8100030d HATASININ KESİN ÇÖZÜMÜarkadaşlar bu hata herkezi çıldırtıyor ve kimsede bunun içn kesin bir çözüm bulamadı şuana kadar bende kesin bi çözüm buldum diyemem genel olarak fakat benimle aynı durumdakiler için çözümüm kesindir
Konu FUAT1987 tarafından açılmış, 19026 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
8100030d HATASININ KESİN ÇÖZÜMÜ konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 19026. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162917
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar bu hata herkezi çıldırtıyor ve kimsede bunun içn kesin bir çözüm bulamadı şuana kadar bende kesin bi çözüm buldum diyemem genel olarak fakat benimle aynı durumdakiler için çözümüm kesindir
benim msn de plus ve discovery yüklüydü onlar pcyi yavaşlatıyor diye sildim bi kaç gün sonra bu sorunla yani 8100030d hatası ile karşılaştım ne yatıysam düselmedi her yöntemi denedim googleyi man yardım sitesini microsoftu denedim olmadı son çare diyip format attım Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178615 sorun düzeldi ama bi kaç gün sonra yine aynısı oldu ve bu dört 5 gündür şu son 1 saate kadar hala açamıyodum msn mi (msn mi derken durum şu sadece bir adresimi bu pcde açamıyorum digerleri açılıyo ve bu adreslede başka pcde oturum açılabiliyo ) ve denemedigim tek şey kalmıştı sildigim kaldırdıgım discovey ve plus ı yüklemek önce msn plusı yükledim denedim tekrar oturum açmayı olmadı arkasından msn plusı geri silmeden msn discovery de yükledim tekrar oturum açmayı denedim şap diye açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birilerine yardımcı olabilmek bu hatadan krtarmak beni mutlu edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() yardımcı olabildiysem.......... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #230098 Yer: Antalya / Manavgat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11466
|
MSN Keyfinizi kabusa çeviren Live Messenger hata kodu : error: 8100030d
Bir gün bir bakıvermişsiniz MSN hesabınız açılmıyor Gözünüz gibi baktığınız bilgisayarınızın en çok kullandığınız proğramı olan MSN sadece sizin hesabınızı açmıyor ve sizinkinden başka herkesin MSN hesabı açılıyor. Sinir bozucu bu durumun hata kodu 8100030d.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178615 Bu hata kodunu google 'de arattığınızda karşınıza binlerce sonuç ve çözüm tarzı çıkıyor, hatta bu hata kodundan dolayı format attım düzeldi diyenlerde azımsanmayacak kadar çok. Benimçözüm yolum : Başlat- Çalıştır- Regedit Regedit açıldıktan sonta Ctrl + F kısayol kombinasyonu ile xxxxxx@hotmail.com ile kendi msn hesabınızı arattırın ve çıkan tüm anahtarları silin tehlikesi felan yok siliiiin gitsin. Sonuna kadar arattırıp silme işini bitirdiğinizde kapatıp MSN'nizi açabilirsiniz sorununuz çözüldü..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333936
|
hocam sorun çözüldü mü bide vistada da işe yarıo mu bi yardım eli uzatın be
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #342645
|
Alıntı:
MSN Keyfinizi kabusa çeviren Live Messenger hata kodu : error: 8100030d Bir gün bir bakıvermişsiniz MSN hesabınız açılmıyor Gözünüz gibi baktığınız bilgisayarınızın en çok kullandığınız proğramı olan MSN sadece sizin hesabınızı açmıyor ve sizinkinden başka herkesin MSN hesabı açılıyor. Sinir bozucu bu durumun hata kodu 8100030d. Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=178615 Bu hata kodunu google 'de arattığınızda karşınıza binlerce sonuç ve çözüm tarzı çıkıyor, hatta bu hata kodundan dolayı format attım düzeldi diyenlerde azımsanmayacak kadar çok. Benimçözüm yolum : Başlat- Çalıştır- Regedit Regedit açıldıktan sonta Ctrl + F kısayol kombinasyonu ile xxxxxx@hotmail.com ile kendi msn hesabınızı arattırın ve çıkan tüm anahtarları silin tehlikesi felan yok siliiiin gitsin. Sonuna kadar arattırıp silme işini bitirdiğinizde kapatıp MSN'nizi açabilirsiniz sorununuz çözüldü..... kardeşim Allah razı olsun şu mübarek kandil gecesinde sağolasın herşey için sen olmasan napardık bizz YAŞASIN WARDOM.ORG ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #355252
|
yine de çözemeyenler Beni Unutu tıklayıp tekrar denesinler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50349 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 249820
