Acemilik işte: ))Biliyorum çok soru soruyorum ama kafa biraz kalın : )) Neyse sayfaları didik didik ettikten sonra ilk başlangıc olarak programlama öğrenmenin olduğu konusuna vardım.Neyse tavsiye edilen ilk program ise python
Konu Pyro Mania tarafından açılmış, 164 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Acemilik işte: )) konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 164. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #557149
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Biliyorum çok soru soruyorum ama kafa biraz kalın : ))
Neyse sayfaları didik didik ettikten sonra ilk başlangıc olarak programlama öğrenmenin olduğu konusuna vardım.Neyse tavsiye edilen ilk program ise python oldu.Netten de ufak bir görüşte olsa incelemeye aldım.Konu şu.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=497808 Sayfaları gezerken bir forumda şöyle bir yazı gördüm aynen size de gösteriyrum.. Merhabalar, internette dolaşırken Python öğrenmek isteyenler için çok güzel bir Türkçe kaynak buldum. Proje ile alakam yok, reklam olsun diye vermiyorum, kaynak gerçekten güzel. Hatta Python ile kalmıyor, Python ile arayüz programlama yapabilmek için Tkinter ve PyGTK kütüphaneleriyle alakalı dersler de bulunuyor. Size tavsiyem Tkinter'ı öğrenmeniz. Çünkü Python ekibi Tkinter'ı standart olarak kabul etmiş. Acaba bu ne kadar yararlı olur bana bu konuda bir tavsiye de bulunabilecek olan var mı ? İlginiz için teşekkür ederim : )) Yeniyiz acemiyiz alttan alalım : ))) |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Abide şahsiyetler | alpi_09 | Milli Değerlerimiz | 158 | 05-11-2010 16:01 |
| Wardomun Çılgın Kadrosu!. İşte Sır Perdesi Aralandı!.:)!.0 | Makaveli | Geyik | 18 | 09-12-2007 17:25 |
| İşte Sagopa Kajmer'in Askerlik Resmi ( Fazla bilinmeyen) | farego | Müzik | 8 | 30-11-2007 08:54 |
| İşte Wardom...İşte Emeğe Saygı... | Bor@n | Genel | 12 | 02-04-2007 10:02 |
| Eylül işte; nâm–ı diğer, hüzün ayı... | DumaDumaDum | Genel | 6 | 22-11-2006 23:24 |
|
|