Acil-yardım-administrator Hesabı degismeSelamun aLeyküm Arkadaşlar Günaydın . Bilgisayarın şifresini bilmesekde ctrl+alt+delete yapıp cıkan Pencereye Administrator Yazıp giriyoruz Fakat Kullanıcı Hesabı Administrator oldugundan girmiyor. Şuan bilgisayar acık ama şifreyi bilmiyorum bunu nasıl degistirebilirim
Konu .::MASTER::. tarafından açılmış, 79 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Acil-yardım-administrator Hesabı degisme konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 79. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #572013
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selamun aLeyküm Arkadaşlar Günaydın .
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520239 Bilgisayarın şifresini bilmesekde ctrl+alt+delete yapıp cıkan Pencereye Administrator Yazıp giriyoruz Fakat Kullanıcı Hesabı Administrator oldugundan girmiyor. Şuan bilgisayar acık ama şifreyi bilmiyorum bunu nasıl degistirebilirim ismi Administrat(a)r yapıp abimin anlamıyacıgı şekilde bilgisayara giriyim iyi ForumLar ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42471 Yer: Düşlerin Parlayıp Söndüğü Yerde...
Karma etkisi: 408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40028
|
sanırım güvenli modda girebilirsin emin değilim ama
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Wirelles acil yardım | karakurt1988 | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 1 | 29-06-2011 22:18 |
| Acil Yardım Vb.Net Kodumu Vb6 Convert ( Çevirmek İstiyorum ) Lütfen Yardım Edin | sedat1993 | Visual Basic | 9 | 27-02-2011 23:24 |
| Trojen Dropper Truva Backdoor Acil Yardım!! | firenx | Yardım | 8 | 18-06-2010 13:28 |
| Tüm markaların acil yol yardım numaraları | VaTaNSeVeR | Otomobil & Modifiye | 1 | 07-05-2007 22:13 |
| Çok Acil Yardım help me !!!!!!!! | hakanurer | Mustafa Kemal ATATÜRK | 6 | 09-11-2006 01:00 |
|
|