690 TL lik super trojan kullanicilarina Kaspersky sorusuMerhabalar, 690 TL lik surumu Kaspersky e karsi denediniz mi? Ortalama Kaspersky e yakalanma suresi ne oluyor? Kabaca 1 ay? 2 ay? Su an Kaspersky e yakalaniyor mu? Son ne
Konu valdomer tarafından açılmış, 6811 kişi tarafından görüntülenip, 67 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
690 TL lik super trojan kullanicilarina Kaspersky sorusu konusundaki toplam yorum: 67, okunma sayısı: 6811. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #454054
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -476
|
Merhabalar,
690 TL lik surumu Kaspersky e karsi denediniz mi? Ortalama Kaspersky e yakalanma suresi ne oluyor? Kabaca 1 ay? 2 ay? Su an Kaspersky e yakalaniyor mu? Son ne zaman yakalandi? Diger antivirusler degil yalnizca Kaspersky e karsi ne durumda, yanitlara gore alip almamaya karar verecegim. Simdiden tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #466741 Yer: Wardom®
Karma etkisi: 12776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1277153
|
sen trojen zaten kişiye özel ayrı proje warlog gibi toplu deil yakalandıgı zaman güncelleme istiyorsun yakalanıp yakalanmaması yedirdigin kişi ve kac kişiye yedirdigine baglı kasper bugune kadar ben hiç karşılaşmadım ama forumda konularda gördüm biri gecmiyor biri geciyor die iddaya giren arkadaşlarmz wardı tam hatırlamyrm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333038 Yer: muğla
Karma etkisi: 3130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 312640
|
kaspersky birşeymi geçiyor kardeşim kasperkyda hepsinide viristotalde taratılmasın 1 ay gider kullanımınıza görede değişir tabi.almanı öneririm
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360763
Karma etkisi: 8767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876125
|
Süper trojanın yakalanma süresi tatmin edicidir.
Güncellendiğinden itibaren 1hafta-10gün civarı hiçbir antivirüse yakalanmadan kalabiliyor.Hatta ve hatta aylardır log alınan sistemler var.Kaspersky'i de geçiyor tabii. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Kullanıcılardan önce yazmak istemedim özellikle; ancak teşekkür ederim yorumlarınız için.
Super Trojan'a kısa sürede yeni yeni özellikler eklenecektir. Hem de PRO denilebilecek düzeyde hiç bir trojanda görülmemiş özellikler. Bütün Super Trojan kullanıcılarına verilecektir bu özellik. Yakalanma konusuna gelince, kaspersky ciddi anlamda en az zaman ayırdığım antivirus . Çok geç yakalar ve direkt çalışır. Zaten Kaspersky'i çalışma anında aşan başka bir trojan bulunması pek mümkün değil. Hele %100 her antivirusu aşan başka trojan yok dünyada . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
Yanitlar icin tekrar tesekkurler.
Kaspersky uzerine yogunlasmamdaki neden, eski sovyet ulkelerinden birinde yasiyorum ve burada istisnasiz her PC de yalnizca kaspersky var. baska antivirus bilmiyorlar. ve gonderecegim kimse de online tarama yapmaz. Kisiye ozelse, benim gonderdigim online taratilmadikca yakalanmaz anlamina geliyor sanirim. Yakalanirsa guncelleme isteyecegim soyleniyor, ama yakalaninca zaten silinmiyor mu, bu durumda guncel surumu tekrar yedirmem gerekecek degil mi (buna care var mi?)? Ortalama 1 ay kalmasi yeterli benim icin. Satin alirsam bunun yalnizca KAspersy olan pc lerde kullanilacagini belirtmemin bir yarari olur mu (trojanin yalnizca kaspersky icin yazilmasini saglamak gibi) ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394437
Karma etkisi: 82
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7965
|
teşekkürler mehmet kardeş yeni özellikler bekliyorduk zaten.ha bu arada benim yedirdiğim bir sistem var nod 32 kullanıyor ama 2 aydır yakalanma olmadı gayet uzun sürüyor...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #463006 Yer: im deyim
