Account FreezeBilmiyorum kac kisi bilir burda Account Freeze olayini.. Elimdeki bir program sayesinde hotmail.com veya msn.com uzantili msnleri dondurabiliyorum ve bu sekilde kurban hic bir sekilde msnsi acamiyor maillerini okuyamiyor ben
Konu Trebuchlet tarafından açılmış, 629 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Account Freeze konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 629. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6969
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bilmiyorum kac kisi bilir burda Account Freeze olayini.. Elimdeki bir program sayesinde hotmail.com veya msn.com uzantili msnleri dondurabiliyorum ve bu sekilde kurban hic bir sekilde msnsi acamiyor maillerini okuyamiyor ben izin vermeden.. Daha sonra onunla herhangi bir sekilde kontakt kurup eski sifresini verip sorunu halledebilecegimi soyleyip sifreyi aliyorum
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=6042 Boyle 6-7 mail goturdum bakalim nereye kadar gidecegiz.. Hayirli gunler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1766
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
bende yapmıstım programı kaybettim link versene
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #2100
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
lınke ne gerek var forumda arat var zaten bende cok kısınınkını aldım cok guzel bı program hatta karsı tarafla konusurken yapılınca mesaj yazma yerı kararıyo hıcbırsey yazamıyo ben arkadasda denedım bu olayı! :d hadi kolay gelsın atlayın hotmail,msn lere
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #3069
Karma etkisi: 128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12035
|
bu başlığı kapatmak lazım mod arkadaşlar o programı bulup wardomdaki linkini verin ve bu konu kapansın.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3253
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544
|
İyide adamın hesabını kitledikten sonra adamla nasıl kontok kuruyon onu anlamadım
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|