35.000 Türk evladının katili Abdullah Öcalan ile Avukatının yaptığı görüşme kayıtlarıALINTIDIR... 35.000 Türk evladının katili Abdullah Öcalan ile Avukatın görüşme kayıtları 35 bin Türk evladının katili Apo’nun avukatlarıyla yaptığı görüşme notları elimize ulaştığından beri kullanıp kullanmamak konusunda ülkemizin çıkarlarını en
Konu ela__ tarafından açılmış, 1462 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
35.000 Türk evladının katili Abdullah Öcalan ile Avukatının yaptığı görüşme kayıtları konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 1462. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69013
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 32
|
ALINTIDIR...
35.000 Türk evladının katili Abdullah Öcalan ile Avukatın görüşme kayıtları 35 bin Türk evladının katili Apo’nun avukatlarıyla yaptığı görüşme notları elimize ulaştığından beri kullanıp kullanmamak konusunda ülkemizin çıkarlarını en ince detaylarına kadar düşünüp zarar görmemesini değerlendirdik… Farkında olmadan katilin propagandasını yapmaktan çekindik. Fakat gördük ki, bu notlar elimize ulaştıkça en olmadık şekilde tehditlere ve saldırılara maruz kaldık. Bunları yayınlama ihtimalimiz Şehitlerimizin katillerini oldukça ürküttü. Ülkemiz sınırlarını değiştirmek isteyen içimizdeki hayinler bu notları sızdıran kendi arkadaşlarını bile gammazlamaktan ve infaz etmekten çekinmediler. Takke düşüp kel görünsün istiyoruz ve İmralı Karargahında kaygısız yaşayan Şizofren bebek katilinin çevirdiği oyunların herkesçe bilinmesini istiyoruz… Bu ‘Görüşme Notları’ duyuma dayalı bilgiler olmamakla birlikte aldığımız duyumları aktarmayı düşünmüyoruz. Doğruluğu tespit edilinceye kadar da kendimize saklayacağız… Kuvayi Milliye Eylemcilerine ulaşan bu notları açıklamak, şehitlerimize ve Türk Milletine karşı ertelenemez bir görev ve saygı olarak görüyoruz… Şunu çok iyi biliyoruz ki bizlere ulaşan bilgilerden daha önemli ve fazlasına sahip olanlar susuyorlar… Onlar sustukça vatana ihanet edenlere ortak oluyorlar. Bizim için Vatan ve Millet kutsaldır. Onun için ölünür. Biz yaşamaktan korkmuyoruz. Korkaklar şerefsizce, çabuk ölür. Saygılarımızla Kuvayi Milliye Eylemcileri Abdullah Öcalan ve Avukatlarının görüşme notları: Sen Neymişsin be Apo? PKK, cumhuriyetin temel niteliklerine bilimsel olarak daha yakındır. PKK özellikle KADEK’ le birlikte bilimsel çağdaş çizgiye daha yakınlaştı. KHK ile birlikte bu daha gelişecektir. Önemli olduğu için tekrarlıyorum, bunları olduğu gibi yazın. AKP ideolojik olarak El-Kaide’ ye yakındır… İşte şimdi ,etnik milliyetçilik temelinde kurulan devlet Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum. Radyoda İlnur Çevik’i dinledim, Barzani’nin “Apo bizden 3 bin adam öldürdü, biz onunla nasıl bir araya geliriz” dediğini dinledim. Doğrudur, üç bin onlardan beş bin bizden öldü. Bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum. Kürt devletinin ebeliğini Ankara yapıyor lafını ölmeden 10-15 gün önce Uğur Mumcu söylemişti. Bazı Kemalistler de öldürülmüştü. Zaten daha sonra aydınlardan ciddi bir tavır çıkmadı. Yer : PKK elebaşısı Apo’nun İmralı Karargahı Tarih : 10.09.2003 Bebek Katili- Hoş geldiniz. Önce sizi tanıyalım. (İmralıya ilk defa gelen hayin kendini tanıtarak, Dersim’li olduğunu, İstanbul’da avukatlık yaptığını söylüyor...) Bebek Katili -Sizin aktaracaklarınız varsa alalım, beş-on başlık altında değerlendirmelerim olacak. Avukat-Son görüşmede arkadaşlarımız burada yaşanan bir gerginlikten bahsetmişlerdi. Önemli gördüğümüz için savcıyla görüştük. Henüz kamuoyuna duyurmadık. Başlamadan önce bunu sormak istedik, gerginlik devam ediyor mu? Bebek Katili -Söyleyeceklerim arasında bu konu da var, size İmralı sisteminden bahsedeceğim. Bu vesileyle buradan başlayabiliriz. Aslında İmralı bir sistem dahilinde