Acil Yardım Para Yatırmayla İlgili...Sa. Oncelıkle Yarın 1STCLASS'lı OLmak ıcın para yatırıcam ama daha once ptt den para yatırmadım parayı yatırınca ısım verıomuyuz m3hm3t bey benım oldugumu nerden anlıyıcakda benım uyelıgımı acıcak ptt den
Konu OsHo2 tarafından açılmış, 439 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347642
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1240
|
Sa. Oncelıkle Yarın 1STCLASS'lı OLmak ıcın para yatırıcam ama daha once ptt den para yatırmadım parayı yatırınca ısım verıomuyuz m3hm3t bey benım oldugumu nerden anlıyıcakda benım uyelıgımı acıcak ptt den para yatırırken OsHo2 Dıye Isımmı verıcez :S Bn pek bılmıyorumda para yatırma ıslemını lutfen brı yrdımcı oLsn.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #305274 Yer: World
Karma etkisi: 1462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 145707
|
Alıntı:
Parayı m3hm3t Bey'in verdiği hesaplardan birine yatırıcaksınız eğer ptt ile yatırcaksanız aldığınız adrese parayı yollayacaksınız, yollarken sizin adınızı soyadınızı isterler ve m3hm3t Bey parayı alınca parayı yollayanın bilgilerinde sizin; ADINIZ - SOYADINIZ - PARAYI YOLLADIĞINIZ ADRES yazar. Bunları m3hm3t Bey'e pm atıp söylersiniz, ömeğin ben xx xxxx adlı kişi olarak xxxx şehrinin xxx ptt'sinden size xx kadar para yollamış bulunmaktayım gereğini yaparsanız sevinirim, Şeklinde bir pm atarsanız gerisi gelir ![]() Yardımcı olmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir ![]() Saygılarımla.. Düzenleyen FireSpike7 : 13-07-2009 at 21:48. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347642
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1240
|
Tskkurler Yarın Oglen Ptt ye Gıdıp Yatırıorum parayı
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Parayı yatıranın adı ve hangi ptt şubesinden yollandığını belirtmeniz yeterlidir.
Adrese gerek bulunmamaktadır. Ad soyad ile yatırılır. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|