Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Acıma Duygusu :Sselam arkadaşlar; dün phishing yaparak elime 2 tane unsecure rapid acc geçirdim. bi tanesi 10 hazirana kadar geçerli diğeri 10 nisana kadar. yaw düşündüm de bu benim başıma gelse napardım |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240489
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 15017
|
selam arkadaşlar;
dün phishing yaparak elime 2 tane unsecure rapid acc geçirdim. bi tanesi 10 hazirana kadar geçerli diğeri 10 nisana kadar. yaw düşündüm de bu benim başıma gelse napardım diye. şimdi bu accountları napim ben yha ... :S ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #322165
Karma etkisi: 225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22284
|
Kardes birisini bana verirsen süresi bitene kadar kullanim sana cok dua ederim internetim yeni geldi pc bombos
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
aslında rapidleech diye bi sistem var onu serverime kursam, rapid acc yi ortak kullanıma açsam olmazmı acaba? rapidleech scriptinden anlayan varsa yardımcı olsun pls...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
Ben AnLamioyrum Kardes öyLe Pc Den FazLa Bana Verirsen ALLAH Razi oLsun Derim Beraber KuLLanitiz Kardes Sifresi Senin biLdigin Birsey Yaparsin OrtakLasa KuLLaniriz Kardes.??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
neyse o zmn secure yapim şimdilik ortak kullanalım. ama konu güncel kalsın. rapidleech sisteminden anlayan yardımcı olsun lütfen...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
Tamam Kardes Ben BekLiyorum ÖzeL Msj La Sifreyi ALLAH Razi oLsun Sadece SenLe Bende KaLirsa Sifreye Birsey oLmaz Kardes..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094977
|
bana ver bana
ben sahiplerine geri veririm ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4021053
|
İşe düşünmedenmi başladın
![]() Haram olay bunu bil başta.. Ayrıcana Bulaşma derim pişman olursun sonra. Olaylar zıt gittikten sonra keşke yapmasaydım diyebilecek inançtaysan koyver gitsin ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
TskLer Sifreyi aLdim ALLAH Razi oLsun.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21300
|
bende alabilirmiyim..
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122636 Yer: den
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3701500
|
ben de bu ikilemde çok kaldım arkadaşım ..
sonra biraz düşündüm ve aslında olayın aslı şöyle: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=359574 sana bu şifreler sana geliyor ve önünde 2 seçenek var 1. maili değiştirirsin şifre aynı kalır adamla ortak kullanırsınız. eğer adam çok download yapan biriyse ne olur. şifresini değiştirmeye kalkar ama değiştiremez. bu sefer de rapid e mail atar değiştiremiyorum fln diye. elinde satın aldığı ticket numarası olduğu için kendine kayıtlı olduğunu ispatlar şifresini geri alır. yani ne oldu. adam şifresini çaldırdığını anladı ve bir daha çaldırmamak için elinden geleni yapar. he çok download yapan biri değilse ne olur. kardeş kardeş beraber download yaparsınız 2. şifresini de mailini de değiştirirsin. bu sefer ne olur. direk rapide mail atar adam hacklendi diye. yarım saat - 1 saat sonra cevap gelir hop şifre elinde ![]() yani rapid şifresini tamamen çalmanın hiçbir yolu yoktur. 1.şıkkı deneyip adam anlayana kadar kullanmak en mantıklısı. tabiki limitini tamamen bitirmemeye dikkat etmelisin ![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
ilk düşüncem alıp şifresini değiştirip herkese dağıtcaktım. ama acc ler düşmeye başlayınca aklım başıma geldi. napıyorum dedim :S. çoğu kişi hemen secure yapıp şifresini değiştiriyor. öyle bişi yapmıcam. adam anlamasın
arkamdan fln konuşmasın. sadece kişisel olarak dosya indirmelerimde kullancam.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=359574 tekrardan söylemekte fayda görüyorum. rapidleechden anlayan varsa yazsın da o sistemi kurayim bari. onda reklam alıp helal yollardan rapid acc mi çıkarabilirim diye düşünüyorum ![]() |
|
|
|
|
#13 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #391375
Karma etkisi: 26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2337
|
arkadasim ben de bi heves etmistim bu islere..neyse bi deneyeyim dedim..1-2 sifre dustu elime..maalesef bi kac gun kullandim..sonra anladimki baskasinin malini izinsiz kullaniyorum.bir nevi hirsizlik yani..dedim yaw bu isin bana faydasi varmi..hayir yok..zarari varmi e kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz bende butun fake linklerimi sildim..rahat ettim..bence bu islere hic girme..selamlar.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094977
|
ama züppe insanlarda vardır
bunları şöyle anlayabiliriz id: züppe01 id: zuppa02 id: bençokzenginisoyunbeni gibi idleri soymak sevap bile sayılabilir |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|