Karma etkisi: 3006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 300448
|
5 aydir aldigim loglar var .)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Kaspersky'de diğer kullanıcılar tarafından da yazıldığı gibi ciddi anlamda uzun süre yakalanmamaktadır. Kaspersky'nin bu kadar tutulmasının özelliği ProActive Defense özelliğidir ve Super Trojan bunu aşmaktadır. Self copy'den, registry başlangıcına kadar(üst sürümlerde registry başlangıcı olmadan başlıyor sistem açılışında
) bütün özellikleri ProActive Defense'e göre kodlanmıştır. Piyasada çalışma anında yakalama özelliği konusunda ProActive Defense'den daha güçlü bir sistem yoktur zaten. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333038 Yer: muğla
Karma etkisi: 3130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 312640
|
Server aşıyor dediğiniz güvenlik sistemini..ve Yeni sürüm talep edip servere upload edip gizli çalıştırın güncellemış olursunuz,tabiki yakalamadan yapacaksınız bu işlemi ama mühendislik kullanarak yakalansa bile tekrar tekrar bağlantı kurabilirsiniz misal:notepad.exe ile çıktınızı birleştirin atın dizinine,sonra kurban her metin belgesi açaçağında serveriniz aktif olur,yani kurban virüsü elle silse bile tekrar erişim sağlayabilirsiniz bu şekilde. Ve yine aynı işlemleri msnmsgr.exe vsde de, kafa yorarak yapabilirsiniz
i <3 m3hm3tDüzenleyen sondarguandel : 11-05-2011 at 22:44. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #385447 Yer: den
Karma etkisi: 3031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 302706
|
Alıntı:
Konuya gelince kaspersky ın yakaladığını ne gördüm şimdiye kadar nede duydum. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #534033
Karma etkisi: 1478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 147620
|
Hiç kimse bir antivirüs 1 ay 2 ay yakalanırmı yakalanmaz mı buna cevap veremez.Sebebi ise supertrojenin kişiye özel yazılmasıdır.En önemli farkı diğer trojenlerden budur.Sen gidip trojeni 100 lerce pc e sokarsan 2 gündede yakalanır.
Şu anda yakalanıyor mu diyorsun.Diyelim yakalıyor ister 2 günde yakalansın ister 1 ayda.Yakalandığı zaman m3hm3t bey den güncellenmesini istiyorsun.En kısa sürede güncel programın tekrardan hazırlanıyor.0 yakalanma ile. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=478690 Kısaca KasperSky diye kısıtlamadan tüm antivirüslere yakalanması tamamiyle senin kullanımına bağlı. Ama tavsiye etmem program çok kötü( Tabi ki şaka) :P :P Herkeze övüyoruz sonra yetişemeyecek m3hm3t bey bize ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Yeni nesil tabanca
)Tabii nereye sıkacağınızı bilirseniz. Ödeme kolaylıklarından tutun, Wardom.COM.TR güvencesine kadar. Eğerki bu tür bir yazılıma ihtiyacınız var ise düşünmeyin derim, bu arada herkeze tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
|
ozellikle sondarguandel'in notepad.exe onerisi iyi muhendislik. tabi ki notepad.exe nin de yakalanmamis olmasi gerekiyor bu durumda calismasi icin. forumda soyle birsey okumustum: "log gelmiyor ama ekran goruntuleri geliyor, bu durumda guncellemek mumkun". ekran goruntusu gonderi aktif yapmak guncelleme sansini artiriyor mu? yalnizca 3-5 kisiye kursam ve online taratmazlarsa risk oldukca az. uzanti .exe oldugunda kaspersky "Tehlikeli olabilir, emin misiniz" diye soruyor, bunun yerine .swf olsa ayni uyari geliyor mu bilmiyorum. yanitlar icin tekrar tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #553652
![]() Karma: 10
|
Mac pc'lerde bu sistemi kullanabiliyor muyuz?
Çünkü karşı tarafın ip adresini almıştım, adres çubuğuna yapıştırdım modeme girmedi oysa diğer pclerde yaptığımda giriyordu:S |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kaspersky Anti-Virus n Internet Security2010 9.0.0.736 Final | ZiiNoKoKinZo | Programlar | 0 | 05-02-2010 10:15 |
|
|