4 Portlu Routerlı modem yardım...Yaw babalar. Bizde bi 4 portlu routerlı modem war. Yani evde ip ler 10.0.0.1,2,3,4,5 falan. Ve tahmin ettiğiniz gibi oyunlarda host kuramıyorum. Bunun bi ayarı warmış ama nası yapıldığını bilmiyourm.
Konu blumpy tarafından açılmış, 353 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
4 Portlu Routerlı modem yardım... konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 353. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12372 Yer: Besiktas
Karma etkisi: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1074
|
Yaw babalar. Bizde bi 4 portlu routerlı modem war. Yani evde ip ler 10.0.0.1,2,3,4,5 falan.
Ve tahmin ettiğiniz gibi oyunlarda host kuramıyorum. Bunun bi ayarı warmış ama nası yapıldığını bilmiyourm. Eminimki burda bu işi bilen biri mutlka wardır. Ya mümkünse sole ayrıntılı bi anlatım yapsanız da su sorunu cozsek. Şimdiden teşekkür ederim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=33506 Cümleten kolay gele... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
Koca kafe kuruyoruz.Ne ayar yapıyorum ne bişi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Abi host kuramıyoruz oyunlarda. ip 10.0.0.5 falan oluyo. DNS ayarlarının falan yapılası gerekiomus.
Internet Protocol (tcp/ip) properties penceresinin içinde ayarlar war. Orda işte ama nereye ne yazcamı bilmiorum. Bi bakarsanız sewinirim... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
TCP/IP ayarlara gel
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=33506 Aşağıdaki IP adresi kullanı seç IP adresine : 10.0.0.5 yaz Alt ağ maskesine 255.255.255.0 yap Varsayılan ağ geçidine 10.0.0.1 (modemin IP adresini yaz) en alltaski 2 bölüme aşağıdaki Dns sunucu adresleri kullanı seç orayada 10.0.0.1 (modemin IP adresini yaz) (diğerlerinde de sadece 10.0.0.5 yazdıgımız kısmı kendince değiştirerek yap ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
ya abi bu ayarlarları yaptım ama hala server kuramıyorum.
Bi bakın pls ya... Hadi cozelim su işi... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
modemde yapılacak bazı ayarlarda var mesela zoom için yazayım.... modem ayarlarına 10.0.0.2 ile girdikten sonra Advanced Setup" penceresine geçip DMZ düğmesine basıyoruz
DMZ yazısının yanındaki boşluğa tıklayıp "Enable" seçeneğini seçiyoruz. HOST IP girmeden önce "Save Changes" düğmesine basıp "Write Settings to Flash and Reboot" diyoruz. Modemimiz gerekli ayarları kaydettikten sonra web konsolu kapatıp açıyoruz ve tekrar DMZ düğmesine basıyoruz. Bu sefer HOST IP kısmına örneğin 10.0.0.15 yazıyor ve tekrar "Save Changes" düğmesine basıp "Write Settings to Flash and Reboot" diyoruz |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|