1stclass Para YatırmaÖncelikle Selamın Aleyküm, Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır 1stclass a nasıl para yatıracağıma bakıyorum malesef...ben öğrenciyim ve yurt dısında oldugum için para yatırma vesaire şeylerle de uğraşmadığım için , Banka havalesi,Kredi
Konu iBOSH tarafından açılmış, 71 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576355 Yer: Hatay
Karma etkisi: 86
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8506
|
Öncelikle Selamın Aleyküm,
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır 1stclass a nasıl para yatıracağıma bakıyorum malesef...ben öğrenciyim ve yurt dısında oldugum için para yatırma vesaire şeylerle de uğraşmadığım için , Banka havalesi,Kredi kartı,paypal,western union ile nasıl para yatırılacağını hiç bilmiyorum malesef... yatıracağım ama bilgim olmadıgı için ve kredi kartım olmadığı için yatıramıyorum...eğer bilgili bir abilerim bana western union ile para yatırma aşamalarını söylerse çok memnun olacağım...sizden istediğim örnek : BANKAYA GİDECEKSİN SANA FORM VERECEKLER gibi yapabileceğim şeylerin özeti ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519099 Şimdiden çok teşekkür ederim...Selametle |
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6503418
|
güzel bir soru olmuş
![]() admin ile irtaba geçmeni öneririm eminim sana yardımı dokunur konun şu an yanlış yerde olduğu için fark etmeye bilir http://www.wardom.com.tr/member.php?u=1 buradan admine direk ulaşabilirsin |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İnternetten para mı kazanmak istiyorsun arkadaşım ? Hemen dal içeri, Çok KOLAY !! | subwhite | Geyik | 21 | 30-08-2011 14:40 |
| Osmanlı Para ve Finansman sisteminin esasları nedir? | niler | Türk ve Dünya Tarihi | 2 | 23-12-2008 08:48 |
| Internette Dolasireken Para Kazanin %100 Denenmistir!! | anti_hack13 | Sponsorlar | 19 | 12-08-2008 13:28 |
| Baba bana para versene | Fahr3nayt | Geyik | 2 | 14-08-2007 20:11 |
| web sitenize Sponsor ve Para kazanma yöntemleri sörf yaparak para kazanın | kevin_mitnick71 | Sponsorlar | 14 | 15-01-2007 15:27 |
|
|