1stClass'tan Konular: Wardom KEYLOGGER 1.7 - Geçmişinizi Bile Çıkaran Keylogger!Wardom KEYLOGGER 1.7 - Dünyanın En İyi ve Gizli Keyloggerı!!! Hiç Bir Antivirus Tanımaz! _____________ Keylogger nedir bilmiyorsanız: http://www.wardom.org/keylogger.php v1.7'de Neler Yeni? - Ekran görüntüleri alma özelliği eklendi - Internet
Konu m3hm3t tarafından açılmış, 10703 kişi tarafından görüntülenip, 45 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
1stClass'tan Konular: Wardom KEYLOGGER 1.7 - Geçmişinizi Bile Çıkaran Keylogger! konusundaki toplam yorum: 45, okunma sayısı: 10703. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Wardom KEYLOGGER 1.7 - Dünyanın En İyi ve Gizli Keyloggerı!!! Hiç Bir Antivirus Tanımaz!
_____________ Keylogger nedir bilmiyorsanız: http://www.wardom.org/keylogger.php v1.7'de Neler Yeni? - Ekran görüntüleri alma özelliği eklendi - Internet Explorer'da yapılan Google aramalarından, kullanılan kullanıcı adları, emailler ve şifrelere kadar geçmişe dönük bir çok verinin toplanıp loglanması. - Msn şifreleri ve sistemdeki diğer kayıtlı şifrelerin kırılarak aktarılması - Downloader özelliği. Bu özellik ile keyloggerı yenisini göndermeden güncelleyebilecek ve istediğiniz her türlü programı sadece adres vererek(http://site.com/dosya.exe gibi) çalıştırabileceksiniz; bu özellik ile keylogger bir bot gibi çalışmaya başlamıştır - Sistemden otomatik kaldırma özelliği Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242921 Artık istediğiniz bilgisayardan, istediğiniz zaman keyloggerı tamamen kaldırabilirsiniz. Email adresi olmadan, ftp bilgileri olmadan, bütün keylog kayıtlarınızı Wardom 1stClass Panelinizden takip edebileceğiniz, gelmiş-geçmiş bütün keyloggerlar arasında gizlilik konusunda %99 garanti sağlayan, antiviruslere yakalanmayan, kayıtları email gelmiyor, ftp hesabım kapandı derdi olmadan sorunsuzca alabileceğiniz sistem seviyesinde kodlama ile hazırlanmış en kaliteli keylogger artık 1stClass Üyeleri için kullanıma hazır. Editor Arayüzü: Keylogger Kurulu Sistemler: Ekran Görüntüleri: v1.6'nın bir önceki versiyon v1.5'den farkları: - Yeni bir başlangıç tekniği ile Kaspersky 2009'un başarılı tanımlama sistemi aşılıyor. Kaspersky 2009'un çalıştığı bilgisayarlarda bunu yapan başka bir keylogger, trojan yok ![]() - Hiç bir antiviruste zararlı uyarısı almadan çalışması için dosyaların uygun alanlara taşınması - Editor arayüzünde keyloggerın sorunsuz çalışması için ayarların tanımlanması. İşte v1'den farkları: - Dll üzerinden hooking yaparak keylogging! - System level kodlarla antivirusun algılayabileceği apilere dokunmaz. - Antiviruslerin izlediği createfile apisini kullanmadan dosyaları kopyalar. - Kendine ait tanınmayan binder ile keylogger dosyanızı başka dosyalarla birleştirebilirsiniz. - Kayıtları izlediğiniz panele her keylogging yaptığınız bilgisayardan alınan isimlerin kaydı ve kayıtların bilgisayarlara göre ayrılması - Binderın kendine özel tanınmayan stubı. - Registry kayıtları crypt edilerek yazılır. - Melt edilen dosyalar createprocess ile realtime_priority_class yapılır. Bunlarla birlikte kayıtları görebileceğiniz arayüze de bir takım yenilik yapılmıştır: - Bilgisayar adları her gelen kayıtta gösterilir. - Bilgisayar adı olmayan kayıtlar "eski versiyon" olarak güncelenmiştir. - Bilgisayar adları tag cloud şeklinde kayıt sayısına göre listelenmektedir. Düzenleyen m3hm3t : 07-11-2008 at 03:51. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Ellerine sağlık abi bi deniyelim bakalım
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
abi sen varya sen harbidende 1st class sın ya
yok böyle bir çalışma yaşasın wardom yaşasın 1 stclass |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44463 Yer: Sıkıldım Güneşle Yalnızlığı Paylaşmaktan Bu Boş Sahilde
Karma etkisi: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 218465
|
tebrikler, firstclasslara hayırlı olun
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10375545
|
ben izninizle size Sir diye hitab etmek istiyorum..