işliyor. Kendine özgü yanları ve derinliği olan bir sistem. Beş yıldır devam ediyor. Bu sistemi tam olarak çözemediğiniz için uygun tavrı alamıyorsunuz. Aslında şu ana kadar buradaki sistemi çözmüş olmanız gerekiyordu. Ama yetersiz kaldınız. Ne sürekli işkence ve savaş hali ne de halkın sandığı gibi bir barış için diyalog durumu vardır. Daha farklı bir durum. Burada üçlü bir yapı var, ABD, Avrupa ve Türkiye. ABD’nin etkisi bilinmeliydi. İmralı’ya geldiğim günlerde beni ilk muayene eden doktor İngilizce konuşuyordu, muhtemelen ABD’liydi. Yanında biri vardı, İsrailli olabilir. İlk sağlık kontrolünü yaparak adeta biz size sağ salim teslim ettik, mesajını verdi. Buradaki sistemin bir ucu CIA’ye dayanıyor. Benim teslim edilmemde Türkiye’nin hiçbir rolü yoktur. Kenya’dan uçağa bindirildiğimde yanımdakilerin tümü zenci değildi, Türk’te değildi. İngilizce konuşuyorlardı, mavi gözlü, sarışın, uzun boylu yakışıklı adamlardı. Bunlar Amerikalılardı. Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi’ne de sıradan yaklaşmamak gerekir, arada bir gelip giden bir heyet olarak görmemek gerekir, burada olup bitenlerden haberleri olduğunu zannediyorum. Rolleri olumsuzdur demiyorum, olumlu da olabilir ama etkilerinin önemli olduğunu söylüyorum. Avrupa Komitesi’ne bağlı bir oluşumdur, dolayısıyla bir bütün olarak Avrupa Konseyi’nin de bilgisi var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Norveçli bir bayan vardı, hani güzel sarisin olan burayı ilk düzenleyen kişidir, Norveç’in ABD ile bağlantısını biliyorsunuz, büyük ihtimalle ABD ile de ilişkisi vardır. Başbakanlığa bağlı kriz merkezini biliyorsunuz. Buradaki sistemi koordine edendir. Halen de etkilidir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Jandarma, Genel kurmay, içişleri Bakanlığının temsilcileri var, hatta MİT’te olabilir. Bunlardan oluşan bir komisyon var. Bu komisyon en üst düzeyden buradaki sistemi organize ediyor. Dolayısıyla burada görev yapan müdürün, personelin bir etkisi yok. Kendilerine söyleneni yapıyorlar. Bu komisyon günlük olarak gelişmeleri değerlendiriyor ve karar veriyor. Mesela benim sağlık durumumu günlük olarak izliyor, tartışıyor ve değerlendiriyorlar. Sağlık durumum, yemem-içmem değerlendiriliyor. Doktorlar her gün geliyorlar, günlük kontrollerini yapıyorlar, 24 saat adada bekleyen doktorlar var. Şimdi geçen hafta ki tartışmaya geliyorum. Burada 24 saat çalışan bir kamera sistemi var. Benim bütün hareketlerim kontrol ediliyor. Gece yarısı kalkıp tuvalete gittiğimde bile kamera hemen bildiriyor. Sıkı biçimde kontrol ediliyorum buna rağmen her dakikada bir bir personel gelip gözetliyor. Rahatsız oluyorum. Mesela gün ortasında odamda kitap okuyorum, dakikada bir personel bakınca rahatsız oluyorum, dikkatim dağılıyor. Bunun için müdürle görüştüm, avukatlara söylemek istemiyorum dedim, bu uygulamayı kaldırın, bu sistematik işkencedir dedim. Müdür de bana kendileriyle bir ilişkisi olmadığını, güvenlik ile ilgili alınmış bir karardır dedi. Ben de zaten kamera var, güvenlik sorunu yok, anında her şeyden haberdar oluyorsunuz, bu uygulamayı kaldırın dedim. Gerginlik demeyeyim de tartışma bundan doğdu. Benim bireylerle sorunum olmaz, sorun buradaki sistemdir. Müdür, personelle bir sorunum yok, onlar görevlerini yapıyorlar, zavallıdırlar. Bu olayın üzerinde çok fazla durmanıza da gerek yok. Önemli olan buradaki sistemi kavramanızdır. Burada üçlü bir yapı var. Ama Başbakana bağlı. Başbakan nezdinde harekete geçebilirsiniz. Avukat- Bizimle görüşmeyi kabul etmiyorlar. Bebek Katili -Görüşmüyorlar değil mi? İşkence var, F tipidir demiyorum. Özel bir düzenlemeden söz ediyorum. Avukatlar olarak hiçbir şey yapmadınız demiyorum ama buradaki sistemi kavramadığınız için ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilemediniz. Bu sistemi anlamazsanız