1StClass Olcam Ama biraz sorularım var...Öncelikle Herkese S.A Arkadaşlar ben 1StClass olmak istiyorum. Ama bir kaç sorum var... Şimdi ben knight online oynuyorum... Oyun açıklarını filan 1StClass üyelere özel olarak açıklıyormusunuz veya düpe programı vb.
Konu ..KemaLisT.. tarafından açılmış, 864 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1StClass Olcam Ama biraz sorularım var... konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 864. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371658
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13381
|
Öncelikle Herkese S.A
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=312417 Arkadaşlar ben 1StClass olmak istiyorum. Ama bir kaç sorum var... Şimdi ben knight online oynuyorum... Oyun açıklarını filan 1StClass üyelere özel olarak açıklıyormusunuz veya düpe programı vb. seyler yayınlandımı şu ana kadar... Birde Antivirüs ve Trojen yazılımları nasıl ? işe yarıyorlarmı mesela trojenler %100 geçiyormu ? Birde parayı yatırdıkdan sonra iletişime geçer geçmez 1StClass oluyormuyuz... Şimdiden Herkese Teşekkürler Sorularımın Cevabını Alırsam Ekim 5'de 1StClass'ım İyi geceler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #369994
Karma etkisi: 8593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 859000
|
bende alıcam arkda$ım sen gibi yeniyim para hazır yarını beklıyorum postahaneden yatırmak için
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=312417 bilmeden diebilirim konu ba$lıklarını bi haftadır takip ederek knight ile alakalı programlar war koxp olsun r bugu olsun burda kimse saklamıyo birbirinden trojen konsuunda ise walla ben bakındım paralı trojenler içinde guncelle$meyide hesaba katarsak en ucuz ve alması en mantıklı trojen burda satın almak derken aslında teknik destek satın alıyosun % kac basarılır onu site admini bilr parayı yatırdıkdan sonra para nasıl o hesaba gittiginden eminsen seninde 1 stclass olucagından o kadr emin ol aslında cvp vermek bana du$mez ama kimse cvp yazmamı$ aklında soruların birazını çözmek için cvp yazdım yanlı$ım olduysa sur-ci lisan ettiysem affola ii geceler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
sanırım trojan derken keylloggerdan bahsediyorsunuz
piyasada keyloggerlar ucuz trojanlar pahalı bunların arasındaki farki biliyorsunuzdur onun için söylemeye gerek yok |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
evet işte bende ucuz ama kullanışlı bir şeyler arıyorum
![]() yorum yazan herkese çok teşekkürler devamını bekliyorum yetkililer online olunca cevaplarlar inşallah ![]() Düzenleyen ..KemaLisT.. : 28-09-2009 at 02:39. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
bak arkada$ım yetkili arkada$ın diyecegini söyliyeyim
http://www.wardom.org/1stclass.php burayı cok cok ii oku 6 sayfanın tamamını oku anlamadıklarını sor zaten orda olanları dikkatle okursan aklında soru kalmaz (bence) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Yazılımlarımız %100 tanınmazdır; hatta gerçekten tanınmadan çalışan tek keylogger Wardom Keyloggerdır. Diğer yazılımlar,vb crypterlar dosyaları taramada tanınmaz yapar ancak taramadaki o dosyayı tanımayan antivirus dosyaya tıklandığında tanır. Bu da ucuz ile, daha da ucuza sattığımız ancak ederi Binlerce TL olan keyloggerın arasındaki farktır
. 48 TL'den alınıyorsa, herkes 1stClass'tan yararlansın, herkes kullansın diyedir.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=312417 Bunun dışında üyeliğiniz, bildirdiğinizde neredeyse anında açılır . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334384 Yer: In The HeLL
Karma etkisi: 500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49755
|
tavsiye ederim 1stclass olmanızı
![]() Warloggerdan çok memnunuz sadece Kayıtlı veriler ve ekran görüntülerinde sorun var onlada ah bi mehmet bey ilgilense süper olcak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #318001
Karma etkisi: 437
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43366
|
1. kesinlikle 1st class olmalısın
2. düpe programı diye bişey yok 3. m3hm3t abi hemen aktifleştirir üyeliğini merak etme |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #296612 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 58880
|
Düpe felan 2 yıl önceydi
![]() anında aktiv olur tanınmayan keylogger vardıR. Tavsiyem üye oL ![]() Hadi eyw |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #330531 Yer: ' de GÖKTE
Karma etkisi: 37927
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3792035
|
üye ol neden dersen çok şey ögrenirsin artı olarak iyi bit keyloger var burada her türlü tavsiyemdir
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326876 Yer: Bilgisayar başı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 277257
|
ben adını duydum bir arkadasdan o gun parayı yatırdım o gun 1stclass oldum hersey aynı gun oldu ama cok geç kalmısım
muhakkak ol |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327127
Karma etkisi: 403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39919
|
kardesim knight da dupe mupe hayal ama bir hile veya diger seyleri uyelerimiz paylasir
warlogger 100% calisiyor parayi yolladigin anda 1class olursun bende en vazla 10dk surdu warloggeri yedirmenin degisik ve pratik yollari sadece 1class da simdiden hosgeldin |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
saolun arkadaslar hepinizin yorumlarını okudum o zmn aranıza bende geliorm ama ekim 5 de
ve sunu diyecektim bi arkadas demişki düpe yok düpe var çok oldu ama vardı geçen patch da fixlendi sınırsız 100k yapıyordu programla ama yayılınca hemen kapattı k2network kimse farketmedi... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #300655
Karma etkisi: 179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17544