2 kablosuz modem birbirine bağlanabilirmi?Bende Airties RT205 kablosuz modemle Asus AAM6020VI kablosuz modem var: sorum şu:şu anda airties RT205 i kullanıyorum,Evin bazı bölümlerinde notebook çekmiyor ve Asus AAM6020VI modemi accsespoint gibi kullanıp sinyali eve
Konu muhmak tarafından açılmış, 1186 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
2 kablosuz modem birbirine bağlanabilirmi? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1186. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145112
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bende Airties RT205 kablosuz modemle Asus AAM6020VI kablosuz modem var:
sorum şu:şu anda airties RT205 i kullanıyorum,Evin bazı bölümlerinde notebook çekmiyor ve Asus AAM6020VI modemi accsespoint gibi kullanıp sinyali eve dağıtmak istiyorum,bu mümkünmüdür?lütfen bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
Üye numarası: #146841
|
Selam..
Tahminen söylediğin olası mümkün bir durum.. Sadece biraz araştrman gerekiyor modemin menüler içerisinden mutlaka bir route tablosu yada ona benzer bir tablo vardır yapman gereken aldığın sinyalleri (bağlantıları) internete bağlı modemine yönlendirmen.. yada eğer ikinci asus modemn üzerinden repeater seçeneği varsa sistemi buna göre konfigüre edebilirsin diye düşünüyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=165868 Bol şanslar... eğer bulursam sana tekrar yazarım. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133035 Yer: localhost
![]() Karma: 40
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Kablosuz modemi kabloluya bağlamak kolay.Mantık birbirine yakın,işe yararmı bilmem ama denemekte fayda var.Modemlerden birisinde dhcp server ı iptal edip yine aynı modeme diğer modemin ip aralığından sabit ip vermeyi deneyebilirsin.
Yukarıdada bahsedildiği gibi ip yönlendirmede yapılabilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
Üye numarası: #145112
|
cevaplarınız için teşekkürler,
ama,esas modemim olan Airties wpa ile şifre korumalı,Asus modem bu Airties in wpa korumasını nasıl algılayacak ve bunları birbirine nasıl adapte edeceğim,şimdiden yardımlarınız için teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|