nasıl avukatlığımı yapacaksınız, beni nasıl AİHM’de şurada burada savunacaksınız. Bununla birlikte aslında bütün bir İmralı Süreci’nin de kısa bir değerlendirmesini yapmak istiyorum. Uçaktaki tavrımı daha önce de söylemiştim. O yüzden tekrar etmeyeceğim. İki yol vardı önümde. Ya hiç konuşmayacaktım, grev gibi bir şey olacaktı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Ya da komplo gibi bir çok bilinmeyeni olan bir süreci aydınlatacaktım. İkincisini seçtim. Çünkü, tarihe karşı sorumluluğum vardı. Komployu anlatmam gerekiyordu. Komplo Türkiye’nin iradesinin dışındaydı ve Türkiye’nin yararına da değildi. Bu düşüncemi bugün de aynen koruyorum. Uçaktaki sözleri söyledim. Türklük düşmanı değilim ve hiçbir zaman da olmadım. En yakın arkadaşlarım arasında Kemal Pir gibi değerli Türk arkadaşlarım vardı. Hala da saflarımızda Türk arkadaşlarımız var. Türklerle uzaktan da olsa akrabalık bağım da vardı. Burada ilk karşılaştığım Genel Kurmay temsilcisinin - sanırım albaydı- Bir oyun var, bu oyunu bozalım yaklaşımını da önemsedim. Komploda ABD’nin menfaatleri var, Yunan oyunu var. 1993’te de Çiller, ABD ile bağlantılı olarak Londra’da tezgahlanan süreci başlattı. Kürt etnik milliyetçiliğini-ilkel milliyetçilikten ziyade böyle tanımlamak daha doğru olur- ABD arkaladı, geliştirdi, temsilcilerini Ankara’ya getirterek kırmızı halılarla karşıladı, beni de tasfiye etti. Şimdi de Arap aşiret reislerini Ankara’ya getiriyor.(Talabani ve çetesini kastediyor) Etnik bir Kürt devleti oluşuyor, etnik bir Arap devleti de oluşabilir, kesin bir şey söylemek istemiyorum. Ama bunun için benim tasfiyem gerekiyordu. Soruşturmada yetkililere de söyledim., bazılarının anladığı kanısındayım ancak karar verme gücünde değillerdi. Sorgu süreci karşılıklı sorgulama süreciydi, ben de sorular yönelttim, soruşturmada karşılıklı sorular soruldu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
|
devamı...
Daha öncesi de vardı. Bilgi notunun geldiği süreçte, 97-98’lerde şöyle bir cümle vardı, “Ey Apo, ABD Japonya’ya atom bombası attı şimdi müttefikler. Biz niye anlaşmayalım.”diyordu, bu yaklaşım bana doğru geldi, bana yön verdi. Kaldı ki bizim çelişkimiz bu kadar derin de değildi diye düşündüm. Ateşkes sürecinde de karşılıklı yazışmalar devam etti. Bir süre sonra sizinle de görüşeceğiz, af falan da gündeme gelebilir. Gücünüzü dağların uygun yerine alın, biz saldırmayacağımız, kontrol edemediğimiz güçlerden doğru bir saldırısı gelirse de, meşru savunmanızı yaparsınız dediler. Güvence nedir diye sordum, güvenceniz sizin siyasi gücünüzdür, dediler. Diğer sorunlarımızı demokratikleşme süreci içinde çözeriz denildi. Bende çatışmayı derinleştirme yerine barışı esas aldım. Bugüne geliyoruz, biz bu kadar barışı esas almışken neden anlamlı bir af çıkarılmadı, neden demokratikleşme süreci gelişmedi? Bu süreç niye derinleşmedi.? Ecevit döneminde MHP kendini dayattı. Ecevit af gibi bir şey düşünüyordu. MHP tıkadı ve aşıldılar. Ben bir süredir bu süreci sorguluyorum, aslında son bir yıldır sorgulamaya başladım. İki yıl heba oldu. 11 Eylül süreciyle bir çok şey değişmeye başlamıştı. Türkiye’den bazıları 11 eylül ile birlikte yeni bir değerlendirme sürecine girdiler. Bir yanılma yaşandı bana göre. ABD’nin yaklaşımını farklı değerlendirdiler. Terörizmle mücadele kapsamı içinde oluşan havadan bizi tasfiye etmeyi düşündüler. Bush yönetiminin Clinton’un politikalarını devam ettireceklerini düşündüler. 