6 Yaş Üstü Herkes HackleyebilirÖncelikle Konu Verildiyse Özür Dilerim SAKIN KENDİ MSNNİZDE DENEMEYİN Darwinin teori gerçek, Bush apes Bunu Tırnaklar Hariç Kişisel İletinize Yapıştırsanız veya Kurbanın Yapıştırmasını Sağlarsanız O Msn Gümler Fakat Ben Denedim
Konu DemKer tarafından açılmış, 1270 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132014 Yer: Karacaahmet Mezarlığı
Karma etkisi: 63
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5892
|
Öncelikle Konu Verildiyse Özür Dilerim
SAKIN KENDİ MSNNİZDE DENEMEYİN "Darwinin teori gerçek, Bush apes " Bunu Tırnaklar Hariç Kişisel İletinize Yapıştırsanız veya Kurbanın Yapıştırmasını Sağlarsanız O Msn Gümler Fakat Ben Denedim Ama Benim Eski Msnde,birkaç arkadaşın msnsinde oldu ama bir kaç arkadaşın msnsindede olmadı..Yani Çalışcağı Garanti Değil. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=225264 Mantık: Yazıdaki karakterini msn tanımıyor ve birden msnden düşüyorsunuz ama xpnin ileti desteklemeyen kendi windows messengeri nda msn rahatlıkla açılabilinir.. Mantığı Anladığınıza Göre Yazıyı Değiştirirseniz İyi Olur Çünkü Kurban Mantığını %90 bilmez ama bu kodu %40-50 bilir... DemKer Galatasaray FenerBahçe Beşiktaş .............. İnat Edip Denicekseniz Deneyin Bir Şekilde Düzelir Ama Düzelmeyedebilir Garantisi Yok |
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65548
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Walla bozuldu benimki sorun gider hatası var
![]() Sorunu düzeltmek için; C:\Documents and Settings\makine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içinde bulunan Desktop.txt ( Yapılandırma ayarları ) ‘yı silmesidir. Sorun çözülecektir, eğer devam ederse dizindeki tüm dosyaları silin kesin düzelecetktir. Düzenleyen Kara-MasKe : 12-08-2008 at 18:47. |
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence Hiç Kendinizde Denemeyin |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
denedim, windows live kullanıyorum.
hemen silindi, mail adresim geçti ileti bölümünde |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
Galatasaray yazdım msn gümledi
bozuldu yani sorun gider diyor bunun hackle ne alakası var varsa ben şimdi hacker mi oldum![]() kimi hackledim ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
|
@kay tabi alakası yokta bazı acemiler var onlar tıpki benim gibi boyundan büyük işlere bulaşmasınlar die birde en uğraşsız yöntem
Düzenleyen DemKer : 14-08-2008 at 13:43. |
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19603 Yer: İstanbul/Kadıköy
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 29
|
Deneyim mi acaba...?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Kilitlenen msn leride bu program sayesinde açabiliyorsunuz bu konu metatron tarafından daha önceden verilmişti Saygılarımla
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #421817
![]() Karma: 10