending private messages. Please try again in 66978 seconds. anlamadım ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
off kimseye özel mesaj atamıyom aynı hatayı veriyo :S:S
bide son 2-3 gündür site'ye girerken çok yavaş bnde yaa.. opendnsguide falan çıkıyo , sayfa görüntülenemiyor dio :S sitede bakım falanmı var.. lütfen bilgilendirirmisinizz... off :S:S:S |
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334384 Yer: In The HeLL
Karma etkisi: 500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49755
|
Aynı Sorun bendede var bugün parayı yatırdım mail attım cevap verdi nereye yatırdınız diye 7 kere fln cvp attım Ptt diye ama hala açılmadı ya bekliyorum
Pfff Sabahtan beri heyecandan ölcem hala açılmadı ya |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
sitede 1,2 gündür db hataları var, o yüzden çok yavaş. pm yerine mail atmayı denedin mi?
@mthNKsk ptt demişsin ama ayrıntılı bilgi verdin mi? şu isimle veya şu hesapla gönderdim diye? maili okumuş olsaydı gerekli kontrolden sonra mutlaka hesabın açılırdı. şimdiye kadar para yatırıp da hesabı açılmayan yok. forumdaki sorunlar ve çalışmalar nedeniyle biraz gecikme yaşanabilir. beklemede kalın ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
sitede 1,2 gündür db hataları var, o yüzden çok yavaş. pm yerine mail atmayı denedin mi?
@mthNKsk ptt demişsin ama ayrıntılı bilgi verdin mi? şu isimle veya şu hesapla gönderdim diye? maili okumuş olsaydı gerekli kontrolden sonra mutlaka hesabın açılırdı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=282876 şimdiye kadar para yatırıp da hesabı açılmayan yok. forumdaki sorunlar ve çalışmalar nedeniyle biraz gecikme yaşanabilir. beklemede kalın ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
@mthNKsk ptt demişsin ama ayrıntılı bilgi verdin mi? şu isimle veya şu hesapla gönderdim diye? maili okumuş olsaydı gerekli kontrolden sonra mutlaka hesabın açılırdı. şimdiye kadar para yatırıp da hesabı açılmayan yok. forumdaki sorunlar ve çalışmalar nedeniyle biraz gecikme yaşanabilir. beklemede kalın ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Evet Arkadaşım Geniş bir biçimde yatıran ismi yatırılan miktar tc kimlik no kullanıcı adımı verdim mail ile İlk baş mail attı mehmet bey daha sonra mailler kesildi Farkındayım sitede aksaklıklar var ama Çok sabırsızlanıyorum ve sabahtan beri heyecandan ölüyorum..
Şuan mehmet bey online keşke görse bu mesajlarımızı |
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Sunucu ayarlari yapilmaktadir hesaplarınız acilacaktir.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
|
Oh be mehmet abi yemin ederimki öldüm korkudan açılmıcak diye
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
Peki bu gece açılabilirmi?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
|
Hala açılmadı
(( |
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Acılacak dendı admın yogun sabır etmesını bılın lutfen.
Sızın paranıza goz koyacak kımse olmaz olamaz. |
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
mthNKsk;
bugune kadar 1st class olmadan hayatını devam ettirdiğine göre az bir zamanda dayanabilirsin sanırım ![]() Sistemin alt yapısını yenilendiğini için muhtelif sorunlar var ve onları gidermekle uğraşıyordur muhtemelen, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=282876 malumunuz sitenin güvenliği çok önemli oldugu için, hiçbir açık bırakmadan sistemin yenilenmesi, gerekli kontrollerin yapılması vs.. vs.. biraz zaman alıyor. Hepimizin gerçek hayatta başka işleride var , lütfen biraz daha sabırlı olun şimdiden aramıza hoşgeldiniz ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Hesabınız açılır , sabır edin
![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
|
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Forumda Sizin Gibi Üyelerin Oldugunu Bilmek ne güzel.
Haklısınız Biraz sabırsız davranıyorum ![]() Ama inanın aranıza gelebilmek o sohbetlere katılabilmek için heyecanlanıyorum ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|