Abdullah Öcalanın Sağlığı.Bir Sitede Okudum Paylaşmak İstedim. Alıntıdır. Yorumlarınızı Merak ediyorum ama seviyeli olmak kaydı ile.! Abdullah Öcalan´ın Sağlığı Abdullah Ocalan´in avukatlarindan Hatice Korkut´un basında yer alan açıklamasını sizinle paylaşmak istiyorum: Abdullah
Konu Altunizade tarafından açılmış, 967 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Abdullah Öcalanın Sağlığı. konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 967. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Bir Sitede Okudum Paylaşmak İstedim. Alıntıdır.
Yorumlarınızı Merak ediyorum ama seviyeli olmak kaydı ile.! Abdullah Öcalan´ın Sağlığı Abdullah Ocalan´in avukatlarindan Hatice Korkut´un basında yer alan açıklamasını sizinle paylaşmak istiyorum: Abdullah Ocalan´in cezaevi kosullari oldukca iyi. Cezaevi gorevlileri Ocalan´i asagilayici hicbir davranista bulunmuyorlar ve ziyaretcilere de saygili davraniyorlar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=112603 Bursa Yuksek İhtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi´nden kardiyolog, dahiliye, psikolog, ortopedi ve dis hekiminden olusan beş kisilik uzman doktor heyeti, Abdullah Ocalan´i ayda iki kere check-uptan geciriyor. Abdullah Ocalana cok iyi davranan doktorlar, onun sagligi icin iyi niyetli olarak ellerinden gelen her seyi yapiyorlar. Abdullah Ocalan, tepeden tirnaga muayene edilerek, kan ve idrar ornekleri aliniyor, rontgeni cekiliyor ve dis tedavisi yapiliyor. Muayene sonunda doktorlar tarafindan duzenlenen tutanaklar, Abdullah Ocalan tarafindan da memnuniyetle imzalaniyor. Gördünüz mü arkadaşlar. Siz ya da anneniz babanız devlet hastanesi kuyruklarında boşa ölüyor desenize. Şu memlekette Apo olmak varmış! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24620 Yer: Paradise Withness Bottom
Karma etkisi: 12290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1227818
|
Haklısın.Silah alıp , adam toplayarak devlet kurarsak ve ardında da savaş açtığımız devlete yakalanırsak , eminimki krallar gibi yaşarız.Bu Türkiye nin geleneği oldu.Anayasaya eklerler artık.
Saygılarla. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
bu adamı böyle yaşatan Türkiye'nin başına geçmiş,Türkiye'yi yöneten bütün vatan haini kansızların ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37396
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 22
|
merhaba aslında derin bi konu ama burda söz konusu olan bu olay sadece turkiyede tek bir miliyetçi insanın bulunmaması..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=112603 apo yahudilerin lazım olan bir insan büyük orta doğu projesinde bekçilik için kullanılacak olan bi insan..Tabi insanlar ya gerçekleri görmüyorlar yada görmek istemiyorlar.. Amerika turkiye büyük ortadoğu projesini kabul edecek ve bundan başka çaresi yok dedi (ki bu cümle medyada bile kullanılmaya cesaret edilmedi..neden kullanılsın ki medya onların devlet adamları onların a dan z ye kadar herşey onların..Saddam Hüseyin bile onlara çalışan adamdı..Gerçekten güç durumdayız Gerçekten acınacak durumdayız Dünyanın dengeleri israil tarafından istenildiği gibi kullanılıyor..ALLAH sonumu hayr eylesin...Apo 35 bin asker bi o kadarda diğer taraftan ve tek sorumlusu diğer yandan saddam 148 kişi katili olarak yargılandı (işleri bitti öldürüldü) kısacası bu..Böyle bi devlette yaşadığım için gerçekten bazen lanet ediyorum...Çelişkiler içinde çelişkiler bir yandan gariban kesim kan ağlar ekonomiyi istedikleri şekilde eline alırlar sonra bi türk kürt yaygarası ortaya atarlar genc beyinlerin hepsi kendi içinde savaşmaya başlar ve onlarda bugün olduğu gibi emmelerine ulaşırlar... belkide bizi en güzel şekilde teselli eden yaradanın söylediği söz.. (KAFİRLER İSTESEDE İSTEMESEDE ALLAH NURUNU TAMAMLIYACAKTIR) Belki ikinci büyük devrim yakındır ....ALLAH bizi ırklarımız için kanımızı dökmeye değilde dinimiz için can verecek bi savaşı görmemizi nasip eder..inş.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38385 Yer: havada karada heryerde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7107
|
çok haklısın kardeş ve üyeleride bilgilendirdiğin için teşekkürler +k
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280074
|
milli unsurlara taşındı..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Saddamın asılmasına ses çıkartmayan batı Apoyu assak neler söyler acaba hiç düşündünüzmü .peki aralarında ne fark var .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45236 Yer: denizli
Karma etkisi: 187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18093
|
yapma be gözüm bu hükümet zamanında mı olur apoyu amerikadan teslim alıp adil ? yargılama sürecine sokan sonra onu imralı dinlenme evine koyandamı bu hükümet biraz insaf !!!!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
Benim aklima ilk gelen YA BU YAZIYI BIR SEHIT ANNESI okursa ne hisseder?...
Oda belki bu ulkeye isyan eder... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24961 Yer: 06-03
Karma etkisi: 6698
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 669067
|
Alıntı:
ßuradaki itin teki de gider on ßinlerce Turk'u oldurur deyim yerindeyse krallar gißi ya$ar. Yok doktorlar memnuniyetle tedavi ediyormu$ da ßilmem neymi$ de..Satilik insanlar. te$ekkurler ßilgiler icin +k |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6812
|
güzel bir konu emeğine sağlık daha başka şeylerde yazıcamda banlanırım diye yazmıyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98163 Yer: İstanbul'du...
Karma etkisi: 5592
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 558082
|
Fazla söze gerek yok kardeş, herşey apaçık ortada, biz bi taraflarımızı yırtsakda, değişen birşey yok
Yakında Meclise girerse hiç şaşma,o zaman milli kahraman olur adi şerefsiz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|