11 Eylül’ den sonraki süreçte, Abdullah Gül ikide bir KADEK, El-Kaide benzetmesini yapıyor. Bu büyük bir yalandır. Oysa El-Kaide’ ye yakın olan AKP’nin kendisidir, ideolojik olarak bu böyledir. KADEK’in El-Kaide ile hiçbir ortak noktası olamaz. PKK, cumhuriyetin temel niteliklerine bilimsel olarak daha yakındır. PKK özellikle KADEK’le birlikte bilimsel çağdaş çizgiye daha yakınlaştı. KHK ile birlikte bu daha gelişecektir. devamı... Önemli olduğu için tekrarlıyorum, bunları olduğu gibi yazın. AKP ideolojik olarak El-Kaide’ ye yakındır. Peki bugüne nasıl gelindi? Ordu ile Kürt Özgürlük Cephesi çatışınca her iki taraf da yorgun düştü, o boşluktan AKP fırladı, hiç emeği yokken kazayla iktidar oldu. Halen de boşluktan yararlanmayı sürdürüyor. Bu boşluğun meyvelerini topluyor. AKP, ABD’ye PKK liderliğini teslim edin diyor, Apo’yu verdiğin gibi diğerlerini de ver diyor. Bu çok tehlikeli bir çizgidir. Gül’ ün yaklaşımı anti-demokratiktir. DEHAP Siirt’te 3-0 iken, tümünü onlar aldı, Diyarbakır’da 8 almıştınız, onlar el koydu. %25 oyla parlamentonun %60’ını temsil ediyor. Bu demokratik değildir. AKP’ nin demokratlığı 1950’lerdeki Demokrat Parti’ nin demokratlığı gibidir. AKP sorunları bastırıyor. Hesap şu, Irak’a girecek, 8.5 milyar dolar kredi alacak, KADEK ise tasfiye edilecek. AKP iktidarı ile birlikte laiklik yara aldı, ordu karşıdır, demokrasi güçleri karşıdır, bir iki yıl daha gider, dağılır. Radyoda Radikal gazetesinden bir ekonomi yazarının makalesini dinledim, orada Irak’a asker göndermek bizim için İstanbul’un fethi kadar önemlidir diyordu. devamı... Madem öyle değerlendiriliyor, bu sürecin yaşanmasına neden olan olay benim yakalanmamla başladı.ABD, Türkiye’yi çağırıyor. Etnik temelde devlet kurduruyor, Türkiye’yi bizimle savaştıracak, soruşturma da Irak’a dikkat edin diye söylemiştim. Tehlike var, Türk ordusu Amed’e, Garzan’a gidecek. PKK, 93’e nazaran daha eğitimlidir, her bakımdan daha yenilenmiştir, ölümüne bir direniş sergilerler. Topluma kazandırma eşittir sonuna kadar direnme. Eve Dönüş’te bir tuzaktır. Merkezi ve beni dışarıda tutuyorlar. Bu bir oyundur oysa PKK, barışı kabul ediyor, demokratik devleti, demokratik toplumu güçlendiren bir yaklaşımı var. Ama AKP buna gelmiyor. AKP, böylece elli yıl daha götürmek istiyor. Bu o kadar kolay mı? Bütün bunların asıl sorumlusu AKP’ dir, 8.5 milyar için çocukları Kürdistan dağlarına gönderecekler. devamı... Yarın öbürsü gün binlerce asker-polis ölür, bunun sorumlusu kim olacaktır, asıl tehlike budur? HADEP’ i kapattılar, DEHAP’ ı kapatacaklar, o zaman ne olacak? AKP, böyle yaparak DEHAP’ ın oylarına konmak istiyor. 1991’lerde RP çizgisinde olduğu gibi. Oysa şimdi koşullar değişti, bu hesap tutmaz. Oylar AKP’ ye değil dağa gider. Bu da AKP’ nin sonu olur. Cindoruk, Leyla Zana’ ları hapse atmakla yanlış yaptık, içeri atarak çatışmaların yolunu açtık. Böyle olursa,bu anlayış devam ederse, kan gövdeyi götürür demişti. Demokrasi yasaklanırsa etnik milliyetçilik gelişir. İşte şimdi ,etnik milliyetçilik temelinde kurulan devlet Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum. Radyoda İlnur Çevik’i dinledim, Barzani’ nin “Apo bizden 3 bin adam öldürdü, biz onunla nasıl bir araya geliriz” dediğini dinledim. devamı.. Doğrudur, üç bin onlardan beş bin bizden öldü. Bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum. Kürt devletinin ebeliğini Ankara yapıyor lafını ölmeden 10-15 gün önce Uğur Mumcu söylemişti. Bazı Kemalistler de öldürülmüştü. Zaten daha sonra aydınlardan ciddi bir tavır çıkmadı. Evet aktaracaklarınızı alayım. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Avukat -Osman ÖCALAN’ın bir açıklaması oldu. 1 Eylül’ den itibaren yeni bir sürece gireceklerini, üç ay içerisinde bir diyalog ve çözüm süreci başlamazsa, sürecin tamamen değişeceğini, ABD’nin Türkiye’nin iddia ettiği gibi kendilerine yönelik bir askeri operasyon başlatacağını sanmadıklarını, şu veya bu güçten ziyade,ABD’nin bir halk olarak Ortadoğu politikaları için Kürtlere objektif olarak ihtiyacı olduğunu,bu nedenle böyle bir saldırı beklemediklerini belirtti. Ancak, Türkiye’nin ABD’yi buna zorladığını,eğer söylendiği gibi bir ABD operasyonu