Sir ayrıcalıklı bir ünvandır biliyorsunuz. sadece itirazınız olursa haberim olsun, kullanmam.. saygılarımla.. bu arada bilgisi olmayan arkadaşlarımı uyarayım.. bilgisayar adları çok önemlidir.. bu şekilde zaten başka yollarla da o bilgisayara girme imkanlarınız oluşacaktır.. şifresi olan bilgisayarların şifreleri ise pc ekran koruması devreye girdikten sonra yazılarak zaten loglarınıza gelmektedir. yapacağınız tek şey, hangi şifrenin neye ait olduğunu ayıklamak.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242921 ellerin dert görmesin üstad.. aklına zeval gelmesin ... Düzenleyen Gila : 07-11-2008 at 08:50. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
abi diyelim ki adam KO da ekran görüntüsü al dediğimde görüntü mü gelecek ? yada kendisi otomatik mi alıyor alıyor ise alcagı görüntüyü neye göre alıyor
ayrıca sorular bitmiyor birde eski keylogger ile bunu nasıl degıstırcem ??? adam teee fizana gitti KO kasıyor hani sosyal mühendislik dısında birşey ?Düzenleyen ωαгзż : 07-11-2008 at 09:32. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için
.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242921 Ekran görüntüleri belirli periyodlarda alınıyor komut vermiyorsunuz bunun için(bu özellik yeni trojanımızda olacak, hatta direkt bire-bir seyre geçebiliriz karşı tarafı ); çekilen görüntülerde panelinize aktarılıyor. Yeni versiyonlarda otomatik güncelleme bulunmaktadır ancak eskilerde sosyal mühendislik isteyecek . Bundan sonraki sürümlerde de tek tıklamayla yenisini yükletebileceksiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Sayın abim bu yenisini ne zaman koyacaksınız ??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
Üye numarası: #133762 Yer: izmir/bornova
Karma etkisi: 7814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 780734
|
tesekkurler m3hmet
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
Yenisi eklendi ilk sayfada ilk mesajda
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3303
Karma etkisi: 2384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 237694
|
eski sürümü bi haftadır kullanıyorum kullanıcılara yedirmesi (o da kişinin kabiliyetine kalmış) çok güzeliş gören bir program. ekran görüntüsü muhteşem bir yenilik. yapanların eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82307 Yer: Zonguldak - İstanbul
Karma etkisi: 11999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1199197
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sağol bu arada m3hm3t abi program muazzaam müthiş ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
MysteryX arkadaşımız yardımcı oldu yaptım rar ladım 3 kişiye çaktım 1 saat i geçti ne log var ne bişi
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
sabır et cengız toplu olarak gelir sen git yemek ye gel karnın aç anlasılan
![]() bana haldır haldır geliyo valla kontrol edemıyorum üstüne üstük hergün temizliyom ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
Murat iyi güzel de 1:30 saat i geçti hayır sorun bendedir diye çesitli arkadaşlardan yardım aldım adım adım yaptım fakat olmadı
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1stclass, keylogger, trojan, warlogger |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|