Acİl yardim lÜtfen!Selam arkadaşlar sorunum durup dururken laptobımda başlayan kapanıp açılma sorunu. Laptopı açtım fakat ana ekran görüntüsü başlangıç görüntüsü hiçbirşey gelmiyor sadece 5 saniyede bir yeniden başlıyor bikaç kere del yapınca
Konu arizaeren tarafından açılmış, 110 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Acİl yardim lÜtfen! konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 110. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288462
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selam arkadaşlar sorunum durup dururken laptobımda başlayan kapanıp açılma sorunu. Laptopı açtım fakat ana ekran görüntüsü başlangıç görüntüsü hiçbirşey gelmiyor sadece 5 saniyede bir yeniden başlıyor bikaç kere del yapınca açıldı ama tekrar gitti ve şimdi o şekildede açılmıyor sürekli baştan başlıyor nedir durum sizce?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476514 Yer: Denizli - Eskişehir
Karma etkisi: 1801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 179831
|
Yazılımsal mı donanımsal mı onu çözmek lazım
Sistemınde sorun var mı Kuruluş tarihi nedir? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75895
Karma etkisi: 2433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 242636
|
Benımde Basıma Gelmıstı Cok ısınmı olabılırmı
degısle cd varsa format atmayı dene |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6503730
|
dostum o sorunun nedeni bu şekilde çözemezsin
sorun yazılımsal yada donanımsal olabilir büyük ihtimal donanımsal bir sorundur senin dediğin şekilde bende hp sorun yaratmıştı bir açıldı bir açılmadı bazen açıldı ekrana görüntü gelmedi sonra anakart yandı anlayacağın çok zorlamadan bir teknik servise baktır garantisi varsa garantiye gönder fan arızası da olabilir bu tür kapanmaların nedeni çok oluyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562744
Karma etkisi: 82
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8169
|
fan arızası olabilir bir teknik servise gitmekte çare var yada temizleyebileceksen fanı temizlemeyi dene
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014201
|
bi kere bende de buna benzer sorun olmuştu. fifa oynarken bi abim şarja takmamıştı sonra şarj bitince otomatikmen kapandı ve bir daha açılmamıştı. ama çok ısınmıştı laptop fanın önünü ayağıyla kapatmıştı. sonra bende aldım laptopu soğumasını bekledim gene olmadı ve laptopun pilini çıkarıp fişle çalıştırdım falan filan böle değiştirip değiştirip yaptım oldu. ama sende daha büyük bi sorun olabilir. bi fana bak çalışıyormu diye eğer çalışıyorsa format atmayı dene gene olmazsa daha fazla kurcalama teknik servise götür.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Acİl yardim arkadaŞlar | elit | Mail Hacking ve Güvenlik | 2 | 16-02-2010 18:53 |
| Yardim lÜtfen :( | crossman | Yardım | 2 | 23-01-2010 03:49 |
| Acİl Yardim LÜtfen | MuDaNyALI | Oyun Genel | 1 | 16-12-2006 20:07 |
| ya sabir yardim ya lütfen | ZerzavatçI | Yardım | 7 | 03-07-2006 18:59 |
|
|