1stClass'a Üye Olucam (ama) Karşılaşmak İstemediğim Bişey var. Sorun olmassa geldim:)Öncelikle herkezi selamlıyorum.. Bugün okula gitmek için evden çıktım. Baktım servisi kaçırmışız :) Dedim bari cafeye gideyim... Wardomda Çok fazla takılırım.. Ama forumda linkleri görmek için üyelik istemediğinden üye olma
Konu tuncer16 tarafından açılmış, 794 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1stClass'a Üye Olucam (ama) Karşılaşmak İstemediğim Bişey var. Sorun olmassa geldim:) konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 794. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #167664 Yer: Bursa
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 580
|
Öncelikle herkezi selamlıyorum.. Bugün okula gitmek için evden çıktım. Baktım servisi kaçırmışız Dedim bari cafeye gideyim... Wardomda Çok fazla takılırım.. Ama forumda linkleri görmek için üyelik istemediğinden üye olma gereği duymadım açıkçası(ne yalan sölim ) bi pc ye oturdum... siteye giriş yaptım geziyorum öle... 1stClass üyelerinin yorumlarını okudum. Hoşuma gitti açıkçası . Biraz düşündükten sonra neden olmasın dedim bende ...Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=278771 Ben Muhabbet etmeyi severim 1stClass bölümününde muhabbeti çok koyuymuş Aklıma Takılan soru olduğunda hemen cevap alıcağımı okudum ve 1 hafta içinde 1stClass 'a üye olmayı amaçlıyorum ![]() 1-2 soru var aklımda.. onları sormak istiyorum.. * herkez gibi bi çok forumda takıldım ama aklıma takılan bi soru olduğunda bunu dile getirdiğimde "ya bunumu bilmiyosun" ,"bunuda soruyosan alt+f4 çek" yada verilen cevaplar çok dışlayıcı oluyor :S Pek bi hack veya programlama bilgim olmayabilir demi... Zaten öğrenmek için sormuyomuyuz :S ? Yani benim sormak istediğim (kesinlikle yanlış anlamayın) 1stClass'ın yaş ortalaması ? kişiler arası iletişim nasıl ? bnm için sorun olan üye olurken verdiğim ücret değil .. girdiğimde boş bi ortamla karşılaşma korkusu ? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.. Şimdiden Teşekkür Ederim , Saygılar . ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
hack programlama ile bilgin olması gerekmiyor..
1st Programları kullanıma yönelik, Direk server oluşturma üzerine kurulu.. Keylogger için üye oluyorsanız tavsiye ederim. Yakında supertrojanda çıkacak çok güzel olacak. 1stde muhabbet koyu sayılır.. Eskiden karakter paylaşımı vardı, Şimdi onuda yapmıyor kimse.. saolsun bazıları bozdu güzelim ortamı laf ataraktan. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=278771 Yinede 1st Her türlü 1st ![]() Çok kişi var 1stde keyloggerden hiçbirşey anlamayıp yinede yapabilen Boş bir ortam olayında biraz etkili, 600 kişi arasından 50 kişi en fazla post kasıyor 1st içinde..(Gördüğüm kadarıyla) Yardımcı olmak isteyen çıkacaktır elbet ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
teşekkür ederim yorumun için değerlendirmeye alıcam
ama konuyu açalı ne kadar oldu tıklanma 10 cevap 1 ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317592
Karma etkisi: 3556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 355122
|
o kadarda dıkkat etme yani sohpet koyudur.Sordugun soruya yarımcı oluruz illaki.Hele uygar abide ne program istersen bulur.Keyloggere gelrısen tek kelemıyle super hemen gel dostum.
Tek sorun bazı kendını bılmezler ama onlarında ustesınden gelıyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #297223 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49659
|
1stclass olmanın birçok avantajı var ve ücretini düşününce denemye değer
![]() GEL VE GÖR ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #306388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9623
|
NeedHelp arkadaşıma katılıyorum :d
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1503
|
Sorular daha m3hm3t e gitmeden cevaplanıyor .