olursa bunun Türkiye’nin ABD’ye ikinci ihaneti anlamına geleceğini açıkladı Bebek Katili- ABD’den gelecek heyet önemlidir. Eylül sonuna kadar planlama ve karar verme süreci bitecek gibi görünüyor. Bunu dikkate alsınlar. ABD saldırmaz demesinler, bende kabul ediyorum ABD saldırmaz ama Türkiye’de bir kesim ısrarla zorluyor. Ateşkesle ilgili 1 Eylül’ den sonra mı üç ay bekleyecekler? Avukat - Üç ay mevcut tek taraflı ateşkesin çift taraflı ateşkese dönüşebilmesi için verilen süredir. Bebek Katili -Bu üç ay kendilerinin ABD’lilerle yaptıkları görüşmelerden kaynaklanıyor olabilir mi? Bekleme heyetle bağlantılı olmalıdır. Heyetin çalışmasını izlesinler. Buna göre tutum belirlesinler. PKK tasfiyesi mümkün değildir ama Türkiye’de ki şahinleri de unutmasınlar. Ortamı kızıştırabilirler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Avukat - Aynı açıklamada, aslında daha önceden Türkiye-İran-Suriye arasında kendilerinin tasfiyesi amaçlı bir anlaşmanın yapıldığı,ancak savaşla birlikte bunun mümkün olmadığı, buna rağmen Türkiye’nin bu amacında ısrar ettiğini, Irak’ta yaşanan ABD karşıtı direnişlerin de yine Türkiye tarafından geliştirildiği dile getirildi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Bebek Katili- Bu tür ittifaklar objektif olarak gelişir. Türkiye ABD’ye yakınlaşırsa PKK, İran, Suriye hatta Rusya’ya yakınlaşır. Türkiye İran ve Suriye ile ilişki gelişirse PKK ABD ile ilişkiyi geliştirir. Bu bir tahterevalli gibi değişir. Anlıyorum, bu tür ilişkiler doğaldır. Daha önce de söylemiştim. Bu onlara son uyarılarım oluyor. Güney’ de sıkıştırırlarsa Kuzey’ in dağlarına çekilirler. Şehirlerde, köylerde bütün Kürt halk kitlesi silahlı direniş gruplarına güvenerek çalışırlar. KADEK’ i silahlı imhaya tabi tutuyorsun, DEHAP’ ı kapatıyorsun, yapacak bir şey kalmıyor. ABD ve AKP ne yapmak istiyor? Ben halen barışın gelişmesini istiyorum. Bunun için daha ne yapabiliriz.? Çözüm AKP’ de tıkandı. Kemalistlerle bizi çatıştırmak istiyorlar. Bunu önlemenin tek yolu barışı geliştirmektir. Türkiye’nin tek seçeneği budur, çatıştırmayı durdurmanın yolu budur. Acilen Barış ve Demokrasi Koalisyonu oluşturun. Neden bunu geliştiremiyorsunuz? Sanırım bazı güçler yaşananlardan bir sonuç çıkarmıştır. Yapamadınız, kaybettiniz, sadece siz değil, diğer güçlerde, SHP’de ÖDP de kaybetti. İki yıllık imam-hatip okulu mezunu bunları yapıyorsa, sizler hepiniz üniversite bitirmişsiniz, barış ve demokrasi koordinasyonunu niye yaratamıyorsunuz.? Bir ara ÖDP’ nin Gökkuşağı projesi vardı, zeytin dalı projesi vardı, ne oldu bunlara. Sizi anlamıyorum, niye yapamadınız? Sizin için kuşkularım vardı bir ara, neden af, demokrasi mücadelesi vermediniz, cepheyi öremediniz? Demokrasi gelişirdi, savaşa girilmemiş olunurdu, krizden kurtulurdunuz, acı dinerdi, işkence dururdu, onur ve şeref kazanırdınız. Sizi ciddi bir şekilde eleştiriyorum, şimdi uyarıyorum. Düzenleyen MuRaTTK : 02-06-2006 at 11:54. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50137
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 552
|
istediği kadar konuşsun hiç bi faydası yok bizim orda türk askerleri ona nasıl davranacağını biliyor.. =)))
istedikleri kadar görüşsünler işte nasıl olsa orda canlı canlı ölüyor =)) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
konuyu iki mesaja bölebilirdin,daha dikkatli olalım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
şu postlarını kısa kısa atmaktan vazgeç...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
|
Gidin diğerlerine de söyleyin, savaşı durdurmak için herkesin bir araya gelmesi gerekir. Savaş gelişirse, herkes için felaket olur, ölürsünüz. Barış ve demokrasi koalisyonu, siyasal ve örgütsel çalışmalarına bir an önce başlamalıdır. Savaş ancak böyle durdurulabilir. Bunun için herkes bir araya gelmelidir.
