5.1 sistem hakkındaarkadaşlar ayıptır sölemesi 5.1 sistem aldım 2. el, buraya kadar her şey normal fakat dvd ye bağlıyamadım gerci kelimelerle anlatılmaz sizde buradan şöle yap böle yap gibi yorumlar yapsanız ne
Konu efesbilsen tarafından açılmış, 458 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
5.1 sistem hakkında konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 458. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20135 Yer: yer sağnak yağışlıyım
Karma etkisi: 854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84681
|
arkadaşlar ayıptır sölemesi 5.1 sistem aldım 2. el, buraya kadar her şey normal fakat dvd ye bağlıyamadım gerci kelimelerle anlatılmaz sizde buradan şöle yap böle yap gibi yorumlar yapsanız ne kadar etkili olur bilemem, bildiğinz bi yerde ne yapmak gerektiğini anlatan bi şema vs.. bulabileceğim bi yer varmı yani ses sistemini nasıl bağlarım yardım pls..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163743 Yer: bURSA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 72509
|
marka model hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşım 5+1 ses sistemini baglamak aslında çok basittir....Sadece biraz deneme gerektirir...Bu gibi durumlarda 5+1 markasından çok kullandıgın Dvd playerin çıkışları önemlidir...Özellikle son çıkan Dvd Player larda 20 den fazla çıkışlar oldugunu biliyorum...Bu yüzden müzik çıkışlarını bulman gerekiyo...Zaten onlarda Dvd nin arkasında mevcut...
Baglamak için skat girişi yeri varsa Dvd de skat girişi yerine skatı sonradan 5+1 in yanında verilen 6 veya bazen 3 kabloyu sıra sıra arkasındaki slotlara dene....Kesin birisini takarken cızırtı falan çıkar bişeyler olur =)....Buradakilerin yardımları yeterli olmazsa 2. el aldıgın kişiden degiştir....Saygılar.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Ses düzeninin kablo uçlarını ve girişlerinin bir fotosunu yollayabilirsen ayrıntılı bir açıklama yapabiliriz. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|