1stClass'tan Konular: Wardom KEYLOGGER 1.5 - Dünyanın En İyi ve Gizli Keyloggerı!DİKKAT! BU BİR 1stCLASS DEMOSUDUR :) Buradaki programı yükleyebilmek ya da anlatılanları yapabilmek için 1stClass Üye olmanız gerekir. 1stclass üyelik için tıklayın (http://www.wardom.org/1stclass.php?z=demo) Wardom KEYLOGGER 1.5 - Dünyanın En İyi
Konu m3hm3t tarafından açılmış, 28526 kişi tarafından görüntülenip, 145 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1stClass'tan Konular: Wardom KEYLOGGER 1.5 - Dünyanın En İyi ve Gizli Keyloggerı! konusundaki toplam yorum: 145, okunma sayısı: 28526. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
DİKKAT! BU BİR 1stCLASS DEMOSUDUR
![]() Buradaki programı yükleyebilmek ya da anlatılanları yapabilmek için 1stClass Üye olmanız gerekir. 1stclass üyelik için tıklayın Wardom KEYLOGGER 1.5 - Dünyanın En İyi ve Gizli Keyloggerı!!! _____________ ![]() ![]() Email adresi olmadan, ftp bilgileri olmadan, bütün keylog kayıtlarınızı Wardom 1stClass Panelinizden takip edebileceğiniz, gelmiş-geçmiş bütün keyloggerlar arasında gizlilik konusunda %99 garanti sağlayan, antiviruslere yakalanmayan, kayıtları email gelmiyor, ftp hesabım kapandı derdi olmadan sorunsuzca alabileceğiniz sistem seviyesinde kodlama ile hazırlanmış en kaliteli keylogger artık 1stClass Üyeleri için kullanıma hazır. İşte v1'den farkları: - Dll üzerinden hooking yaparak keylogging! - System level kodlarla antivirusun algılayabileceği apilere dokunmaz. - Antiviruslerin izlediği createfile apisini kullanmadan dosyaları kopyalar. - Kendine ait tanınmayan binder ile keylogger dosyanızı başka dosyalarla birleştirebilirsiniz. - Kayıtları izlediğiniz panele her keylogging yaptığınız bilgisayardan alınan isimlerin kaydı ve kayıtların bilgisayarlara göre ayrılması - Binderın kendine özel tanınmayan stubı. - Registry kayıtları crypt edilerek yazılır. - Melt edilen dosyalar createprocess ile realtime_priority_class yapılır. Bunlarla birlikte kayıtları görebileceğiniz arayüze de bir takım yenilik yapılmıştır: - Bilgisayar adları her gelen kayıtta gösterilir. - Bilgisayar adı olmayan kayıtlar "eski versiyon" olarak güncelenmiştir. - Bilgisayar adları tag cloud şeklinde kayıt sayısına göre listelenmektedir. Kullanımı: Keyedit15 dosyasını açın ve Wardom kullanıcı adınızı girin. Dosya işlemleri, başlangıç seçenekleri, gönderim süresi(60 dakika uygundur) gibi seçenekleri isteğinize göre düzenleyip, eğer isterseniz başka bir dosya ile birleştirip kullanabilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=227916 Dosyanızı oluşturduktan sonra karşı tarafa göndereceğiniz dosya adı: cikti.exe dir. Bu pakette sizin çalıştıracağınız tek dosya keyedit15.exe. Bu dosya ile keylogger oluşturacaksınız. Cikti.exe yi istediğiniz gibi isimlendirip dağıtabilirsiniz. Keyloggerın düzgün oluşturulabilmesi için. Stub klasorunu, içindeki stub.exe dosyasını ve ntdetect.dll dosyasını silmeyin. Bu dosyaları karşı tarafa göndermeniz de gerekmiyor! Tek yapmanız gereken cikti.exe yi oluşturup gondermektir. Not: Vistada çalıştırmak için Temp klasorunu seçin. Düzenleyen m3hm3t : 27-08-2008 at 18:06. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
mehmet abi sen bunu hangi dilde yazdın delphi mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Az önce Kaspersky Internet Securtiy 2009 ile tarattım, yakalayamadı..
Bilginize... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Evet Delphi
![]() Uygarozdemir, teşekkürler bilgi için ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Bende üye olcam artık 1 senedir kendimi programlama&hacking alanında geliştirmeye çalışıyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
kardeşim üye olmayan ın aklından şüphe ederim şahsen ben bile birşeyler öğrenmeye başladım ve hızlı hızlı ilerliyorum :
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5404307
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254761
![]() Karma: 10
|
ben proqrami kochuremedim.lutfen bana yardim edim linki goremiyorum.yardim edin lutfen
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Vantura, mübalağa yapmış ™Συяάד
![]() Root_maniac, program malesef 1stClass üyelere özel: http://www.wardom.org/1stclass.php den bilgi alabilrisiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254761
|
ben nasil 1stClass üyesi ola bilirim?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Administrator
|
Konuyla ilgili pm attım.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #259409
|
nasıl olucaz 1stClass üyesi lütfen yardım edin arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
|
http://www.wardom.org/1stclass.php?x=uyelik adresinden başvurabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #259409
|
ücretlimi o_=
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
|
Tabii ücretli; ilgili linkte detaylı bilgi mevcut.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|