22 Temmuz Pazar 2007 Şecim ZamanıOylarınızı verirken dikakt edin hemde cok ben oy veremiyorum bu secimlerde.ama hiçbirzaman ufaklarınızın büyükleriniizn goruslerını kucumsemeyin deli bile olsa dinleyin iyi tartın. bir adam haberlerde dediki; ben eskden kitap bulamıyorumdum.ekmek
Konu 111111_hack tarafından açılmış, 732 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
22 Temmuz Pazar 2007 Şecim Zamanı konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 732. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
Oylarınızı verirken dikakt edin hemde cok ben oy veremiyorum bu secimlerde.ama hiçbirzaman ufaklarınızın büyükleriniizn goruslerını kucumsemeyin deli bile olsa dinleyin iyi tartın.
bir adam haberlerde dediki; ben eskden kitap bulamıyorumdum.ekmek bulamıyorduk akp sayesinde cocukalrımın kitapları avr okuyor.yicek ekmek buluyoruz.akp ye vericegim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=148739 sizce dogrumu? kendinizi degil mileltinizi düşünün. bugunu degıl yarını düşünün. sana kitabı ekmegi hangi parayla evriyor? doşardan borc alıyor.dısardan bid ayancakalr evrin parayı diye midendeki ekmegi alıcaklar bugun girdi yarın girdigi eyrden fazlasıyla cıkmasın dikakt edin. dıs borc azalmışşş ![]() ![]() ![]() bunu ben demıyorum akp diyor:d sadece diyor ahdi gostersin azalmısmı yoksa katlanmısmı ![]() simdi ehrkez soyguncu biz kimi secmeliyiz en az soyanı ![]() ole devire geldik eskiden encok faydası olan seciliyordu simdi en az zararı dokunan seciliyor. ama bu secimdede akp secilirse size sunu soyluyebılırım ilk birkac yıl alırısnız kitabınızı yiyeceginizi sonra gavurlasırız bi bakmısınız kopek olmusuz kıs diyene sırnasır olmusuz. akp kıs diyene sırnasıyor bizide bole yapamay calsııyor.yalakalıkla degil adam olarak biryerlere gelinir.bu yer dogru bi eyr olucaksa yeniden düşünün oyu kim hakediyor parmagınıza siyah mürekkep sürüldü leke oldu onemı yok onemlı olan Namus ve Türk Türkiyew kavramları lekelenmesın gücünüzü sandıkta gosterin. olmassa askeriye gosterecek buda pek iyi olmaz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91404 Yer: Arçelik-Beko Yet.Ser.
Karma etkisi: 6523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 651500
|
sen rahat ol biz kararımıızı verdik
![]() Düzenleyen Aliabi : 22-07-2007 at 02:58. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7529 Yer: Ankara-Aydın
Karma etkisi: 1433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142202
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7885
Karma etkisi: 62
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5421
|
Alıntı:
Yazdıgın mesajı yollamadan önce okuyormusun ? Hertürlü anlatım bozuklugu , devrik cümle , yuttugun harfin haddi hesabı yok.. -dikakt edin -sana kitabı ekmegi hangi parayla evriyor? -kendinizi degil mileltinizi düşünün. -onemlı olan Namus ve Türk Türkiyew -akp kıs diyene sırnasıyor bizide bole yapamay calsııyor.yalakalıkla degil adam olarak biryerlere gelinir.bu yer dogru bi eyr olucaksa istersen mesajı editle |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
şu dış borç konusunda daha ne kadar kanıt istiyorsunuz onu anlamıyorum?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6013 Yer: istanbul (her an her yerinde olabilirim)
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11369
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67345 Yer: ESENLER
Karma etkisi: 16107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1609709
|
Bende kullandım hayırlısı olsun.Bir sürü istatisktik gösterilirken halen neyin uzatmasını yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.Herşey ortada aklını ve mantığını doğru kullanan bir insan iyi ve kötüyü ayırt edebilir sanırım...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Hep kullandık.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67545 Yer: ███▓▒,.:;/\;:.,▒▓███
Karma etkisi: 413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40566
|
Alıntı:
Aynen Kanki Bizde kullanmaya gidiyoruz şimdi |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Kullandım ama o seçim görevlilerini gözüm tutmadı...
Malımı mülkümü hakkımı zaten başa geçen ş.sizler gasp ediyor bari oyumu gasp etmesinler... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65251 Yer: in kulağı vardır
Karma etkisi: 626
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 61749
|
ben daha yeni kalktım kullanmadım oyumu
bir kahvaltı yapayım ilk işim oy kullanmaya gidecem umarım kendimiz için değil ülkemiz için hayırlı sonuç çıkar. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7529 Yer: Ankara-Aydın
Karma etkisi: 1433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142202
|
OYUMU verdim oghh rahatLadım mutLuyum tavsiye ederim....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91404 Yer: Arçelik-Beko Yet.Ser.
Karma etkisi: 6523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 651500
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #118530 Yer: kocaeli
Karma etkisi: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29788
|
kardeşim keşke ama millet hala akıllanmadı borcumuz 1 trilyon dolar olunca tayyip ve adamları 500 kat daha zenginleşince ,oğlu askere gitmemiş halde 40 yaşına gelince,herkesin gencecik oğlu ,akrabasi teröre kurban gidince ,tayyip in oğlu en büyük sanayicilerden biri olunca,şeriat gelip sokakta rahat yürüyemiycek hale gelince belki bu millet akıllanır. ben anlayamıyorum ya herşey gün gibi ortada adamlar 1 milyar dolar sakal parası almış resmen amerikadan,askere yatma demiş (sanki gabarda yatıyo millet)şehidimize kelle demiş,apo ya sayın demiş barzani talabani(peşmerge .. ler) bunun iktidara gelmesini istiyo.ya miletimiz bu lafları yapılanları ne çabuk unutuyo.millete din elden gidiyor diyince tamam akan sular durur artık o milletin ümmüğünü sıksan bile senin yanındalar.ya aslında varya ben ysk başkanı falan olucam okuma yazma bilmeyen kimse oy kullanamaz,yaşlılar için şuuru yerinde raporu isterim.bence varya bu akp mükerrer (kayıtdışı çok kez oy kullanmak) oylarla alıyo bu seçimleri.nese milletimiz için hayırlısı olsun ne diyeyim ALLAH bu milletin gözünü açsın...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|