abd ne yapmak istiyor-benım dusuncemdaha ocne baska bır konuda yorum yapmıstım asırıyamı kactım bılmıyorum sılınmıstı sımdı asırıya kacmamamya calısıcam yuzeysel egcmeyee calısıcam kendımce. bu sadece benım dusuncem amerıka oncelıkle ırak a gırdı cunku ırakta
Konu 111111_hack tarafından açılmış, 516 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
abd ne yapmak istiyor-benım dusuncem konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 516. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
daha ocne baska bır konuda yorum yapmıstım asırıyamı kactım bılmıyorum sılınmıstı sımdı asırıya kacmamamya calısıcam yuzeysel egcmeyee calısıcam kendımce.
bu sadece benım dusuncem amerıka oncelıkle ırak a gırdı cunku ırakta para vardı(petrol) vede Müslümandı. ondan sonra kopegı(kolesı) olan israil i lübnana yolladı durum bundada benzerlıkler var vede Turkıyeye yakın.sırada kım avr sızce. bence sırada Turkıye yok cunku Turkıye guclu ve vatan sever bır ulke toprak ve cevresınden yer alamdan ele egcıremez.alsa bıle gercıremez ama o ole sanıyo. sıra iren da nedenıde bızım komsumuz dıger ulkeler gıbı vede Müslüman.cevremızı alıcak ve Hiristiyan ulkelere sırayı sagdırıp bıze yonelıcek.yonelmesının sebebe bır nevı kıskanclık bır nevı doğal kaynaklar yanı herşeyın nedenı para.bız Kurtulus savasında kac ulke ıle basa cıktık ufacık(m3 olarak degıl) cesaretsız bır ulke ılemı basa cıkmamıcaz.bıldıgınız gıbı sanal ortamda savaslar surmekte kırıler arasında sanal oalrak 10 catısma olsa cogunu bız kazanırız.kendımızı hıcbır mıllete kole eetmedıke tmıcez amacına ulasamıcaz ırak a gırdıgınde ekomomısı sarsılmıs bıze gırmeye calısırken sınırda ekonomısı coker bızde para olmuyabılır sılah uretımlerımız onlardan daha az olabılır ama bızde ŞEHİT olmak ısteyen vatan serverler var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=92321 BEN SAVASTA VEYA YOLDA GIDEREN VATANIMI KORUMAK ICIN ÖLÜRÜM.AMA PES ETMEM HAKLIYSAM ALLAHIN YARMIDMIYLA RUHUMLA GELIR YINE CATISIRIZ.ESKI INANCLI ZAMANALRIMIZDA BUYUK SAVASLARDA OLDUGU GIBI. ben temızım demıyorum.Ceneetı hakedıyorumda deıyorum sen erıp gelemessın demyın sadece bır dusunce o ızın evrırse gelırım hemde gule oynaya. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82094
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 473
|
sana katılıyorum kardeşim bende böyle düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8043
![]() Karma: 10
|
bu vatan toprağın kara bağrında sıradağlar gibi duranlarındır.biz ve bizim gibiler sahip çıktıkça bu vatan batmıcaktır
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68324 Yer: c:\> bruteforce 192.168.1.1 ADMINISTRATOR 4 8
Karma etkisi: 48
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4138
|
valla düşüncesi ne olursa olsun Allah onlara yaptıklarının elbet soracak hesabını
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
Alıntı:
takdik lazım sen sokakdada ölürsün savaşdada ama stratejin olmazsa apışıp kalırsın boşu boşunada bi sürü insan ölür |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48704 Yer: in altındaki ayna....KuvvetMira..
![]() Karma: -1
|
katılıyorum...
.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Kardeş sen İsraile Abd köpeği ve kölesi demişsin.Ama kendi ülkende olanları gözardı ederek.
-Senin ülkeni aslında Abd yönetiyor. -Hükümetin uyguladığı ekonomik ve siyasal program tamamen Adb şirketlerinin çıkarlarına göre hazırlanıyor. -İstihbarat örgütünden tut da güvendiğiniz ordu bile Abd kontrolünde ve Abd teknolojisi ve lojistiği kullanıyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=92321 Peki sana sorarım Türkiyede yüksek bir Abd karşıtlığı varken Abd neden bu kadar kolay YÖNETİYOR bizi. Ayrıca İsrail Abd köpeğiyse Türkiye Abdnin neyi oluyor. Sorularımı yanıtlarsan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 476
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
xxfiles kar,desim tamamıyle abd yonetmıyor heryerımızı ama devletın olaanalrın %70 ı abd nın yonetımındı doru dıyorsun bı zamanlar madenlerımızı bıle kendı ıstedıgımız kadar cıkaramıyorduk fakat abd c.baskanı ve basbakanı yonetıyor onlarda oraları bızı yonetemıyoz bır amerıkan gelıp bana sunu yap dıyemez msl onlar sadece basları yonetıyor toprakları degıl baskanı onlar baskanlarda toprakları yonetıyo bırazcık karısık oldu ama
![]() sıyaset danısma hatttı ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46853
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 26
|
TÜrkİye TÜrk'tÜr TÜrk Kalacak! TÜrkİye TÜrk'tÜr TÜrk Kalacak! Şehİtler Ölmez Vatan BÖlÜnmez! Şehİtler Ölmez Vatan BÖlÜnmez!
