aciiil yardımmm sizce en kolay hackeleme yöntemi hangisi??arkadaşlar acil bi adres var nolur bana en kolay hackleme yöntemini söleyin en kolayını ve kesin olanını yada siz hackleyin sadece bi adress lütfeeeeeeeeeeeeeeen
Konu betul__99 tarafından açılmış, 1158 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
aciiil yardımmm sizce en kolay hackeleme yöntemi hangisi?? konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 1158. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75560
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar acil bi adres var nolur bana en kolay hackleme yöntemini söleyin en kolayını ve kesin olanını yada siz hackleyin sadece bi adress lütfeeeeeeeeeeeeeeen
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
en kolayı direk pc'ye girmek ya da keylogger.ama sen fake mail gönder.birazdan gelecek yorumlarda önce forumu bi araştır kardeşim şelinde olacaktır.bu şekilde buradan yardım alamazsın.
saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3320283
|
kardes programi aciyorsun msn adresini yaziyorsun sonrada enter a basiyorsun pat!!! sifre onunde diye bir program yok. ( web hack icinde gecerlidir )
forumlarda zincirilyon tane yazi yazilmis ama hala boyle bir sey uretilmemis ve hala cok kolay bir yontem yok. yayinlanan tum yontemler bir biri ile yari halinde. mail hack'in kesin denecek bir kac yontemi vardir. o da arkadasin dedigi gibi keylogger trojan fake vs.vs. gibisinden hehe de hehelerdir. forumdaki tum basliklari buraya koysam sen bakmazsin. arastir desem arastirirmisin bilmem ama http://www.wardom.org/forum/forumdisplay.php?f=21 'daki dokumanlara goz atarsan biseyler hakkinda bilgi sahibi olursun. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=72105 bu kadar kolay gele. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
Üye numarası: #75560
|
yaaaaa ben uğraşıorm ama fake make yutmuoooo
napıcammm![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3320283
|
Alıntı:
bacim iyice pismen lazim. oyle 1 mesaj okuyarak 5 mesaj yazarak ogrenilmiyor maalesef. bu yuzden benim sana onereceklerimde olmayacakdir. cunku bilmediginden dolayi dokuman'i kullanamayacaksin atiyorum programin kullanma klavuzu bile var ona gore uyguladin ama gene olmuyor. olamaz cunku hack'de kesin denen bir kavram yoktur fake mail kesin'dir ama kurban yer ise. trojan kesindir ama kurban yer ise , web hack kesindir ama acigi var ya da acigi uretilebiliyor ise bu bu sekilde uzar. bu yuzden bir forum'a giripde hemen istedigimi alip cikayim da boyle boyle yapayim gibisinden dusuncelere kapilma cok zorlanirsin. ben sana git boyle boyle yap diyemem cunku ben ilgilenmiyorum. hacklemek istedigin kisinin e-mail adresini pm ile at. bende sifresini sana yollayayim. ( buyuk bilgiler saklanmalidir ) pm demek ozel mesaj demekdir. bekliyorum. kolay gele. Düzenleyen Joker : 28-06-2006 at 15:23. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38785
Karma etkisi: 122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11215
|
bnce en iyisi trojan bölümüne bak we karşındakine bi şklde o dosyayı gnder yada başka biri göndersin yani sana güwenip dosyayı açıtktan sonra herşeyi senn
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
Üye numarası: #72091
|
ya trojan ile çalcam ama artık kabul etmiyo güvenli deil dio win.rar ile sıkıştırmam lazım heralde
gene en güzel fake mail ben öyle baya yutturdum salaaın birine hotmaile masaüstünden giriyon dedim kandı aldım şifreyi ben burda lamerlik yaptım tabi ama kıl olduğum kişilerde var aralarında |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56976
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 66
|
adam gibi bir fake yaparsan yer ona gore arastır
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74542
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 180
|
Fake yapıpta yedirmen lazım Ama biraz piş denildigi gibi..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
Alıntı:
VALLA ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ARTI KARMA BENDEN BUNE ABLACIM BİLGİN YOK SANA DESEK FAKE MAİL YOLLA O NE DİYCEKSİN HEMEN HACK'E BAŞLAMA BAQ BEN BİLE DAHA MSN HACLEYEMEDİMÖ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
YA bu ne her yeni üyenin sorduğu soru msn nasıl hacklenir ya bu kaçıncı wardom gibi forumda istediğin herşeyi bulabilirsin tek yapcan şey aramak onuda yapmıcam diyosan sen daha çok beklersin
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78409 Yer: sakarya
|
Mİllet Bana Yardim Edİn Yaa Fake İndİroomm Olmuoo HİÇbİŞİ Olmuyoo Yaa Bİr Msn Adresİ Daha Hackleyemedİmm Bana Yardim Edecek Varniiii
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|