1stClass üyelikle para kazanabilen var mı?1stClass hakkında yorumları okurken 2milyar falan para kazandım diyen user arkadaşlar vardı.Nasıl oluyor bu iş? Bu tür üyeliklere daha önce hiç para vermedim.Ama bu site ve üyelik ilgilimi fazlasıyla ilgimi
Konu Massacreal tarafından açılmış, 464 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #467954
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
1stClass hakkında yorumları okurken 2milyar falan para kazandım diyen user arkadaşlar vardı.Nasıl oluyor bu iş? Bu tür üyeliklere daha önce hiç para vermedim.Ama bu site ve üyelik ilgilimi fazlasıyla ilgimi çekti.Bir çok arkadaşımıda teşvik ettim benden bilgi bekliyorlar.Yetkili arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum... Ne kazancım olabilir ve para ne şekilde kazanılıyor.Yararları nedir?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=402806 Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Burda yazılması hoş olmaz, içeri girmeniz lazım.
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|