Bu heyetle ilgili olarak olumsuz bir karar çıkarsa, Türkiye Güney’ den sıkıştırırsa üç ay beklemeye gerek yok. Her şey kendilerine bağlı, bu son uyarımdır. Halk kongresini örgütlesinler. Sanırım çalışmalar başladı. Avukat - Evet,bazı hazırlıkların olduğuna dair bilgiler var. Bebek Katili-Sonbahar’ da tamamlarlar herhalde. Bütün Kürtleri çatısında toplayacak bir kongreyi örgütlesinler. Bu Kürt devleti yasası değil, ideolojik çizgim biliniyor, zaten ideolojik olarak devlete karşıyım, burada demokratik işlerlik, demokratik yasallık önemlidir. Ayrıntılarını vermiştim, alt birimlerine kadar öneriler sunmuştum. Bu Ortadoğu’da Kürt sorununu çözümler. KADEK sorunu da aşılır, taktik falan değildir, Apo yeni bir taktik yapıyor falan demeyin, bu benim beş bin yıllık uygarlık çözümlemesinden çıkardığım sonuçtur. Sanırım Sabrilerle ilgili cezaevinde bazı sorunlar var. Avukat - Evet bir süredir bazı sorunları var. Bebek Katili- Pozisyonlarını kendileri koyabilirler, Dev-Sol tipi bir direniş önermiyorum. Benim tarzım ortada. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Avukat - Engin Sincer (Erdal), bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. Hürriyet gazetesi birkaç gün boyunca bu konuyu spekülatif biçimde işledi,izleyebildiniz mi? Bebek Katili- Erdal hangisi? Avukat - Pazarcıklı, Avrupa katılımlı, YK üyesi. Bebek Katili- Tamam, kazayla olmuş herhalde. Böyle ölümlerle beni üzmesinler. Avukat - Cenaze Türkiye’ye getirildi, halk sahip çıktı, kurumlar sahip çıktı. Bebek Katili- Halk tabi ki sahip çıkacaktır. Avukat - Soruşturma sürüyor. Bebek Katili -Gazetede okudum, Deniz Kaytan, Türkiye’ye teslim edilmiş, öyle mi? Avukat -Doğru, Erzurum cezaevinde, kendisiyle görüştük. Bebek Katili -Nasıl teslim edilmiş, olay nasıl olmuş? Avukat -11 kişi, geçiş yaparken yakalanmışlar, son aylarda 30’u aşkın kişi teslim edildi. Bebek Katili -Niye tedbir almıyorlar, benim Suriye’de ki yaşamımı da yanlış anladılar. Benim orada cezaevinde gibiydim, ama onlar farklı düşünüyorlardı. Benim zamanımda sadece bir tek kişi kayıp verdik, o da Batman’ lı Kasımdı. Deniz’ e söyleyin, size gülüyor deyin , bebek siyasetini hala aşamadınız. Bu kadar acemilik nasıl yapılır? Bari bundan sonra kendisini yetkinleştirsin. Avukat -Osman ÖCALAN’ın açıklamasında Suriye’ye ilişkin bir değerlendirme de vardı. Özellikle son dönemlerdeki teslim etmelerle ilgili Başbakan Miro’ nun tutumu eleştirilerek Miro’ nun görevden alınmasına yönelik bir çağrısı vardı. Bebek Katili -Sadece Miro ile bitecek bir olay değil. Yeri gelmişken değineyim. Esat ailesinin eski gücü yok. Sanırım Rıfat hala sürgünde. Esat babası kadar güçlü değil. Asıl orada tehlikeli olan enişte generallerdir. Dikkat edilirse Irak’ta , Saddam döneminde de enişte generaller vardı. Esat ailesine saygı gösterilmelidir, enişte generallere dikkat edilmelidir. Türkiye’den bazı şeyler alarak güçlenmek istiyorlar. Tehlikelidirler, tedbir alsınlar. Bazı dostları devreye sokabilirler. Sanırım bir parti var orada. Avukat -çalışıyorlar. Bebek Katili -İran’a da dikkat etsinler. Kesin bir şey söylemek istemiyorum. Arkadaşlar dikkatli olsunlar, Şam’ın, Talabani, Barzani’nin sofrasına inmesinler. Herkesle diyaloglarını sürdürsünler ama tedbirlerini de alsınlar. Gerilla gücü nitelik ve nicelik olarak ta büyütülsün. Benim düşünce, ilişki, örgütlenme tarzım bellidir. Anlıyorsanız, uygulayın, mirasım sizedir. Ben bambaşka bir dünyayım, ideolojim