abi acil warcraft prot ayarı için help yardımPORT PARDON PROT YAZMISIN SRY abi ben warcraft 3 +frozen thorne çok sevdiğimden gittim orjinal oyunu aldım.sebebi ise online durmadan milletle oynamak için hep pc aynı mantıgı yapıyo buraya kadar
Konu bacak99 tarafından açılmış, 275 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
abi acil warcraft prot ayarı için help yardım konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 275. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
PORT PARDON PROT YAZMISIN SRY
abi ben warcraft 3 +frozen thorne çok sevdiğimden gittim orjinal oyunu aldım.sebebi ise online durmadan milletle oynamak için hep pc aynı mantıgı yapıyo buraya kadar ok yiz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=198571 Simdi millet orda server açıyoo host veya tam olarak bilmiyorumda yani bir map ona herkez girebiliyoo orda türklerde var bi 30 kişi falan ama hepsi online değil.benim harita açım onların bana baglanması için ordakiler port açmak gerektiğini sölerdiler bana bi yardım cı olursanız sevinirim modemin zoom 4 portlu adsl bir yardımcı olursanız süper ol Düzenleyen bacak99 : 19-03-2008 at 12:17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435