Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Acill Yardım Kardeşler Opel-OP-COMKardeşler merhaba. Yukarıda da yazdığım gimi Opel OP-COM araç hata giderme programını kırarmısınız. Bu program internetten aktivasyon kodu istiyor. Hiç bir yerde bulamadım. Bilen yada elinde olan varmı. Ben kırmayı |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3618
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Kardeşler merhaba.
Yukarıda da yazdığım gimi Opel OP-COM araç hata giderme programını kırarmısınız. Bu program internetten aktivasyon kodu istiyor. Hiç bir yerde bulamadım. Bilen yada elinde olan varmı. Ben kırmayı denedim ama işin içinden çıkamadım. Gönder derseniz dosyayı gönderecem. Teşekkürler. |
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
|
Arkadaşlar programın linki bu ancak register ekranına gelmek için USB den bir interface takmak gerek o yüzden o pencere açılmayacaktır. Birde programı DEBOLLY de açınca encrpted hatası veriyo böyle şifrelenmiş kodları nasıl kırıyoruz forumda aradım ama bulamadım elinde bu konu ile ilgili döküman olan varmı varsa gönderirse sevinirim.
Link Bu: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Arkadaşlar öncelikle bu kadar çok mesaj yazdığım için kusura bakmayın, ama bu program benim için çok önemli ve yardımlarınıza ihtiyacım var. bugün bir kaç noktada takıldım. Yardımlanızı bekliyorum sorunlarımı aşağıya yazıyorum.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Öncelikle programın exe si PECompact 2.x ile pack yapılmıştı. Bunu RLdePeCompact v2.x ile unpack yaptım ancak exe bozuluyor ve olly de hata veriyor. Acak unpack exeyi peid de açtım ve Borland Delphi v.6.0 a ve bir kaçtane krypt imzasına rastladım onlarda bunlar: MD5, ZLIB, ADLER32. Arkadaşlar bu aşamada exeyi zarar vermeden nasıl unpack yaparım ve bu hashleri nasıl geçerim. Teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
slm öncellikle tam olarak açtığın dosya içindeki gömülü olan ocx dll dosylarını manual olarak çıkartman lazım ve birşey daha dikkatı mı çekti ben dosyayı manual actim stripper kullanmadım ve bir suru unresolved (60 tan fazla neredeyse ki yani invalid bunları hepsini iat degerlerini duzeltemen lazım cunku bir suru calls var gercek apiyi pass geçip yanlış yere saptıran...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Bunun daha basit bir yolu yok mu. Birde herhalde PECompact feyk çıktı. RDG de AHTeam EP Protector 0.3 Private verdi sonuç olarak. Ancak bunun ne unpackine ulaşabildim nede olly için scripti var. Elinde olan varmı acaba?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33153
Karma etkisi: 36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2931
|
Alıntı:
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Script olarak mutlaka yayınlanmıştır,olyscripts diye aratınca openrce de vardır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125378
|
aah ah! nerdesiniz arkadaşlar. iki yıldır ben de bu programın fulünü arıyorum. bu prohram ile çalışan devreyi kendim yaptım. program da çalıştı. hata kodlarını okuyup silebiliyorum. ama program demo olduğu için adaptasyon ve kurulum yapmaya izin vermiyor. bunu için bende gerekli altyapı yok yani programı fule çevirmek için ama yapabilecek birini de bulamadım. yukarıdaki yazılarınıza bakılırsa sanki siz birşeyler biliyor gibisiniz. bu arada ben de elimden geldiğince yardımcı olmak isterim size belki biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] bu program ile aracın yönetim sistemine bağlanmak için gerekli protokolü destekleyen bir elektronik devre var. orjinal program ve devresi (cihaz diyelim buna) bağlantı yapılınca program o devrede benzersiz bir kimliği arıyor. devredeki bir mikroişlemci bunu veriyor ve program ful olarak çalışıyor. yabancı bir de vrede program ful çalışmıyor. hatta sanırım kendi orjinal olan ama o programla ilişkilendirlmemiş başka bir devrede bile çaşılmayabilir. sonuç olarak program nasıl yapılacaksa öyle bir değiştirilecek ki, devre mevre anahtar falan aramayacak direk açacak kendini. kırmaya çalıştığınız program içerik itibarıyle ful olmalı buna dikkat edin. çünkü internette böyle op-com tech-2 adı altında bir sürü program var ve onların içeriklerinde zaten tüm fonksiyonlar yok. zipten cıkarırken "programming" ve "spesial fonksiyonlar şeklinde dosyaları görmelisiniz o halde ful içerikli demektir. kolay gelsin, başarılı olursanız umarım bana da veririsiniz. |
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #424937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16609
|
Al kardeş bende var.
Lang içerisinde programming ve ve special mevcut. Yani full+full. Bu arada bende bunun Türkçesini arıyorum. Acaba elinde olan var mı? Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Veya bunu Türkçeye bir türlü çeviremedim. En az 10 program denedim olmadı. Restuner, pe explorer, reshack, exescop ve daha bir çoğu... Acil yardım bekliyorum... Türkçesini paylaşacak bir yok mu? |
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #300691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6216
|
@partner352 Bende kimden Türkçe versiyonunu istesem illa yeni cihaz almalısınız diyorlar. Yazılımı ayrı vermeyi değil satmayı bile kabul etmiyorlar. Yani Türkçe olması için 40-50 TL lik cihaza 150-250 TL arası vermek zorundaymışız.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Satıcılardan umudum kalmadı ama en azından Türkçe cihaz alan bir arkadaş yardımcı olup, Türkçe op-com yazılımını upload edebilir. |
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
|
Geçen birisinden 25TL ye alıyordum benim opcomun(cihazın) firmware versiyonu 1.39 yani son sürüm.
Arkadaşın satacağı Türkçe opcom programının versiyonu 1.33 idi. Dedim ki bu cihazla sorunsuz çalışacağına garanti ver alayım dedim. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] O da senin cihazınkini 1.33 yapan programı da vereyim garanti ederim dedi. O programa da 25 istedi. Toplamda 50TL. Biraz uyanık arkadaş. İnsanlık ölmüş diyorlarda inanmıyordum gerçekten ölmüş. |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
arşivimden kendi uploadım umarım işinizi görür..isterseniz dökümanda verebilirim
edit: linki kaldırdım virustotal sonucu hoş değil..diğer pc den bakarım yarın ![]() Düzenleyen @kay : 16-02-2010 at 23:21. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #300691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6216
|
Alıntı:
Valla çok makbule geçer hocam ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
|
Bende bekliyorum 4 gözle ama bu da fos çıkacak gibi bir his var içimde.
Arkadaş eklememiş daha vaz mı geçtin yoksa... Düzenleyen partner352 : 17-02-2010 at 20:26. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
Alıntı:
Hyundai..Ford..Opel..Toyota hata kodları eğitim videoları ve her türden Türkçe eğitim dökümanları + özellikle istediğiniz opcom..bu gün uygun bir zamanda upload ederim söz ağızdan çıkar ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
|
Hadi be okay kardeşim yalvartacak mısın?
Ne zaman ekleyeceksin şu programı be yaav. |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|