var, filozof yanım var, barış-savaş felsefem var, bilim felsefem var. Beni anlamadan, benim adıma ucuz laf yapmayın, benim adıma ağalık yapmayın. Anladıktan sonra uygulayın, her zaman ve her yerde uygulayın. Avukat -13 Eylül’ de Avrupa’da yapılacak Festival için mesaj isteği vardı. Bebek Katili -Bu görüşmeyi düzenleyerek mesaj haline getirebilirsiniz. Ulusal Kongreye, barış ve meşru savunma güçlerine ilişkin yaptığım değerlendirmeler mesajda belirtilebilir. Ayrıca, Kültürel Özgürlük, direnme, kendi kültürüne sahip çıkma mesajda belirtilebilir. (Sağlık kampanyası aktarıldı.) Bebek Katili -Kampanya ve etkinliklere devam etsinler, benim durumumu uygun bir kavramla tanımlayabilirsiniz. Avukat -Tecrit ve izolasyon diyoruz. Bebek Katili - Olabilir, tecrit uygundur. “Tecrite son barışa evet” bir slogan olarak değerlendirilebilir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Avukat - CPT ile de görüşmeye çalışıyoruz. (CPT Avrupa İşkencenin ve İnsanlık dışı veya Onur kırıcı Ceza veya Muamelenin Önlenmesi Komitesi) Bebek Katili -Siz çalışmanızı bir iki ay daha sürdürün. Avukat -Osman ÖCALAN,’ın geçen hafta sağlığınıza ilişkin yaptığı bir açıklama olmuştu. Kendilerine iki ay önce güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre,sizin yaşamınıza yönelik bir müdahalenin olduğunu, tıbbi müdahale adı altında olumsuz bir sürecin başladığı kamuoyuna da açıklandı. Bebek Katili -Sanmıyorum. Ben bilemem, siz araştırın. Vücudum burada. Benim yaşamım Türkiye için de gereklidir. Ben idareyle de görüştüm, bağımsız ve tarafsız bir sağlık heyetinin Türkiye’nin de yararına olduğunu söyledim. Burada bir şey olmamışsa da dışarıda da olmuş olabilir, Atina’da kaldım, Kenya’da kaldım, başka güçler bir şey yapmış olabilir. Ama bana bir şey olursa Türkiye’nin üzerine kalabilir. Bunun için bu heyeti önemsiyorum. Bunları burada Müdür Bey’e de anlattım. Bağımsız heyet gelirse, üç gün 24 saat boyunca buradaki yaşantımı gözlesinler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 Siz de her hafta gelin. Gelmezseniz suçlusunuz diyeyim. Gelmediğiniz her hafta sistem ağırlaşıyor demektir. Bu yüzden gelmeyi zorlayın. Madem yasalar var, bunu işletin. Son olarak bir kez daha şunu söylemek istiyorum, bana bir şey olursa bundan Erdoğan sorumludur. ( Cizre, Silopi, Silvan’da yaşanan çatışmalar aktarılıyor...) Bebek Katili -Biliyorum. İzledim. (1 Eylül eylemleri aktarıldı.) Bebek Katili -Coşkulu geçti herhalde. Avukat - Sağılığınız nasıl? Bebek Katili- Devam ediyor, boğazımda akşamları birikme oluyor, bazen uyanıyorum, yapışıyor, konuşamaz duruma geliyorum, boğulur gibi oluyorum. Avukat -Gazete getirdik, pil ve dergi getirdik: Dergiler size ulaşıyor mu? Bebek Katili -Getirmeniz iyi olmuş. Bundan sonra gazetelerin içine Radikal gazetesini de koyabilirsiniz. Mehmet’te gelmiş mi? Avukat -Bu hafta gelemedi. Bebek Katili -Bayan arkadaşlara çok özel mesajlarım var... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
zevkten yapıyorum çünkü !!! sığmıyor napıyım alla alla
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34552 Yer: le bir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 185831
|
kardeş konuyu iki defa açmışsın artı bu konunun içinde sırf senin mesajların var bırakta millet yorum yapsın biraz flood yaparsan ban sebebin olacak benden sölemesi
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25487 Yer: yakın hıyar tarlalarının arkasında tuz fabrikasının yanı:D
