Acİlen Yardim ArkadaŞlarim Irc Modul Hakkin DaYa Baba Benİm Hem Modullerİ BulabİleceĞİm Bİr Adrese Hemde AÇikÇa Anlatim Şeklİne İhtİyacim Var AnlaycaĞiniz Bu İŞten Pek Çakmiyorum Ama AnlatildiĞi Zaman Anlarim.. Yardimlarinizi Beklİyorum. Şİmdİden Sİzlere TeŞekkÜr Edİyorum...:d
Konu MadsHearts tarafından açılmış, 446 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Acİlen Yardim ArkadaŞlarim Irc Modul Hakkin Da konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 446. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78440
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Ya Baba Benİm Hem Modullerİ BulabİleceĞİm Bİr Adrese Hemde AÇikÇa Anlatim Şeklİne İhtİyacim Var AnlaycaĞiniz Bu İŞten Pek Çakmiyorum Ama AnlatildiĞi Zaman Anlarim.. Yardimlarinizi Beklİyorum.
Şİmdİden Sİzlere TeŞekkÜr Edİyorum...:d |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9988
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4272
|
hangi servisleri kullandığını yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78440
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
o dediğin Yerdeki anlattığın gibi Yapıyorum ama Hata Veriyor Bak San Verdiği Hataayı göstereyim [gencmirc@serishell2 gencmirc]$ cd Unreal3.2/src/modules [gencmirc@serishell2 modules]$ tar zxvf r_rmtkl.tar.gz tar (child): r_rmtkl.tar.gz: Cannot open: No such file or directory tar (child): Error is not recoverable: exiting now tar: Child returned status 2 tar: Error exit delayed from previous errors [gencmirc@serishell2 modules]$ buyur dostum.. ![]() ---------- Alıntı:
Bak Hata Bu [gencmirc@serishell2 gencmirc]$ cd Unreal3.2/src/modules [gencmirc@serishell2 modules]$ tar zxvf r_rmtkl.tar.gz tar (child): r_rmtkl.tar.gz: Cannot open: No such file or directory tar (child): Error is not recoverable: exiting now tar: Child returned status 2 tar: Error exit delayed from previous errors [gencmirc@serishell2 modules]$ YardımLarınızı Bekliyorum Flood yapmayin lutfen. PheNoMeN Düzenleyen PheNoMeN : 30-07-2006 at 13:53. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Oncelikle oradaki modulu kuracaksiniz diye bir kaide yok
. Oradaki modul sadece ornek. Banlari tek komutla silmeye yarayan bir moduldur. Modul bulacaginiz adresi verdim baslikta, oradan isinize yarayan modulu kurabilirsiniz.Ayrica modules klasorundeyken dosyayi cekeceksiniz, siz dosyayi ana dizine cekmissiniz sanirim, dosyayi cektikten sonra klasore giris yapmissiniz. Dogal olarak tar.gz paketini bulamiyor modules klasorunde. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Arkadasim Bana uLas KuruLumda zorluk cekiyorsan sana kurarim.Detayli bir anLatimda yaparim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44463 Yer: Sıkıldım Güneşle Yalnızlığı Paylaşmaktan Bu Boş Sahilde
Karma etkisi: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 218465
|
walal bende anlamadım !!!! ilgimi cekti bi acıklayın sunu !!!! merak etttim l şimidi !!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
GerekLi konuyu acitim forumda mevCut yarrLana biLirsiniz..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|