acillll yardımınıza ihtiyacım var...arkadaşlar ben su serverlerde oyun olan yerlerde oyun sorularını çözen bi prg oldugunu duydum bana yardımcı olursannız sevinirim ... şimdiden teşekür ederim ...
Konu ali911 tarafından açılmış, 608 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
acillll yardımınıza ihtiyacım var... konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 608. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65931
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar ben su serverlerde oyun olan yerlerde oyun sorularını çözen bi prg oldugunu duydum bana yardımcı olursannız sevinirim ... şimdiden teşekür ederim ...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54928
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
hangi server acaba bunlar bilgi oyunlarımı ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62788
![]() Karma: 50
|
soru botundan ßahsedıyor sanırım arkadaş.saten soru botunun içindeki soru.lst olması lazım bunu not defterı ıle acarsan soru ve cevapları karsındadır.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
Alıntı:
yapma yaa bu kadar kolaymı soru listi nasıl açıon sen bakalım ben anlamıommm ben bi serverda root adminim ama ben bile böle bişi duymadım kolay deil okadar dai yanlış bilgi vermeyelim haaa öle bişeyde varsa iice açıklada benimde bilgim olur bee![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Evet kolay
SoruCevap botunun versionunu bulabilirsen örneğin tevhid soru cevap botu var tevhid soru cevap botunu sende indirip listesini alabilirsin... Sordugu soruda ise CTRL+F soruyu yazarsın cevabıda çıkar![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76791
![]() Karma: 10
|
Arkadasin sordugu nedir aceb once bi o konu hakkinda bi biLgi aLsa idiniz ![]() Eggdrop mu arior yoksa soru-cevap script mi ![]() Arkadasim Sen Hangisini istiyorsun sen onu soyLe ben sana daha net yardimci oLim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Arkadasim senin dedigin sadece uydurulmus bisey yani duydugun.Eger Sunucu sahibi sense SoruLarin cevaplarini alabilirsin.ftpye bagLanirsin yeni soru diye bir dosya var eggdrop klasorunun icinde onu masa ustune cek ve ac orada soru ve cevaplari cikar programla olacak is degil o soyledigin imkansiz bisey
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|