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14586
|
Alıntı:
aynen katılıyorum sana caldion ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #751
Karma etkisi: 69
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6141
|
sadec kendi fikirlerimi soylüyorum ama doğru ama yanlış tartışmak istemiyorum
1) kaynak belli değil kuvayi milliye eylemcileri denilmiş kimdir onlar ve bu kadar sıkı korunduğu halde konuşmaların sanki ses kaydından alınmış gibi cümlelerle yazılmış olması cok tuhaf (kim nasıl sızdırmış bu konuları avukat ses kaydımı almış veya kim vermiş bu konuşmaları) 2)özellikle AKP hükümeti üzerinde sanki devleti bölmeye çalışıyor izlenimi verilmek istenmiş ecevitin kendisi hakkında af cıkartacağını söylemiş bahceli bırakmamışmış vb resmen halkı birbirine düşürmek için mesaj vermiş Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 3) avukat ceza evindeki sistem hakkındamı bilgi almaya gitmiş yoksa şerefsiz aponun bu propagandalarını dinlemek içinmi ARKADAŞLAR CIKAN HER BİLGİYE İNANMADIĞINIZI BİLİYORUM FAKAT BU TÜR ŞEYLERDE BİLGİ BELLİ KAYNAKLARDAN KASTEN YAYILIYOR. BAKIN SİZE BİR KAÇ ÖRNEK VEREYİM SEVGİLİ MÜTTEFİKİMİZ !!!! ABD BİR YERE SALDIRMADAN ÖNCE TÜM GAZETELERE O ÜLKE HAKKINDA UYDURULMUŞ BİLGİLER YAYAR ÖNCE (TIPKI IRAK VE SUAN DA İRANA YAPILDIĞI GİBİ) DAHA SONRA HALK YA BU ÜLKEYE KİM DUR DİYECEK SEVİYESİNE GETİRDİKTEN SONRA KAHRAMAN ABD ORDUSU CIKAR VE OARAYA DEMOKRASİ GELİR!!! daha yazılacak bir cok sey var ama uzun olunca millet okumuyor |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35496
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 125
|
adam krallar gibi yalıyo ne ölmesi
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
|
savcı arkadaş ; evet çıkan her haberin doğruluk payı tartışılır ama bu benim gerçekten çok dikkatimi çekti ondan paylaştım...
ikincisi adam hiç de ölmüyor ! İmralı Adasında hala hiçbirşey olmamış gibi yaşamını sürdürmekte... ama bana kalırsa Türklerin büyüklüğünün en güzel ispatı da bu ... onca tüyü bitmemiş yetimi öldüren adamı biz hala idam etmiyoruz ve ölümüne terkediyoruz...Oysa bir ABD de ya da AB de bunu bekleyemezsiniz...direk idam ederler onlarda böyle kanı bozuklar çıksa...hem de akıl almaz işkencelerle... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66169 İŞTE TÜRKLERİN BÜYÜKLÜĞÜNÜN BİZİM İNSANLIĞIMIZ EN BÜYÜK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ....!!! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #751
Karma etkisi: 69
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6141
|
paylaşımını anlıyıroum ve art niyet aramıyorum bakın size bir istihbarat kitapından bir paragraf ileteyim YORUMSUZ
gizli servislercekamuoyu ve hedefin bulunduğuiletişim ortamınabelirli bir amaca yönelik yanıltıcı ,yanlış veya eksik bilgilerin pompalanması dezenformasyon kavramı ile ifade edilmektedir. ruscadaki <DİSİNFORMATSİA>kaynaklanan dezenformasyonun temelinde DÜŞMANIN KAFASINI KARIŞTIRMAKYADA ZOR DURUMDA BIRAKMAK İÇİN KASITLI YADA YALAN BİLGİLERİN YAYILMASI VE BASIN ARACILIĞIYLA KAMUOYUNA AKTARILAMASI BULUNMAKTADIR.BU TUR HABER VE BİLGİLERE FABRİKASYON HABER VE BUNU ÜRETENLEREDE FABRİKATÖR DENİLMEKTEDİR. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68793
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar buna kirletilmiş bilgi denir.propaganda yapmak için uydurulmuş şeyler inanmayın herşeye
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|