80 Yıl Önce 80 Yıl Sonra80 YIL ÖNCE 80 YIL SONRA 80 yıl önce 'Ne mutlu Türküm diyene' ATATÜRK ************ ********* ********* ********* ********* ********* ********* ********* ********* ***** 80 yıl sonra 'Sen ne mutlu
Konu ZerzavatçI tarafından açılmış, 1307 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
80 Yıl Önce 80 Yıl Sonra konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 1307. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
80 YIL ÖNCE 80 YIL SONRA
80 yıl önce 'Ne mutlu Türküm diyene' ATATÜRK ************ ********* ********* ********* ********* ********* ********* ********* ********* ***** 80 yıl sonra 'Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir' Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=215531 Tayyib Erdoğan 'Cumhuriyetin ilanı İstanbul'un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür' Kadir Topbaş 'Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir' Leyla Zana 'Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür. İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir' Ahmet Altan 'Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir' M.Ali Birand 'Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir' Ahmet Altan 'Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin' Çetin Altan 'Memleketi bir çift kadın memesine satarım' Ahmet Altan 'Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeni'yle 30 bin Kürt katledildi' Orhan Pamuk 'Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz' Fetullah Gülen 'Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir' Rahmi Koç Umarım Daha Önce Verilmemiştir.Uzun Zamandır Forumda Yoktum Bende Paylaşım Yapmak İstedim Fakat Arama Yapmadım Daha Doğrusu Nasıl Aratacağımı Bilemedim. ![]() Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216155 Yer: 011011001
Karma etkisi: 554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54961
|
Sabah sabah adamı yine sinirlendirdiler ya..
Bunlar kimki bunların yorumlarına yorum yapacaz.Kim Leyla Zana? Kim Ahmet Altan? Kim M.Ali Birand? Kim Orhan Pamuk? Ben söyleyim 3-4 çapulcu yada kukla. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Ahmet Altan ve Çetin Altanın söylediklerini kanıtlarıyla sunabilecek biri var mı ?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119736
Karma etkisi: 859
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 85363
|
bu nasil türklüktür?
Damarlarinda bir damla türkkani tasiyan biri bunlari düsünemez bile Degil söylemek |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89697 Yer: li plaka
Karma etkisi: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2277
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196371 Yer: Eznora
Karma etkisi: 25318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2530908
|
5 tane sözde dogruluk payı var.1 söz düşünce özgürlüğü kapsamında söylenebilir.Diğer 5 söze ise katılmıyorum.Saygılar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38875
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3339
|
işte olay bu. tabii anlayana. şu vatan düşmanlarına bak.
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=215531 "'Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeni'yle 30 bin Kürt katledildi' Orhan Pamuk 'Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz' Fetullah Gülen" al birinden vur ötekine. arkasını amerikaya dönecekmiş. zaten senin arkan amerikaya dönük yoksa farkındamı değil. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
Kod:
'Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz' Fetullah Gülen" Döne Döne Kaşarlandı Sırtı Haberi Yok. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91652 Yer: le 1
Karma etkisi: 221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21518
|
nasıl sinirlendiğimi anlatamam nasıl bi şerefsizlikdir nasıl bi ALLAHsızlıkdır bu ya:S ALLAH belalarını versin işl.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57050
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
bari fethullah gülen hocaefendiye laf etmeyin!!! bende bazen nurcularla takiliyorum... yani basinda söylendiginden cok farklilar.. basin bunlari kötülüyor... ama orhan pamukun kafasini kirardim..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72134
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38993
|
Alıntı:
Aldığım fıkıh eğitimine göre çok net söyleyebilirim ki Hristiyanlar, museviler ve müslümanlar için hepimiz cennete gireceğiz diyen birin iman vücudunu terk edip gider.Yani o an kafir olur!!! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #198353 Yer: İSt Z.burnu
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10447
|
Sen Ey türk evladı bu vatanın üstünde yaşıyorsan neslini devam ettriyorsan Bu toprak da beraberce yaşamayı bilceksin kendinbi başkalarınba göre kıyaslamıcaksın senn ne gibi bi üstünlüün olablir ki de bu görüşleri böle sunuyorsun...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44898 Yer: yEŞil bUrSA (!)
Karma etkisi: 203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19634
|
Alıntı:
![]() Hristiyanlar, museviler ve müslümanlar için hepimiz cennete gireceğiz diyor! Nerede söylemiş bu sözü?Bizde bi duyalım ![]() Edit; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen *-*TuRquaz*-* : 28-06-2008 at 19:34. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|