Düzenleyen Robotic Manyaq : 22-09-2006 at 16:59. Sebep: ben hepsini büyük yazmıştıııım :( |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20574 Yer: ISTANBUL
Karma etkisi: 18911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1890220
|
Arkadaslar abd'nin Irak'a girmesinin nedeni petrol ya da Irak'ta kitle imha silahı olması değil.
Biliyorsunuz ki abd'nin (şimdilik) en yakın müttefiki israil. Ama ileride ne olur bilinmez. insaallah çıkarları ters düşer de birbirlerine düşerler. onların ASIL amacı Ortadoğu'da (güya) büyük israil devletini kurmak. Onun çalışmaları sürdürülüyor uzun zamandır. Dün Filistin bugün Irak ve Lübnan yakında da İran ve TÜRKİYE... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=92321 uyanık olmamız şart. Medya da para da onların elinde olduğu sürece gerçekleri göremeyiz... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 476
|
Alıntı:
Tebrikler güzel tespit... Bu arada aklıma gelmişken; benimkisi sadece bi teori, biliyorsunuz abd sürekli ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde gizlice anketler yapıyor.Yani anketi yaptığı ülkenin halkının abd ye bakış açısını öğrenmek için,bunu ülke hükümetlerinden gizlice yapıyor, en son türkiyede bunu yaparken anketörlerden birinin yanlışlıkla bir assubaya anket yapmaya çalışması sonucu ortaya çıkmıştı, belki bu konuya verilecek tepkiler de abd nin anket araştırması olabilir.Her şey mümkün!!! |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45236 Yer: denizli
Karma etkisi: 187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18093
|
** konu ile alaksı olmayabilir ama paylaşmak istedim
Bazıları için doktrinleşmiş bir "İzm" den sapma, aslında "Dinden çıkma" ile eş anlamlı değil midir? Bu dünyevi dinlerin mürşitleri, vaat edilen yeryüzü cennetlerine ve cehennemlerine uzanan yolu, kehanetler, komplo teorileri, global kıyamet günü uyarıları ile döşerler. "Determinizm" adı altında, sosyopolitik yaşamı "Kaderci" öngörülere bağlarlar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=92321 Kendilerinin anlamadıkları ve çözemedikleri, toplumun ise uzaktan izleyip özüne inemediği konularda, taraftarları saflarda tutabilmek için en fazla rağbet edilen yöntem "Komplo teorisi" üretmektir. Sayın okurlarımızın gözünden kaçmış olabileceğini düşünerek, Zaman'da yayınlanan, Prof. Dr. Şükrü M. Hanioğlu'nun ve "Komplo Kuramları ile İç Düşmanlar" başlıklı incelemesinden bazı alıntılar yapıyorum: - Toplumumuzda "tüm dünyanın Türkler aleyhine komplolar hazırladığı," "ülkemizde mevcut zengin petrol yataklarının ortaya çıkarılmasına yabancı güçlerin izin vermediği," "Batı' nın Türkiye' yi Sevres sınırlarına döndürme fikrinden asla vazgeçmeyeceği," "topraklarımızı satın almakta olan yabancıların bizi memleketsiz bırakacakları" benzeri tezlerden "ülke siyaset ve iktisadının Müslüman olmuş gibi gözüküp el altından ayinlerini sürdüren dini bir azınlığın elinde bulunduğu" ya da "toplumumuzda siyaseti perde arkasından idare eden gücün Masonlar olduğunu" savunan teorilere varan komplo kuramlarına gösterilen ilgi şaşırtıcı bir seviyededir. - Antropologların mantık-öncesi (prelogical) inançlarla benzerliklerine dikkat çektikleri komplo kuramları, tıpkı ilkel insanların animistik inançları gibi çetrefil gelişmelere basit, kolayca anlaşılır, net açıklamalar getirirler. Bu kuramlar iddialarının bilimsel kıstaslarla kanıtlanması ya da reddedilmesi mümkün olmadığından kolaylıkla ortadan kalkmazlar. - Karmaşık uluslararası ilişkilerle, gelişmiş kurum ve aktörlerin birbirleriyle olan münasebetlerini anlamada zorlanan bir birey için "Batı'nın Türkiye'yi Sevres sınırlarına döndürme fikrinden asla vazgeçmeyeceği" tezi böyle bir kolaylık sağlamaktadır. Gene cumhuriyet rejiminin doğuşu karmaşıklığındaki bir gelişmeyi açıklamak için bunun "bir Mason ve yabancı komplosu olduğunu" savunmak ya da günümüz toplumunda din ile modernlik ilişkisini tahlil yerine "şeriatçı fesadın gizli programı"na vurgu yapmak benzeri bir rahatlığı beraberinde getirmektedir. Böylesi bir zaviyeden bakıldığında komplo kuramları zaman ve mekan üstü bir karakter arz ederler. - Sorunlarımızın bu şekilde siyaset üretimindeki zaaflar ve mevcut siyasetlerimizin aksaklıkları yerine komplocu dış ve iç düşmanlara havalesi, şüphesiz bizi karmaşık meselelere nasıl yaklaşacağımız konusunda rahatlatmaktadır. Ancak bu rahatlığın söz konusu meselelerin ne olduklarının anlaşılmaları, dolayısıyla da çözümleri önünde ciddi bir engel olduğunun da unutulmaması gerekir. mehmet barlas |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|