|
9 Hatası 8100030d
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178615 İnternette pek çok çözüm yolu var ve ben de bunları denerken delirenlerdenim. Özellikle msn messenger live 9.0 sürümüne geçtiğimden beri 8100030d hatasını hergün almaya başlamıştım. Çözümü çok kolay. C: Documents and SettingsuserLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts gizli klasörleri görüntüle de yukarıda ki uzantıya git içindeki klasörlerin hepsini seç tamamını sil bunları yapmadan önce saatin yanından msn icon unu kapat de sorun kalkıyor. Bu yöntemi farklı sitelerde de görebilirsiniz fakat kullanıcı adı denildiği için yanlış yollara sapılmaması içten bile değil . İngilizce çözüm sitelerinde your windows logon name yazıyor ve bu xp sisteminizde user a denk düşüyor. Umarım bu çözüm 8100030d hatası ile karşılaşan tüm arkadaşlarıma bir çare olur. Bu yöntemi deneyip başarılı olamasaydım burada bu saatte bu yazıyı yazmazdım. Dilediğinizde kopyala yapıştır yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367327
|
arkadaslar bende de aynı hata war soylene cok seyı yaptım hala duzelmedı we benım pc de windows live contacts dıye bı dosya cıkmıyor
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
Üye numarası: #369430
|
Alıntı:
Kardeşim allah razı olsun sendenn yemin ediyorum forumlarda birçok sayfaya foruma girdim ama hiç biri tam çözüm getirmedi... ben bu foruma üye deildim msn im acıldı ve üye olup teşekür etmeyi borç bildim. Herkese iyi bayramlar. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29921
|
Arkadaslar bende de oluyor windows live contact dosyasını siliyorum acılıyor aradan 30 dk sonra geri kapanıyor yine aynı hata kodu yine siliyorum acılıyor sonra yine kapanıyor baska nasıl bisey yapabilirim.. sürekli silip temizlememi yapacam..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
Üye numarası: #370326
|
Orjinal Mesaj Sahibi resimciler
MSN Keyfinizi kabusa çeviren Live Messenger hata kodu : error: 8100030d Bir gün bir bakıvermişsiniz MSN hesabınız açılmıyor Gözünüz gibi baktığınız bilgisayarınızın en çok kullandığınız proğramı olan MSN sadece sizin hesabınızı açmıyor ve sizinkinden başka herkesin MSN hesabı açılıyor. Sinir bozucu bu durumun hata kodu 8100030d. Bu hata kodunu google 'de arattığınızda karşınıza binlerce sonuç ve çözüm tarzı çıkıyor, hatta bu hata kodundan dolayı format attım düzeldi diyenlerde azımsanmayacak kadar çok. Benimçözüm yolum : Başlat- Çalıştır- Regedit Regedit açıldıktan sonta Ctrl + F kısayol kombinasyonu ile xxxxxx@hotmail.com ile kendi msn hesabınızı arattırın ve çıkan tüm anahtarları silin tehlikesi felan yok siliiiin gitsin. Sonuna kadar arattırıp silme işini bitirdiğinizde kapatıp MSN'nizi açabilirsiniz sorununuz çözüldü..... teşekkürler resimcilere bu sistem işe yarıyor arkadaşlar benim msn de açılmıyordu tekrarlaya tekrarlaya bütün dosyaları sildim şimdi açılıyor sorun yok iki gündürde hiç kapanmıyor yani düşmüyor bu sorunu olan arkadaşlar bu yöntemi denesinler bence kesin çözüm buu |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
O hata bi ara çok çıkıodu Cookies leri sildm kurtuldm
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
Xp Kullananlar için:
C:\Documents and Settings\ Kullanıcı Adı \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178615 klasörünün içerisini temizleyin Vista Kullananlar için: C:\Kullanıcılar\ Kullanıcı Adı \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\ klasörünün içerisini temizleyin. Problemi yaşadım biliyorum ve sadece bu yol problemimi çözdü. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29921
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #374225
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325039 Yer: ine Sevemem..
Karma etkisi: 2469
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 246572
|
Arkadaşlar bendede 8100030d sorunu mevcut. hangi çözümü denediysem olmuyor, söylediklerinizi denedikten sonra da açılmadı. Açılmayan msn hesabımı başka bilgisayardan denediğimde de yine aynı sorunla karşılaştım. Gerçekten sinirden başıma ağrı girdi iki gündür msn kullanamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|