Acill Apollo P-1200 Yazıcı DriverArkaadaşlar AAcil Bugun iiçin Apollo P-1200 Yazıcı Driver Lazım Xp İçin Kendim baktm ama bulamadm:confused: 95-98 ve Me iin olanları var Xp için olanını bulursanız cok makbule gecer....Cok eşekkürler Şimdiden...:)
Konu mermer2005 tarafından açılmış, 3341 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Acill Apollo P-1200 Yazıcı Driver konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 3341. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3767
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7072
|
Arkaadaşlar AAcil Bugun iiçin Apollo P-1200 Yazıcı Driver Lazım Xp İçin Kendim baktm ama bulamadm
95-98 ve Me iin olanları var Xp için olanını bulursanız cok makbule gecer....Cok eşekkürler Şimdiden...![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
Alıntı:
apollonun driveri xp'de zaten var neden istiyorsun anlayamadım burada da mevcut üyelik ücretsiz istersen indir PHP Kod:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Yazıcıyı tak ve yazıcı ve faxlar bölümüne gir. Sol üst kısımdan "Yazıcı Ekle" butonuna tıklayarak ilerle. Daha sonraki ekranda "tak ve kullan yazıcımı otomatik olarak algıla ve yükle" seçeneğini işaretleyip ilerle. otomatik tanıması lazım |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|