Kendini geliştirebileceğin ortam var . |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Alıntı:
Sorunumuz yok Allaha şükür ... Adminimiz dünyanın en iyi programcılarından biridir 1st Class daki yapılmış ve yapılacak projelere göz attıysan ne demek istediğimi anlamışsındır ![]() Ayrıca ONLİE GAME HACK gibi bir bölümümz de var , Kendi güvenliğinizi sağlamak için en üst düzeyde güvenlik dökümanlarını orada arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Hack i öğretiyoruz çünkü ,hacklere karşı savunma hack i öğrenmekle olur ARamıza şimdiden hoşgeldiniz... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #316414 Yer: İzmir | Thc,Ocb
Karma etkisi: 8367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 836282
|
1st class a üye olan bir kaç arkadaşım bana logların bazen gelmediğini geç geldiğini ve iki üç av ye takıldıgını söyledi geçen gün (kasper vs. ) doğru mudur ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
warlogger hiçbir antiye yakalanmıyor , ama malum 550 küsür tane 1st class var
Yakalandığı zaman anında güncelleme yapılıyor , nitekim yeni gelecek sürümde otomatik güncelleme olacak ve hiç bir zaman yakalanmıycak ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
1stClass içinde yardımlaşma %100'dür. Dışlanmayı bırakın, cevabı verilmiş, daha önceden açılmış konular dahi tekrar tekrar yanıtlanmaktadır. Beklediğim,yapmak istediğim 10 sene öncesinin Wardom'u neyse, 1stClass daha fazlasıdır. Bu konuda gururla 1stClass üyelerin yardımlaşmalarının dünyada hiç bir yerde olmayacağını yazabilirim.
Bunun dışında bana gelen sorulara da tabiiki her zaman yanıt,yardım alabiliyorsunuz. Programlar antiviruslere yakalanmamaktadır ancak zaman zaman yakalanma olabilmektedir. Dinamik çalışan daha önce hiç bir şekilde yazılmamış yep yeni bir keyloggerda yakın zamanda 1stClass üyelere sunulacaktır. Antivirusleri aşmak 1stClass için aşılmış bir konudur . Hatta antivirus firmalarının heuristic scan tekniklerini sorunsuzca aşıp, firmaların eski nesil dosya tabanlı tanıma teknolojileri ile keyloggerımızı yakalamaya çalıştığını sıklıkla görmekteyiz. Bunun içinde yeni nesil bir keylogger yakın zamanda hazır olacaktır.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=278771 Bunun dışında loglar sorunsuz gelmektedir, geç gelme gibi problemler karşı sistemin online olmamasından,bağlantı sorunu olmasından,vb durumlardan kaynaklanmaktadır. Her zaman çalışmıyor diyen kullanıcılara kendi sistemlerinde test etmelerini önermekteyiz ve bu önerinin neticesinde kimse "çalışmıyor" dememiştir ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154342 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 18661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1865509
|
dostum sanırım yaşım küçük diye yalnız kalırım korkusu yaşıyorsun.
nice küçük insanların yaptıgı büyük hareketler var. nice büyüklerinde yaptığı küçüklükler var. büyük düşün ama küçük ilerle!!! küçücük olan aylık 4 tl ( düşününce sahsımca 1 sigara parasına 1 ay! ) küçük adım ama büyük düşüncelere yol açar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=278771 ben dün üye oldum sanırım bayagıda uzun olacak gibiyiz ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #316414 Yer: İzmir | Thc,Ocb
Karma etkisi: 8367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 836282
|
m3hm3t teşekkürler bilgi için
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Şimdiden hoş geldin aramıza..
Kafana takma burası coluk cocuk gıbı davranan ınsanların takıldıgı forum degıldır.. Davrananlar cıkar ama dırek anında SUT ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
|
yaşım küçük değil
![]() aradığım sadece güzel bi ortam ![]() bilgiler için teşekkürler bugün Sro'da Charı Satıp üyelik alcam 1st'den ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|